زیست شناسی محمد علی امینی راد صفر تا صد سوم دبیرستان (96-95)
-
الااااااااااا این درس کی میخوایی تموم کنی؟؟؟
1ماه موند ب امتحانات نهایی
@administrators -
سلام جزوه ها رو قرار نمیدین؟
-
باسلام. عزیزانی که مشکل دانلود فیلم ها با کیفیت پایین از شرکت صبانت را دارند خواهشا به ترتیب همگی این مراحل را طی کنند:
ورود به سایت SABANET.IR
ورود به قسمت بالای سایت بخش پشتیبانی
بخش صدای مشتری
بخش ثبت شکایات
بخش شکایت
سپس با تکمیل فرم مربوطه, در قسمت متن شکایت نارضایتی خود را به طورکامل اعلام فرمایید.
همگی دوستان صبانتی این کار را انجام دهند ان شاالله مشکل درست شود
-
سلام
استاد من فدات بشم .
با هرسرعتي كه صلاح مي دوني برو جلو ولي خواهشا تموم بشه حتي اگه موند براي بعد كنكور بازم تا آخر سال سوم رو تدريس كنيد و مثل بعضي فيلماي سال هاي گذشته ناتمام نذاريدش.
درسته شايد به نهايي نرسه ولي براي كنكور ما كه سال 97 هستش حياتيه. مرسي -
لطفا از زمان تيتراژ اول و آخر فيلم ها بكاهيد. چون توي فيلم نيم ساعته يك دقيقه و نيم زمان ميبره و اگه كل فيلم هاي آلا رو دانلود كنيم كه ميشه حدود 60 گيگ ، يعني 1/30 اون حجم اشغال مي كنه كه ميشه بيشتر از 2 گيگ تكراري مخصوصا اون آخرش كه مي پره وسط حرف استاد.
-
سلام . ببخشید جزوه های سال سومو از کجا تهییه کنیم ؟؟؟
-
سلام تورو خدا ادامه بدید
-
سلام استا
اگه بشه لطفا ادامه بدین
وسریت تدریس رو زیاد کنین در حد جمع بندی -
کاری به خودم ندارم ولی خیلی ها امیدشون به آلاء هستش و واقعا روش سرمایه گزاری کردن و با این سرعتی که شما دارید درس میدید بیشتر زجر میدید بچه هارو چون هرچی به کنکور نزدیک تر میشی ترسو استرسشم خود به خود زیاد تر میشه!!!پس حد اقل اگه واقعا نمیرسید بیشتر از این درس بدید به بچه ها اطلاع بدید!!!ممنون
-
سلام
من نتونستم جزوات آقای امینی راد رو پیدا کنم میشه راهنماییم کنید ممنون
@دانش-آموزان-آلاء
@ادمین
sohrab -
سلام
من نتونستم جزوات آقای امینی راد رو پیدا کنم میشه راهنماییم کنید ممنون
@دانش-آموزان-آلاء
@ادمین
sohrab -
سلام .
عرض خسته نباشید به تمام اعضای آلاء و استادان و تیم زحمتکش.
میتونید واسه قسمت شارش و قارچ ها از فیلم ها و جزوه ی دکتر رحیمی استفاده کنید.توضیحاتشون عالیه.
تازه هم فصل فارج ها رو مجددا ضبط کردن . در ضمن فیلم ها و جزوه ها هم در قسمت اردوی همایشی فرات که واسه سال قبل بوده هست . -
دست اندرکاران آلایی سلام و خسته نباشید و اعلام قدر دانی
خواهشا بعد از این که فصل های مهم سال سوم رو ضبط کردید ، در ادامه و حتی بعد کنکور جاهایی رو هم که باقی مونده ضبط کنید تا سال بعدیا بتونن استفاده ببرن.
ضمن این که همه ی فصلارو کامل ضبط کنید چون اسم صفر تا صد یعنی همین. بی نهایت تشکر -
لطفا ادرس کانال رو قرار بدین.
لطفا
لطفا
لطفا
لطفا
لطفا
لطفا