کدوم معلم؟؟؟؟
-
سلام بچه ها چطوری خوبید؟؟؟
یه سوال داشتم بنظرتون برای یازدهم چه معلمی بهتره توی آلا؟؟؟
خودتون با کدوم پیش میرید؟؟؟ -
خودتون با کدوم پیش میرید؟؟؟Asal Arabgari سلام عسل خانوم ، به نظر من اقای پویان نظر بهترین دبیر شیمی هستن ، همچنین اقای احسان گودرزی که شیمی دهم رو تدریس کردن واقعا کامل و جامع تدریس کردند(به طوریکه اگر کامل بشینی ببینی دیگه شیمی دهم رو استاد میشی واسه خودت)...برای یازدهم هم که استاد پویان نظر ترکوندن و هیچ چیزی رو کم نزاشتن
-
خودتون با کدوم پیش میرید؟؟؟Asal Arabgari برای زیست آقای موقارییی
-
خودتون با کدوم پیش میرید؟؟؟اصلا تو الا اقای موقاری و یاری نمی تونم توصیفشون کنم یه تسلطی دارن که آدم فقط می خواد این دو درس روبخونه
برا شیمی با اقای گودرزی جلو می رم ولی خیلی راضی نیستم.با اقای صنیعی نمی رم جلو چون کامل نیست.اقای پویان نظر رو هم که اصلا نتونستم باهاش چیزی یاد بگیرم برا همین با اقای گودرزی می رم جلو ولی زیاد نتونستم باهاشون انس بگیرم.ویلا اگه اقای صنیعی کامل تدریس می کردن عالی می شدریاضی هم چون قراره تو انتخاب رشته تجربی رو انتخاب کنم منبع برای ریاضی تجربی رو می دونم
-
اصلا تو الا اقای موقاری و یاری نمی تونم توصیفشون کنم یه تسلطی دارن که آدم فقط می خواد این دو درس روبخونه
برا شیمی با اقای گودرزی جلو می رم ولی خیلی راضی نیستم.با اقای صنیعی نمی رم جلو چون کامل نیست.اقای پویان نظر رو هم که اصلا نتونستم باهاش چیزی یاد بگیرم برا همین با اقای گودرزی می رم جلو ولی زیاد نتونستم باهاشون انس بگیرم.ویلا اگه اقای صنیعی کامل تدریس می کردن عالی می شدریاضی هم چون قراره تو انتخاب رشته تجربی رو انتخاب کنم منبع برای ریاضی تجربی رو می دونم
Ilya Mansouri
ممنوننن -
Asal Arabgari سلام عسل خانوم ، به نظر من اقای پویان نظر بهترین دبیر شیمی هستن ، همچنین اقای احسان گودرزی که شیمی دهم رو تدریس کردن واقعا کامل و جامع تدریس کردند(به طوریکه اگر کامل بشینی ببینی دیگه شیمی دهم رو استاد میشی واسه خودت)...برای یازدهم هم که استاد پویان نظر ترکوندن و هیچ چیزی رو کم نزاشتن