زیست شناسی محمد علی امینی راد صفر تا صد سوم دبیرستان (96-95)
-
سلام
من رو هز کیفیتی که میزنم فقط کیفیت عادی رو باز میکنه
رو کیفیت عالی میزنم 37 مگه
کیفیت متوسط 37 مگه
کیفیت پایینم 37 مگ
چیکار کنم؟ -
mpaahy در زیست شناسی محمد علی امینی راد صفر تا صد سوم دبیرستان (96-95) گفته است:
Dr.Mah_sa ببخشید شما از چه شرکتی نت گرفتین؟
مخابرات چطور؟
-
مال منم صبانته و مشکل کیفیت دانلود دارم!
-
بچه ها بسیـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــار بعیده که این مشکل که براتون پیش امده بخاطر شرکتی باشه که ازش نت میگیرید !!! در نهایت سر همه شرکت ها وصله به مخابرات
-
واسه من که مشکلی ندارم
شما بزن رو کیفیت اول فرقی نمیکنه چند مگ زده روی اولین گزینه دانلود بزن ببین وقتی داره دان میشه چند مگه و بعد ک دان شد ببین کیفیتش عالیه یا ن دیگه اینو ک میتونید تشخیص بدید شاید براتون نزنه مگ رو درست ولی درست دان کنه -
واسه من که مشکلی ندارم
شما بزن رو کیفیت اول فرقی نمیکنه چند مگ زده روی اولین گزینه دانلود بزن ببین وقتی داره دان میشه چند مگه و بعد ک دان شد ببین کیفیتش عالیه یا ن دیگه اینو ک میتونید تشخیص بدید شاید براتون نزنه مگ رو درست ولی درست دان کنهD.r Esmaili در زیست شناسی محمد علی امینی راد صفر تا صد سوم دبیرستان (96-95) گفته است:
واسه من که مشکلی ندارم
شما بزن رو کیفیت اول فرقی نمیکنه چند مگ زده روی اولین گزینه دانلود بزن ببین وقتی داره دان میشه چند مگه و بعد ک دان شد ببین کیفیتش عالیه یا ن دیگه اینو ک میتونید تشخیص بدید شاید براتون نزنه مگ رو درست ولی درست دان کنهپایینه
-
میخوای مرورگرتو عوض کن با موبایلی یا با pc
-
خیلب از برنامهازمونا عقبیم که یکم سرعت لازم نیس
-
هم تدریستون عالیه هم انرژتون اقا
-
تدریس استاد عاااالیه کاش یه ذره سرعت بخرج بدن....آخه بعدش ژنتیکه که کلی وقت میبره ...ازطرفی نمیخوایم ازگیاهی جابمونیم چون تنها مبحثه ایه که هیچ یک ازاستادا کامل مطرح نکردن
#آلاء_سپاس -
سلام بچه ها دیگه وقتشه !!!!!!!
برای ضبط همایش آلا به کمک شما عزیزان نیاز داره تو رو خدا کسانی که واقعیت توانایی دارند دیگه دریغ نکنند ، اگر هر عضو 5 هزار تومن ناقابل پرداخت کنه این فرصت طلایی هم فراهم میشه اینم شرح وسایل برای ضبط همایش:حداقل این ها رو می خواد:
یک دوربین با مدل خاص می خواهیم
( روزی 500 هزار تومن اجاره میدن بخریم میشه 12 میلیون)میکروفون گیرنده فرستنده باتری خور می خود با هد میک
(بخریم میشه 3 میلیون نمی دونم میشه اجاره کرد یا نه)دو تا کارمند روزی 10 ساعت کار تو عید
( جمعا 200 ساعت کار هیچی ندی ساعتی 20 هزارتومن تو عید مجبوری به کارمند تخصصی بدی میشه 4 میلیون حقوق) -
سلام ممنون از تدریس عالی استاد. فیلم جلسه ۵ لینکش مثل اینکه اشتباهه، به جای فیلم زیست، فیلم فیزیک پیش رو گذاشته. کسی راه حل این مشکلو میدونه؟
-
با تشکر عالیه جو کلاس هم خیلی باحاله
همینجوری با حوصله درست بدید