زیست شناسی محمد علی امینی راد صفر تا صد سوم دبیرستان (96-95)
-
سلام استاد خواهشا هر چه زودتر فصل 11 رو تمام کنید واقعا عالی درس میدید و لطفا اگر هم حین تدریس انذار میدید کمی ملایم تر من الان 10 کیلو کم کردم از زحمات شما خیلی ممنونم
محمد موسوی در زیست شناسی محمد علی امینی راد صفر تا صد سوم دبیرستان (96-95) گفته است:
سلام استاد خواهشا هر چه زودتر فصل 11 رو تمام کنید واقعا عالی درس میدید و لطفا اگر هم حین تدریس انذار میدید کمی ملایم تر من الان 10 کیلو کم کردم از زحمات شما خیلی ممنونم
.بی انصاف 10 کیلو کم کردی؟؟؟من تابستون به جای رژیم.تدریس ایشون رو میبینم -
محمد موسوی در زیست شناسی محمد علی امینی راد صفر تا صد سوم دبیرستان (96-95) گفته است:
.بی انصاف 10 کیلو کم کردی؟؟؟من تابستون به جای رژیم.تدریس ایشون رو میبینم@javadm328 آره خییلی وحشتناکه:)))) هرچی خوندی میپره
-
@javadm328 آره خییلی وحشتناکه:)))) هرچی خوندی میپره
fatima.k28 در زیست شناسی محمد علی امینی راد صفر تا صد سوم دبیرستان (96-95) گفته است:
@javadm328 آره خییلی وحشتناکه:)))) هرچی خوندی میپره
منکه خیلی دوسش دارم -
سلام دوستان کسی ادرس کانال اقای امینی رو داره؟؟
-
-
این پست پاک شده!
-
#تدریس #صفرتاصد #زیست #سوم
ادامه دستگاه جنسی بانوانآقای #امینی راد
#تجربی
http://sanatisharif.ir/Sanati-Sharif-Video/15/30/6225
@alaa_sanatisharif
-
سلام
فیلم جلسه 38 با کیفیت بالا دانلود کردم باز نمیشه سایز فایل صفر بایت کسی می توند کمکم کند
با تشکر -
سلام
فیلم جلسه 38 با کیفیت بالا دانلود کردم باز نمیشه سایز فایل صفر بایت کسی می توند کمکم کند
با تشکرmarall در زیست شناسی محمد علی امینی راد صفر تا صد سوم دبیرستان (96-95) گفته است:
سلام
با تشکرسلام، من دانلود کردم مشکلی نداشت.
حتما فایلتون خراب شده. -
دوباره جلسه 38دانلود کردم درست شد
-
این پست پاک شده!
-
سلام استاد تورو خدا اگه میتونی سوالات 93تا95داخل وخارج روحل کنید
قربونتون -
سلام
پس بقیه فصل ها کجاس...؟ -
8819636 در زیست شناسی محمد علی امینی راد صفر تا صد سوم دبیرستان (96-95) گفته است:
سلام
پس بقیه فصل ها کجاس...؟از استادای دیگه میتونید ببینید.