عدم تمرکز ...
-
Romi_fr یجا هم خونده بودم وقتی حواستون پرت میشه خودتونو تنبیه کنین مثلا یه کش پلاستیکی به دستت ببندی بعد هروقت حواست از درس پرت شد اونو بکشی ک محکم بخوره به دستت جوری ک دردت بیاد این باعث میشه ک به مغز فرمان بدی یا هم برای خودت پاداش تعیین کنی مثلا توی برنامه بنویسی اگه این درسو تموم کردم مثلا برم به یه جایی یا یه فیلمو ببینم یا خوراکی یا حتی یه شاخه گل
خودم ک این راه ها رو امتحان نکردم نمیدونم بازم😑😂aaa bbb بگم به جز کشه همرو تست کردم باورت میشه 😂
فیلم دیدم بدتر همه چی یادم رفت ، کل تفریحامو از شروع مدرسه گذاشتم کنار
با این که میگن اشتباهه این کار ولی برا این که بتونم درس بخونم همرو بیخیال شدم ولی چقدرم واقعا مفید درس میخونم ...
تازه فردا ام آزمون مرآت دارم ... -
aaa bbb بگم به جز کشه همرو تست کردم باورت میشه 😂
فیلم دیدم بدتر همه چی یادم رفت ، کل تفریحامو از شروع مدرسه گذاشتم کنار
با این که میگن اشتباهه این کار ولی برا این که بتونم درس بخونم همرو بیخیال شدم ولی چقدرم واقعا مفید درس میخونم ...
تازه فردا ام آزمون مرآت دارم ... -
aaa bbb کش؟؟ینی چی؟؟
-
aaa bbb کش؟؟ینی چی؟؟
Mahdiyeh Fakhri در عدم تمرکز ... گفته است:
aaa bbb کش؟؟ینی چی؟؟
سلام عزیزم:blue_heart: :gem_stone:
:beaming_face_with_smiling_eyes: هر وقت حواست رفت یه جای دیگه کش رو میزنی به دستت:face_with_tears_of_joy:بعد کله حواست میره سراغ دردش:neutral_face: :face_with_tears_of_joy: -
aaa bbb کش؟؟ینی چی؟؟
:beaming_face_with_smiling_eyes: هر وقت حواست رفت یه جای دیگه کش رو میزنی به دستت:face_with_tears_of_joy:بعد کله حواست میره سراغ دردش:neutral_face: :face_with_tears_of_joy:chichak am اها مرسی🌸
-
chichak am اها مرسی🌸
chichak am اها مرسی🌸
خاهش:beaming_face_with_smiling_eyes: :beating_heart: :rose:
-
Romi_fr یجا هم خونده بودم وقتی حواستون پرت میشه خودتونو تنبیه کنین مثلا یه کش پلاستیکی به دستت ببندی بعد هروقت حواست از درس پرت شد اونو بکشی ک محکم بخوره به دستت جوری ک دردت بیاد این باعث میشه ک به مغز فرمان بدی یا هم برای خودت پاداش تعیین کنی مثلا توی برنامه بنویسی اگه این درسو تموم کردم مثلا برم به یه جایی یا یه فیلمو ببینم یا خوراکی یا حتی یه شاخه گل
خودم ک این راه ها رو امتحان نکردم نمیدونم بازم😑😂aaa bbb در عدم تمرکز ... گفته است:
خودم ک این راه ها رو امتحان نکردم نمیدونم بازم😑😂☝️اینجا توضیح دادم🙂
Mahdiyeh Fakhri -
aaa bbb کش؟؟ینی چی؟؟
:beaming_face_with_smiling_eyes: هر وقت حواست رفت یه جای دیگه کش رو میزنی به دستت:face_with_tears_of_joy:بعد کله حواست میره سراغ دردش:neutral_face: :face_with_tears_of_joy:chichak am در عدم تمرکز ... گفته است:
aaa bbb کش؟؟ینی چی؟؟
:beaming_face_with_smiling_eyes: هر وقت حواست رفت یه جای دیگه کش رو میزنی به دستت:face_with_tears_of_joy:بعد کله حواست میره سراغ دردش:neutral_face: :face_with_tears_of_joy:اره😂👌
-
chichak am در عدم تمرکز ... گفته است:
aaa bbb کش؟؟ینی چی؟؟
:beaming_face_with_smiling_eyes: هر وقت حواست رفت یه جای دیگه کش رو میزنی به دستت:face_with_tears_of_joy:بعد کله حواست میره سراغ دردش:neutral_face: :face_with_tears_of_joy:اره😂👌
aaa bbb در عدم تمرکز ... گفته است:
chichak am در عدم تمرکز ... گفته است:
aaa bbb کش؟؟ینی چی؟؟
:grimacing_face: :face_with_tears_of_joy: :rose:
-
amirh_hmyf من این کارو کردم ، ولی بدتر ذهنم کار میوفته هی به چیزایی فکر کنم که مجبور شم بنویسم تو کاغذ😐😂
Romi_fr من خیلی هواسم پرت میشه خیلی زیاد درحدی ک رویا میبافم
و اصلا یادم رفته چطوری درس بخونم