جزوه شب امتحان زیست
-
سلام
یه سوال داشتم استاد موقاری واسه ترم اول یازدهم جزوه شب امتحان ندارن؟؟چون واسه دهم هم جزوه ترم اول و هم دوم بود ولی واسه یازدهم من فقط ترم دوم رو دیدم -
نوشتهشده در ۱۰ آبان ۱۳۹۹، ۱۶:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده!
-
من چون یه مدت بخاطر مشکلم با کلاسای مجازی از درسام عقب افتادم وقت ندارم همه ی فیلمارو ببینم و به اینطور جزوه ها نیاز دارم
لطفا اگه جزوه ی کاملی مثل شب امتحان واسه نوبت اول برای هر درسی سراغ داشتین بهم بگین
@دانش-آموزان-آلاء
@یازدهم
@تجربیا -
سلام
یه سوال داشتم استاد موقاری واسه ترم اول یازدهم جزوه شب امتحان ندارن؟؟چون واسه دهم هم جزوه ترم اول و هم دوم بود ولی واسه یازدهم من فقط ترم دوم رو دیدمaaa bbb تا جایی که میدونم داشتن
-
aaa bbb تا جایی که میدونم داشتن
saba zarei
عه!ولی من نتونستم پیداش کنم فقط ترم دو رو دیدمبرای شما میاد جزوش؟؟
-
aaa bbb تا جایی که میدونم داشتن
saba zarei
برای درسای دیگه جزوه شب امتحان ک کامل باشه سراغ ندارین؟تو اینترنت زیاد هس ولی کامل نیستن -
saba zarei
aaa bbb قبلا که بود اگه اشتباه ندیده باشم :)) اجازه بده ببینم
-
aaa bbb قبلا که بود اگه اشتباه ندیده باشم :)) اجازه بده ببینم
saba zarei ممنون
-
saba zarei
aaa bbb گویا نیست ://
@M-an -
saba zarei ممنون
aaa bbb بزار ببینیم مدیر جواب میده
-
saba zarei
برای درسای دیگه جزوه شب امتحان ک کامل باشه سراغ ندارین؟تو اینترنت زیاد هس ولی کامل نیستنaaa bbb نه متاسفانه
-
aaa bbb بزار ببینیم مدیر جواب میده
saba zarei باشه ممنون⚘
-
@m-an اها ممنون
-
من چون یه مدت بخاطر مشکلم با کلاسای مجازی از درسام عقب افتادم وقت ندارم همه ی فیلمارو ببینم و به اینطور جزوه ها نیاز دارم
لطفا اگه جزوه ی کاملی مثل شب امتحان واسه نوبت اول برای هر درسی سراغ داشتین بهم بگین
@دانش-آموزان-آلاء
@یازدهم
@تجربیاaaa bbb در جزوه شب امتحان زیست گفته است:
@دانش-آموزان-آلاء
@یازدهم
@تجربیا