انتخاب رشته دبیرستان/تجربی،ریاضی
-
سلام دوستان امیدوارم حالتون خوب باشه
منکه خودم دوازدهمم و انسانی اما خواهرم کلاس نهمه و خیلی سردرگمه بابت انتخاب رشته دبیرستان البته میدونم الان زوده کو تا انتخاب رشتش!! ولی خب گفتم هرچقدر زودتر دست به کار شیم بهتره
راجع به انسانی که خودم هستم و کمکش میکنم، از همه تجربیا ریاضیا دانش-آموزان-آلاء همیار بچه-های-کنکور-تجربی-1400 دعوت میکنم که ما رو راهنمایی کنن،مزایا و معایب رشته تون رو بگین و خلاصه هرچیزی که فکر میکنید لازمه ما بدونیم
خواهش میکنم مثل بعضیا رفتار نکنین که چون خودشون نتونستن موفق بشن خیلی از یه رشته بد تعریف میکنن و فکر میکنن اگر فلان رشته میرفتن موفق تر بودن و اونو به طرف مقابل پیشنهاد میدن:-||
البته میدونم شما این شکلی نیستین محض اطمینان گفتم -
منکه خودم دوازدهمم و انسانی اما خواهرم کلاس نهمه و خیلی سردرگمه بابت انتخاب رشته دبیرستان البته میدونم الان زوده کو تا انتخاب رشتش!! ولی خب گفتم هرچقدر زودتر دست به کار شیم بهتره
راجع به انسانی که خودم هستم و کمکش میکنم، از همه تجربیا ریاضیا دانش-آموزان-آلاء همیار بچه-های-کنکور-تجربی-1400 دعوت میکنم که ما رو راهنمایی کنن،مزایا و معایب رشته تون رو بگین و خلاصه هرچیزی که فکر میکنید لازمه ما بدونیم
خواهش میکنم مثل بعضیا رفتار نکنین که چون خودشون نتونستن موفق بشن خیلی از یه رشته بد تعریف میکنن و فکر میکنن اگر فلان رشته میرفتن موفق تر بودن و اونو به طرف مقابل پیشنهاد میدن:-||
البته میدونم شما این شکلی نیستین محض اطمینان گفتمAban اول از همه باید بگم خیلیا فکر میکنن باید با توجه به نقاط ضعف و قوتشون ی رشته رو انتخاب کنن ولی خب این درست نیست باید یکمم درباره رشته هایی که هر کودوم از شاخه های تحصیلی تو دانشگاه دارن اطلاعات جمع اوری کرد که یهو بعدا آدم پشیمون نشه چون خیلیا رو دیدم که کثلا چون تو ی درسی قوی بودن بر اساس اون انتخاب رشته کردن و خب حالا بعدا مجبور شدن کلا تغییر رشته بدن حالا یا تو دبیرستان یا بعدش در کل مثلا من خودم الان ریاضیم خودم و خب اگه میخواد ادامه بده باید حتما هم ریاضیش هم فیزیکش قوی باشه چون اینا دوتاشون باهمن البته بعدا برا مهندسیام تو دانشگاه خودش باید یکم به فکر باشه که مهارتشو ببره بالا چون تو دانشگاه اونجور که باید به دروس عملی نمیرسن .البته میتونه اگه دوست داره مهارتش بالاتر بره هنرستان بره و اون رشته رو بخونه و بعد واسه بعدنا بره رشته های مهندسیو تو دانشگاه بخونه البته اگه دید منفی نداشته باشید به هنرستان
دیگه من کل دانشم همین بود ببخشید اگه طولانی شد امیدوارم خوصله کنی بخونی
-
البته میدونم شما این شکلی نیستین محض اطمینان گفتمAban
سلام
درباره رشته تجربی
مزایا: یکی از مهمتری مزایای این رشته بازر کار خوبیه ک در کشورمون داره
معایب: همونجور ک میدونید خیلی از دانش آموز ها رشته تجربی رو انتخاب میکنن که باعث میشه رقابت در این رشته زیاد باشه.و خیلی از دانش آموز ها هدفشون از اومدن به این رشته پزشکی هست (و ظرفیت دانشگاه ها هم محدوده)
در این رشته پشت کنکور موندن بیشتر دیده میشه(به علت تعداد زیاد شرکت کنندگان)پسباید مطالعه و تسلط زیادی رو درس ها در این رشته داشته باشه
در این رشته مثل هر رشته دیگه علاقه و تلاش خیلی مهمه اگه علاقه داشته باشی ولی تلاش نه.این بیفایدست
وقتی میای تو این رشته پس همه سختی هاشو پذیرفتی.
آقای موقاری ی جمله ای رو گفت: یا به اندازه آرزوهات تلاش کن یا به اندازه تلاشت آرزو کن
امیدوارم براتون مفید بوده باشه
موفق باشید -
من رشتم تجربی هست و یازدهم هستم.
من اول می خواستم رشتم رو تغییر بدم یعنی انسانی برم ولی با پشتیبانم تو کانون که صحبت کردم این رو گفت:
انتخاب رشته به چند چیز بستگی داره اول اینکه علاقه تو به کدوم رشته هستش. دوم اینکه در آینده شغلی رو که دلت میخواد به چه رشته ای وابسته هست. سوم درس هایی که قوت داری کدوم ها هست مثلاً اگر ریاضی و علومت قوی هست بهتره بری ریاضی یا تجربی. چهارم اینکه اگر قصدت انسانی هست باید حفظیاتت خوب باشه چون دروسی مثل تاریخ ؛ منطق ؛ فلسفه هم نیاز به درک خوبی داره و هم نیاز به حافظه خوب.
و چند نکته در انتخاب رشته نباید میزان درس خواندن یا سخت بودن یک رشته رو ملاک قرار بدی چون نمیشه برای ترس از زیست و فیزیک و شیمی بری انسانی .
وایمکس برای همه دروس یک زمان هستش مثلاً روزانه ۱۰ ساعت یا ۱۲ ساعت درس.
و چند نکته درباره رشته تجربی :
۱. رشته تجربی رشته ای هست که بیشتر شاخه هایش به پزشکی مربوط هست.(داروسازی؛پرستاری و ...)
۲. برای قبولی تو رشته تجربی با رتبه ی خوب زیر ۱۰۰۰۰ باید در سال یازدهم و دوازدهم حداقل روزانه ۱۰ ساعت درس خوند.امید وارم مطالبم بدردتون خورده باشه .
-
همچنین این نکته رو بگم در این زمان بیشتر دانش آموزان به رشته تجربی گرایش پیدا کردن و این اصلا خوب نیست و رقابت هم در این رشته سنگین هست .
پس اگر این رشته ، رشته شماست باید زمان زیادی رو صرف کرد. -
البته میدونم شما این شکلی نیستین محض اطمینان گفتمAban خب اول علاقه مهمه دوم توانایی ولی علاقه مهم تره !ببینه ب چی علاقه داره همین بهمین سادگی بنظر من وقتی علاقه باشه سختی راه اسون میشه والبت برای ب دست اوردن هرچیزی باید تلاش کرد راستی ب بازار کار شغلا هم توجه کنه! رقابت تو رشته تجربی سنگین تره بعدشم انسانی در کل رقابت تو رشته ریاضی اسون تره اما دیپلم رشته ریاضی سخته
-
Aban اول از همه باید بگم خیلیا فکر میکنن باید با توجه به نقاط ضعف و قوتشون ی رشته رو انتخاب کنن ولی خب این درست نیست باید یکمم درباره رشته هایی که هر کودوم از شاخه های تحصیلی تو دانشگاه دارن اطلاعات جمع اوری کرد که یهو بعدا آدم پشیمون نشه چون خیلیا رو دیدم که کثلا چون تو ی درسی قوی بودن بر اساس اون انتخاب رشته کردن و خب حالا بعدا مجبور شدن کلا تغییر رشته بدن حالا یا تو دبیرستان یا بعدش در کل مثلا من خودم الان ریاضیم خودم و خب اگه میخواد ادامه بده باید حتما هم ریاضیش هم فیزیکش قوی باشه چون اینا دوتاشون باهمن البته بعدا برا مهندسیام تو دانشگاه خودش باید یکم به فکر باشه که مهارتشو ببره بالا چون تو دانشگاه اونجور که باید به دروس عملی نمیرسن .البته میتونه اگه دوست داره مهارتش بالاتر بره هنرستان بره و اون رشته رو بخونه و بعد واسه بعدنا بره رشته های مهندسیو تو دانشگاه بخونه البته اگه دید منفی نداشته باشید به هنرستان
دیگه من کل دانشم همین بود ببخشید اگه طولانی شد امیدوارم خوصله کنی بخونی
mahla bpz سلام حرف من صرفا یه نظره و اصلا جوری نمیگم که بخواد نظر کسی و راه ایندشو عوص کنه بله شکا کاملا درست میگید راستش اول از همه باید به اون شغلی که میخواید و مورد علاقتونه فکر کنید اصن ببینید از پس اون شغلا برمیاید یا نه به علاقه به یه درس نیست که باید تماااام جنبه ها رو در نظر بگیرید
-
mahla bpz سلام حرف من صرفا یه نظره و اصلا جوری نمیگم که بخواد نظر کسی و راه ایندشو عوص کنه بله شکا کاملا درست میگید راستش اول از همه باید به اون شغلی که میخواید و مورد علاقتونه فکر کنید اصن ببینید از پس اون شغلا برمیاید یا نه به علاقه به یه درس نیست که باید تماااام جنبه ها رو در نظر بگیرید
shamdoon shamdooni چون علاقه به یه درس فقط سه ساله تو اون درسو میخونی اول از همه باید شغل ررو بررسی کنی چون اون شغل تا اخر عمر باهاته
-
متشکرم از همه تون