خازن ۲
-
-
@behnaz-hajizadeh ممنون به زحمت افتادین
من فقط همون دوتا که هایلایت صورتی کرده بودم را میخواستم -
@behnaz-hajizadeh ببخشید این سوال دومی متوجه نمیشم که چرا اختلاف u هارا با ۸ ژول برابر قرار دادید .
میشه یه توضیح بدین لطفا@mitra-ism-rahmani بله حتما
خب ببین اینجا انتقال بار صورت گرفته خب؟!ینی بار رو از یه صفحه به صفحه دیگه بردن و انرژی ای که این وسط صرف شده میشه تغییرات انرژی.چون اینجا نگفته که انرژی اولیه مون ۸ژول بوده و یا نگفته که بعد از انتقال،انرژیمون ۸ ژول افزایش یا کاهش یافته،بلکه انرژی ای که حین انتقال صرف شده رو گفته که میشه دلتا یو -
@mitra-ism-rahmani بله حتما
خب ببین اینجا انتقال بار صورت گرفته خب؟!ینی بار رو از یه صفحه به صفحه دیگه بردن و انرژی ای که این وسط صرف شده میشه تغییرات انرژی.چون اینجا نگفته که انرژی اولیه مون ۸ژول بوده و یا نگفته که بعد از انتقال،انرژیمون ۸ ژول افزایش یا کاهش یافته،بلکه انرژی ای که حین انتقال صرف شده رو گفته که میشه دلتا یو@behnaz-hajizadeh در خازن ۲ گفته است:
خب ببین اینجا انتقال بار صورت گرفته خب؟!ینی بار رو از یه صفحه به صفحه دیگه بردن و انرژی ای که این وسط صرف شده میشه تغییرات انرژی.چون اینجا نگفته که انرژی اولیه مون ۸ژول بوده و یا نگفته که بعد از انتقال،انرژیمون ۸ ژول افزایش یا کاهش یافته،بلکه انرژی ای که حین انتقال صرف شده رو گفته که میشه دلتا یویعنی برای جابجایی اون انرژی که مصرف میشه برابر با تغییرات هست
ممنون این نکته را نمیدونستم بعد اصلا نمیتونستم سوال را حل کنم
مچکرم لطف کردید -
@behnaz-hajizadeh در خازن ۲ گفته است:
خب ببین اینجا انتقال بار صورت گرفته خب؟!ینی بار رو از یه صفحه به صفحه دیگه بردن و انرژی ای که این وسط صرف شده میشه تغییرات انرژی.چون اینجا نگفته که انرژی اولیه مون ۸ژول بوده و یا نگفته که بعد از انتقال،انرژیمون ۸ ژول افزایش یا کاهش یافته،بلکه انرژی ای که حین انتقال صرف شده رو گفته که میشه دلتا یویعنی برای جابجایی اون انرژی که مصرف میشه برابر با تغییرات هست
ممنون این نکته را نمیدونستم بعد اصلا نمیتونستم سوال را حل کنم
مچکرم لطف کردید