5 تست همینجوری خودمونی
-
مهشید غضنفرآبادی من جواب را یافتم
دلت بسوزهMehdi Qasemi دلم نمیسوزه ک خدااااااا
کو جواب بفرست تشریحی ببینم کجارو کج رفتم
-
Mehdi Qasemi هرچی حل میکنم ب جو.اب نمیرسم
مهشید غضنفرآبادی باید یه بار دلتا ایکس کلّشو بری بعدش تقسیم بر دلتا ایکس جزئش کنی
-
مهشید غضنفرآبادی باید یه بار دلتا ایکس کلّشو بری بعدش تقسیم بر دلتا ایکس جزئش کنی
Mehdi Qasemi ها نفهمیدم چ شد!!! عکس از پاسخنامه اگ بدی بده نمیدی توضیحم نده گیج میشم
-
Mehdi Qasemi ها نفهمیدم چ شد!!! عکس از پاسخنامه اگ بدی بده نمیدی توضیحم نده گیج میشم
مهشید غضنفرآبادی اوکی منو نزن
-
مهشید غضنفرآبادی
من خواستم خودت بری واس همون اولش جوابو نفرستادم -
مهشید غضنفرآبادی
من خواستم خودت بری واس همون اولش جوابو نفرستادمMehdi Qasemi معادله ساخته خداااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
این دیگ تهش بود پروردگارااااااااااالا دقت
-
Mehdi Qasemi معادله ساخته خداااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
این دیگ تهش بود پروردگارااااااااااالا دقت
مهشید غضنفرآبادی پیش میاد
-
مهشید غضنفرآبادی پیش میاد
Mehdi Qasemi مث تموم عالم حال منم خرابه خرابه
-
ببخشید کج عکس گرفتم.
کسی میتونه اینو تشریحی برام حل کنه؟
aaa bbb
Alireza Effati ANA Kamali @Arian-Mgh-77 @bahar-khanoom @Ermia-Mirzakhani @Dr-Rashidi darya joon Clash Ofclans chichak am
Fateme Sh 0
@تجربیا
@ریاضیا
FragileAmir Hossein Rahtalab در 5 تست همینجوری خودمونی گفته است:
ببخشید کج عکس گرفتم.
aaa bbb
Alireza Effati ANA Kamali @Arian-Mgh-77 @bahar-khanoom @Ermia-Mirzakhani @Dr-Rashidi darya joon Clash Ofclans chichak am
Fateme Sh 0
@تجربیا
@ریاضیا
Fragileجواب۶۹هست؟؟؟
-
سرعت لحظه ای رو در ثانیهt=3 حساب کنید!؟؟ میخام بدونم اشتباه متدوال رو کهـگفته دچار میشین یا ن؟؟ -
ببخشید کج عکس گرفتم.
aaa bbb
Fateme Sh 0
@تجربیا
@ریاضیا
FragileAmir Hossein Rahtalab من نتونستم حلش کنم میشه توضیش بدی؟؟؟
تست شیمو میگم
-
-
-
-
-
سلام بچه ها من دارم میرم. الان هم رفته ام. ببخشید بیخبر شد فقط برگشتم بپرسم چرا سوالات قلمچی اینقدر گند هستن؟ پر از اشتباه هستن خودشون. اه اه. اعصابمو نابود کردن.
aaa bbb Alireza Effati ANA Kamali @Ermia-Mirzakhani @Dr-Rashidi darya joon Clash Ofclans chichak am @Arian-Mgh-77 @bahar-khanoom مهشید غضنفرآبادی نازنین جمالی Fateme Sh 0 -
سلام بچه ها من دارم میرم. الان هم رفته ام. ببخشید بیخبر شد فقط برگشتم بپرسم چرا سوالات قلمچی اینقدر گند هستن؟ پر از اشتباه هستن خودشون. اه اه. اعصابمو نابود کردن.
aaa bbb Alireza Effati ANA Kamali @Ermia-Mirzakhani @Dr-Rashidi darya joon Clash Ofclans chichak am @Arian-Mgh-77 @bahar-khanoom مهشید غضنفرآبادی نازنین جمالی Fateme Sh 0Amir Hossein Rahtalab میری یعنی چی؟
-
Amir Hossein Rahtalab میری یعنی چی؟
-
@ermia-mirzakhani به دلایلی مجبورم برم. هم خانوادگی هم درسی. اگه کسی کاری یا چیزی میخواد بگه تا امشب بهم بگه تا سوال یا مشکلش رو جواب بدم. بعدش هم علی یارتون