سلام
حتما باید سکته ی قلبی رخ بده تا خون به بخشی از ماهیچه نرسه و یاخته ها بمیرن؟
زیستاز در این مورد گفته
بسته شدن سرخرگ های کرونری توسط لخته یا سخت شدن دیواره، ممکن است باعث سکته ی قلبی شود که یکی از اثرات سکته ی قلبی نرسیدن خون به ماهیچه ی قلب و مرگ یاخته های آنها است.
چون من تو ذهن خودم این بود که اول باید یاخته ها بمیرن بعد بگیم سکته ی قلبی رخ داده و کتابم به نظرم بیانش همینطوریه.
@دوازدهم @دهم @یازدهم @تجربیا
IMG_20241101_152035.jpg
سلام. من یک موضوعی رو خوب متوجه نمیشم. قسمت اول که داره نحوه اصلاح چشم یک فرد نزدیک بین رو نشون میده، میگه باید از عدسی واگرا استفاده کنیم. بعد داخل شکل نشون داده شده که پرتوهای موازی نور پس از برخورد به عدسی مقعر، واگرا میشن و هنگام عبور از عدسی چشم که محدب هست، به جای همگرا شدن، میزان تقعرشون بیشتر میشه (این قسمت رو با فلش مشخص کردم) و در نهایت، زمان تمرکز روی شبکیه همگرایی اتفاق میوفته.
به طور مشابه همین اتفاق برای شکل پایین که چشم یک فرد دوربین رو نشون میده اتفاق میوفته اما با این تفاوت که پرتوهای موازی نور بعد از عبور از قرنیه که محدب هست، به جای همگرایی، واگرا می شوند.
IMG_20241031_110419.jpg
سلام. عدسی دو تا تحدب داره یکی تحدب جلویی و یکی تحدب پشتی که محدب تر از جلویی هست. زمانی که پرتوهای موازی نور به اولین تحدب برخورد میکنند، شکست نور انتقال میوفته و پرتو ها همگرا میشوند. حالا پس از برخورد به دومین تحدب، چه اتفاقی میوفته؟ لطفا شکلش رو رسم کنید.
@یازدهم @دوازدهم @تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
a54f2bb4ee72f55d1910e2a61059a8b0.jpg
سلام آلاییون عزیزم!🤗
امیدوارم حال همتون خوب باشه💖
من مهشید حسن زاده آلاخونه هستم و یکی دیگه اون بیرون،اما چیزی که اینجا کافیه ازم بدونید؛دانشجوی سال سوم پرستاریم و زیست کنکور تدریس میکنم☺️
یه روزی مثل الان شما آلایی بودم و همینجا درس میخوندم.حالا هم که مدرس شدم؛اومدم اینجا تا نذرمو ادا کنم(یادمه زمان دانش آموزی ما آلا نذر حضرت زهرا(س) بود).
از صمیم قلبم امیدوارم این تاپیک و نکته هاش حسابی کمکتون کنه.🤗آخه آلا خونه ی ماست و مااینجا یه خونواده ایم.پس موفقیت تو،موفقیت منم هست.🤝😉
a511aace3e3229a285a9bdfec042761d.jpg
سلام آلاییون عزیزم!🤗
من مهشید حسن زاده آلاخونه هستم و یکی دیگه اون بیرون،اما چیزی که اینجا کافیه ازم بدونید؛دانشجوی سال سوم پرستاریم و زیست کنکور تدریس میکنم☺️
یه روزی مثل الان شما آلایی بودم و همینجا درس میخوندم.حالا هم که مدرس شدم؛اومدم اینجا تا نذرمو ادا کنم(یادمه زمان دانش آموزی ما آلا نذر حضرت زهرا(س) بود).
از صمیم قلبم امیدوارم این تاپیک و نکته هاش حسابی کمکتون کنه.🤗آخه آلا خونه ی ماست و مااینجا یه خونواده ایم.پس موفقیت تو،موفقیت منم هست.🤝😉
7359f0b618fd81d985f6ecbf4b44bc26.jpg
سلام آلاییون عزیزم!🤗
Screenshot_2024-10-27-18-29-59-865_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-27-18-30-13-527_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام وقتتون بخیر 🥰
ببخشید این سوال گفته مناسب نیستند الف و ب و د غلطه ولی گفته مورد ج درسته سوال غلطه یا جواب غلطه؟
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
IMG_20241024_123317.jpg
IMG_20241024_123458.jpg
سلام. در ماده سفید نخاع رشته های عصبی میلین دار مشاهده میشه که اجتماعی از رشته های عصبی میلین دار و فاقد جسم سلولی هست. حالا گزینه ۳ (جزء موارد درست هست) گفته همه یاخته های این بخش ژن مربوط به تولید ناقل عصبی رو دارند. از طرفی تمام یاخته های هسته دار بدن ژن مربوط به تولید ناقل عصبی رو دارند ولی فقط در نورون ها این ژن بیان میشه. الان ماده سفید که رشته های عصبی فاقد جسم سلولی و درنتیجه فاقد هسته داره، چطوری میتونه ژن مربوط به تولید ناقل عصبی رو داشته باشه؟
@یازدهم @تجربیا @دانش-آموزان-آلاء
زیست شناسی محمد علی امینی راد صفر تا صد سوم دبیرستان (96-95)
-
saeed piryaei
سلام از خود استاد امینی استفاده کنین عالیه -
saeed piryaei استاد امینی فوق العادن. من رشته ام ریاضی بود زیست رو خوندم با ایشون و درصدام خیلی بالا شد
-
pooorya78 در زیست شناسی محمد علی امینی راد صفر تا صد سوم دبیرستان (96-95) گفته است:
سلام
لطفا کانال تلگرام استاد رو بفرمایید چی هست.
تشکر -
فصل دو نیمومد
امیدم از بیست قطع شد -
erfan-fatehi
آقای ارشی هم هستا برادر -
چطوری خانم دکتر
-
زیست اقای امینی خیلی از برنامه عقبه
ینی اقای امینی حداقل دو فصل از بودجه بندی آزمونای ازمایشی و حتی مدارس عقبه
خود اقای امینی قرار بوده از اول مهر شروع کنن
ولی تو ابان استارت خورد
لطفا به آقای امینی بگین بد قولی نکننو یه کاری بکنن
که تدریس ایشون بازده بالاتری برامون داشته باشه
امیدوارم یکی گوش بده٬با تشکر از الا -
yaser32 در زیست شناسی محمد علی امینی راد صفر تا صد سوم دبیرستان (96-95) گفته است:
سلام خدمت استاد های محترم
چند هفته قبل برای کلاس فیزیک استاد طلوعی اعتراض کردیم که چرا از آزمونها عقبه ، در جواب به ما گفتيد آزمون مهمتره یا کنکور ، از این طرف زیست شناسی هم طبق برنامه نبود ، پس من باید بین آزمون ها و آلا یکی را انتخاب میکردم ، چون گفته بودید حتما تا عید تمام میکنید منم اعتماد کردم ، اما انگار وضعیت یک جور دیگری شده ، هفته قبل این شایان آومد و یک غوغایی به پا کرد که من تائيدش نمیکنم اما قطعا منتظر پاسخ استاد های آلا بودم ، اما بهم ثابت شده که هیچ کس دلسوز واقعی نیست ، الان من چند روزه جرات ندارم از اتاقم بیرون بیام بخاطر سرکوفت مادرم ، مدام میگن چرا آزمون رو نميري ، آخه طبق برنامه نباشه که نمیشه ، همه از موسسات پولی میخورن ما از نیت خیر شما ، فقط این رو بدونيد من یک توضیح میخوام ، همین ، اگر خیر خواهی میکنید اولش اعلام کنید که در مورد هیچ چیز هیچ تظميني نمی کنیدسلام داداش
رفیق خوب چرا از کلاس های پارسال استفاده نمیکنی ؟!
من دانش اموز جدید الا نیستم
من یه بار شیمی رو خودم با حاجی تموم کردم به روشش عادت کردم جزوشم تموم کردم .ایبنم بکم حاجی خدایی اگه روش اش رو ببینی به حرفاش ایمان میاری .
فیزیک رو اگهدسطحت بالاس برو با فدایی فرد بخون
زیست که استاد پازوکی هر حرفش یه دریاست
دینی و ادبیات که لازم به گفتن من نیست
داداش من خودم هنوزم از فیلمای پارسال و حتی دوسال پیش استفاده میکنم از پس تست های سطح بالا هم به خوبی بر میام
اگه میخوای با برنامه ی ازمونت پیش بری این بهترین کاره -
yaser32 سلام دوست عزیز چیزهایی که آلاء گفته اینه
یک. دروس امسال تا قبل از عید تمومه و ان شاء الله تموم میشه!
دو. اگر می خواهی به برنامه آزمون ها برسی باید از فیلم های پارسال استفاده کنید ( فیلم های سال های گذشته برای کنکور هم فوق العاده هستند و رتبه های دو رقمی و تک رقمی هم دادیم )، فیلم های امسال معلوم نیست به آزمون برسه یا نرسه
سه. ما چه پولی کار می کردیم، چه عام المنفعه، هیچ وقت تضمین نمی دادیم چون بی معنیه این کار ( مگه ما می دونیم یک ساعت دیگه قراره چه اتفاقی بیافته ؟ پس تضمین چی رو بدیم )
ما از اینکارها تو 3 سال گذشته نکردیم، از اینجا به بعد هم نخواهیم کرد، اگه مفیده استفاده کنید اگه مفید نیست استفاده نکنید.
پس اینکه طبق آزمون میرید جلو یا نمیرید کاملا به خودتون بستگی داره و به ما ربطی نداره، من بودم هم پارسالی ها رو می دیدم و هم امسالی ها! اما من شما نیستم.چهار. در مورد شایان که گفتی، مگه ما بی کاریم که وایستیم هر کس هر چی گفت بیاییم براش جواب بنویسیم ؟ ما از دبیرمون، قدرت تدریسش، رزومه ی دبیر و ... با خبریم و خیالمون راحته، اگر دبیر مشکل داشت این همه سال مجموعه های مختلف از جمله دبیرستان دانشگاه صنعتی شریف، از دبیر نتیجه نمی گرفتند.
شما حرف شایان رو دیدی اما پاسخ بقیه رو ندیدی ؟!
شما پاسخ می خواهید، یه بار پاسخ کامل میدم، اما دفعه های بعد اینجور پیام ها صرفا نادیده گرفته میشن:
حرف از فیلم آقای پازوکی زدند آقا شایان درسته ؟ رفتید نگاه کنید ببینید آقای پازوکی این قسمت رو چی گفتند ؟ من که رشتم ریاضی بود رفتم دیدم، شما هم برید ببینید تا ته موضوع رو متوجه میشید.
از طرفی شما کتاب درسی رو نگاه کردید ؟ توصیه می کنم حتما نگاه کنید، خود کتاب هم در ظاهر تناقض داره! اما اگه تدریس آقای امینی رو با دقت گوش می کردی، متوجه می شدی که چه موقوع باید از کدوم حرف استفاده کنی.- فصل که تموم بشه آقای امینی تست های کنکورهای مختلف ( 10 سال کنکور ) رو با حذف تکراری ها همه رو حل می کنند، اون وقت خواهید دید با این نکاتی که گفتند از پس تست ها میشه بر اومد یا نه
- فصل که تموم بشه تمام سوالات نهایی تو این سال ها رو از این مبحث حل می کنند، بعد می بینید که می شه از تموم سوالات نهایی هم بر اومد.
%(#ff0000)[شما توقع داری دبیر بیاد بهت با زبون انگلیسی درس بده و یا نکات عجیب ردیف کنه؟ یا اینکه توقع داری دبیر بیاد به شما درسی بده که باهاش بتونی از پس سوالات نهایی و تست های کنکور بر بیای ؟]
-
سلام
چون شما قابل اعتماد نیستیم یعنی چی ؟:|دوست عزیز خدا داده معلم خصوصی و فیلم و جزوه برید و حتما ازشون استفاده کنید
ما هیچوقت هیچکس رو اجبار نکردیم از آلا استفاده کنه و نمیگیم فقط آلا جواب میده !این بنده خدا سهراب هم ک جواب جناب عالی رو داد مدیر آلا هستن و باعث و بانی ضبط و ارسال فیلم ها
امیدوارم با آلا یا بی آلا در تمام مراحل زندگیت موفق باشی
ابراز نظر ! هم در مورد فیلمای آقای پازوکی آقا شایان در همین تاپیک ابراز کرده بودند میتونید بالاتر مشاهده بفرمایید
در پناه حق -
سلام دوستان انصافاایناروخوندم خ ناراحت شدم استاد امینی رادبی رقیبههههههههههههههههه عاشقشمممممممممممممممممم خواهشاچرت وپرت نگیدهرکی نظری داره وکاری نکنیدکه ماازنعمت الا محروم شیم خلاصه خواهشا ازاینانگیدبعدحرفای استادکاملادرسته وزیست سلیقه ای بهترین کتابای بازارهم غلط دارن وحتی بهترین اساتیدوحرفای استادکاملاعلمیه ممنون ازاستا دوتیم الا
لطف زیادباعث میشه این دوستان چیزای الکی بگن -
اجناب یاسرخان چقد حق ب جانبه
مگ الا شمارو مجبور کرده ک از امکاناتش استفاده کنید
چقدر قدر نشناسید
شماک ازمون ازمون میکنید خب برید یه موسسه پولی ثبتنام کنید ک از برنامه عقب نمونید
و لطفا ب مدیرای محترم الا احترام بزارید
بجای تشکر از زحمات دوستان الایی
اعتراضم میکنید
واقعا که
در ضمن استاد امینی راد و سایر اساتید آلا فوق العاده هستن ؛ اجازه ندارید درموردشون اظهار نظر کنید -
جناب امینی راد و هر استاد دیگری ممکنه حین درس دادن اشتباه بکنن و لزومی به بزرگ جلوه دادن این موضوع نیست. من با نوع بیان و درس دادن جناب امینی خیلی مفاهیمی که برام قابل درک نبود رو به راحتی متوجه میشدم. البته از فیلم های اساتید دیگه مثل جناب پازوکی و جناب رحیمی هم استفاده میکنم.
دوست عزیز سعی کنین برنامه ریزی برای آزمون ها رو خودتون انجام بدین و انتظار از آلا و همکارانشون نداشته باشین.
کسی موفق هست که مدیریت کنکوری روی همه مباحث درسی داشته باشه و هم منتظر نمونه فیلم جدید کی لوود میشه!!!! فیلم های سا لهای پیش هم عالین.
موفق باشین. -
سلام
لطفا نگید این فیلما ادامه ندارن
آقای امینی راد خیلی عالی با جمله جمله کتاب پیش میرن. -
باسلام
دوستان توجه داشته باشن اینجا اینستا نیست که بخوایین شاخ بازی دربیارین!
اینجا یه سایت درسیه!
اینجا پست امیرتتلو و بهزار لیتو ....نیست که بیایید تو کامنتا فحش بنویسید و توهین کنید...
تروخدا یکم انسان باشین....یکم تربیت داشته باشید...