سلام
حتما باید سکته ی قلبی رخ بده تا خون به بخشی از ماهیچه نرسه و یاخته ها بمیرن؟
زیستاز در این مورد گفته
بسته شدن سرخرگ های کرونری توسط لخته یا سخت شدن دیواره، ممکن است باعث سکته ی قلبی شود که یکی از اثرات سکته ی قلبی نرسیدن خون به ماهیچه ی قلب و مرگ یاخته های آنها است.
چون من تو ذهن خودم این بود که اول باید یاخته ها بمیرن بعد بگیم سکته ی قلبی رخ داده و کتابم به نظرم بیانش همینطوریه.
@دوازدهم @دهم @یازدهم @تجربیا
IMG_20241101_152035.jpg
سلام. من یک موضوعی رو خوب متوجه نمیشم. قسمت اول که داره نحوه اصلاح چشم یک فرد نزدیک بین رو نشون میده، میگه باید از عدسی واگرا استفاده کنیم. بعد داخل شکل نشون داده شده که پرتوهای موازی نور پس از برخورد به عدسی مقعر، واگرا میشن و هنگام عبور از عدسی چشم که محدب هست، به جای همگرا شدن، میزان تقعرشون بیشتر میشه (این قسمت رو با فلش مشخص کردم) و در نهایت، زمان تمرکز روی شبکیه همگرایی اتفاق میوفته.
به طور مشابه همین اتفاق برای شکل پایین که چشم یک فرد دوربین رو نشون میده اتفاق میوفته اما با این تفاوت که پرتوهای موازی نور بعد از عبور از قرنیه که محدب هست، به جای همگرایی، واگرا می شوند.
IMG_20241031_110419.jpg
سلام. عدسی دو تا تحدب داره یکی تحدب جلویی و یکی تحدب پشتی که محدب تر از جلویی هست. زمانی که پرتوهای موازی نور به اولین تحدب برخورد میکنند، شکست نور انتقال میوفته و پرتو ها همگرا میشوند. حالا پس از برخورد به دومین تحدب، چه اتفاقی میوفته؟ لطفا شکلش رو رسم کنید.
@یازدهم @دوازدهم @تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
a54f2bb4ee72f55d1910e2a61059a8b0.jpg
سلام آلاییون عزیزم!🤗
امیدوارم حال همتون خوب باشه💖
من مهشید حسن زاده آلاخونه هستم و یکی دیگه اون بیرون،اما چیزی که اینجا کافیه ازم بدونید؛دانشجوی سال سوم پرستاریم و زیست کنکور تدریس میکنم☺️
یه روزی مثل الان شما آلایی بودم و همینجا درس میخوندم.حالا هم که مدرس شدم؛اومدم اینجا تا نذرمو ادا کنم(یادمه زمان دانش آموزی ما آلا نذر حضرت زهرا(س) بود).
از صمیم قلبم امیدوارم این تاپیک و نکته هاش حسابی کمکتون کنه.🤗آخه آلا خونه ی ماست و مااینجا یه خونواده ایم.پس موفقیت تو،موفقیت منم هست.🤝😉
a511aace3e3229a285a9bdfec042761d.jpg
سلام آلاییون عزیزم!🤗
من مهشید حسن زاده آلاخونه هستم و یکی دیگه اون بیرون،اما چیزی که اینجا کافیه ازم بدونید؛دانشجوی سال سوم پرستاریم و زیست کنکور تدریس میکنم☺️
یه روزی مثل الان شما آلایی بودم و همینجا درس میخوندم.حالا هم که مدرس شدم؛اومدم اینجا تا نذرمو ادا کنم(یادمه زمان دانش آموزی ما آلا نذر حضرت زهرا(س) بود).
از صمیم قلبم امیدوارم این تاپیک و نکته هاش حسابی کمکتون کنه.🤗آخه آلا خونه ی ماست و مااینجا یه خونواده ایم.پس موفقیت تو،موفقیت منم هست.🤝😉
7359f0b618fd81d985f6ecbf4b44bc26.jpg
سلام آلاییون عزیزم!🤗
Screenshot_2024-10-27-18-29-59-865_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-27-18-30-13-527_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام وقتتون بخیر 🥰
ببخشید این سوال گفته مناسب نیستند الف و ب و د غلطه ولی گفته مورد ج درسته سوال غلطه یا جواب غلطه؟
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
IMG_20241024_123317.jpg
IMG_20241024_123458.jpg
سلام. در ماده سفید نخاع رشته های عصبی میلین دار مشاهده میشه که اجتماعی از رشته های عصبی میلین دار و فاقد جسم سلولی هست. حالا گزینه ۳ (جزء موارد درست هست) گفته همه یاخته های این بخش ژن مربوط به تولید ناقل عصبی رو دارند. از طرفی تمام یاخته های هسته دار بدن ژن مربوط به تولید ناقل عصبی رو دارند ولی فقط در نورون ها این ژن بیان میشه. الان ماده سفید که رشته های عصبی فاقد جسم سلولی و درنتیجه فاقد هسته داره، چطوری میتونه ژن مربوط به تولید ناقل عصبی رو داشته باشه؟
@یازدهم @تجربیا @دانش-آموزان-آلاء
سلام عصر بخیر
ی سوال اینک دقیقا بطن چهارم مغز کجاست؟!
داخل فعالیت دیدم ک نوشته شیار بین نیمکره های مخچه رو برش میدیم بعدش درخت زندگی و بطن چهارم دیده میشه
پس ینی بطن چهارم وسط مخچه هس؟!
حالا اگ اونطوری باشه درخت زندگی تو بخش سفید مخچه هس دیگ
پس بطن چهارم هم تو بخش سفیده؟! هدایت جهشی و این حرفا داریم!؟
@تجربیا
@بچه-های-تجربی-کنکور-1402
زیست شناسی محمد علی امینی راد صفر تا صد سوم دبیرستان (96-95)
-
لازمه که از حقیقتی تلخ پرده بردارم:، %(#ff0000)[صبر من هم حد داره]،
@دانش-آموزان-آلاء و @فارغ-التحصیلان-آلاء دقت کردید تو این سه ساله وقتی تو انجمن اتفاق بدی می افته، به یه دبیر حمله می کنند، سعی می کنند دبیر رو تخریب کنند، معمولا توسط چه کسانی انجام میشه ؟
- طرف اصلا عضو انجمن نبوده، با کسی کاری نداشته تازه می بینی چند روزه پیداش شده
اینا دانش آموز نیستند، اینا جزو همون هایی هستند که آلاء داره باهاشون مبارزه می کنه تا به آرمان عدالت آموزشی نزدیک بشه، متاسفانه اینا پول های عجیب و درآمدهای کزایی دارند، لذا افراد زیادی رو استخدام می کنند که سعی کنند از کوچکترین چیزی استفاده کنند و آلاء رو بی اعتبار کنند.
چه تو انجمن آلاء، چه تو انجمن های دیگه...چند وقت پیش اتفاق جالبی افتاد از یکی از موسسه های کنکوری به ما گیر دادند و داد بیداد که شما دارید بازار ما رو خراب می کنید، شما دارید قیمت بازار رو می شکنید و به هیچ نکته ای هم رحم نمی کنید و روز به روز محصول قوی تر می دید، خلاصه حسابی طرف شاکی بود.
دیدند از اون در نتیجه نگرفتند، چون این پاسخ رو از ما گرفتند : ان شاء الله روزی میرسه که دیگه محصولات بی کیفیت شما و بازارگرمی های شما جواب نمیده و فقط وقتی در آمد خواهید داشت که واقعا محصول با کیفیت تولید کنید.
دقیقا 3 الی 4 روز بعد، حاشیه های توی انجمن آلاء زیاد شد، هر کس یه اکانت میسازه، اول می نویسه خیلی خوبید بعد میاد شروع می کنه کوبیدن حداقل عقلشون نمیرسه که هی این سناریو رو تکرار نکنند و یه خورده ابتکار به خرج بدن برای خراب کردن دبیر و آلاء
-
sohrab در زیست شناسی محمد علی امینی راد صفر تا صد سوم دبیرستان (96-95) گفته است:
@دانش-آموزان-آلاء و @فارغ-التحصیلان-آلاء دقت کردید تو این سه ساله وقتی تو انجمن اتفاق بدی می افته، به یه دبیر حمله می کنند، سعی می کنند دبیر رو تخریب کنند، معمولا توسط چه کسانی انجام میشه ؟
طرف اصلا عضو انجمن نبوده، با کسی کاری نداشته تازه می بینی چند روزه پیداش شده
دقیقا همینطوره نمونش همین کاربر
yaser32
یه روزه فقط عضو شده اومده انجمن داره چرت و پرت میگه -
@curly در زیست شناسی محمد علی امینی راد صفر تا صد سوم دبیرستان (96-95) گفته است:
سلام
لطفا نگید این فیلما ادامه ندارن
آقای امینی راد خیلی عالی با جمله جمله کتاب پیش میرن.ادامه داره خیالتون راحت، اگر قرار بود با این توطئه های بعضی از این .... آلاء از پا در بیاد که 3 سال پیش آلاء نابود شده بود!
تا وقتی دوستان باوفایی مثل شما ( @دانش-آموزان-آلاء و @فارغ-التحصیلان-آلاء ) داریم، از پا در نمیاییم، خیالتون راحت. -
sohrab در زیست شناسی محمد علی امینی راد صفر تا صد سوم دبیرستان (96-95) گفته است:
@curly در زیست شناسی محمد علی امینی راد صفر تا صد سوم دبیرستان (96-95) گفته است:
سلام
لطفا نگید این فیلما ادامه ندارن
آقای امینی راد خیلی عالی با جمله جمله کتاب پیش میرن.ادامه داره خیالتون راحت، اگر قرار بود با این توطئه های بعضی از این .... آلاء از پا در بیاد که 3 سال پیش آلاء نابود شده بود!
تا وقتی دوستان باوفایی مثل شما ( @دانش-آموزان-آلاء و @فارغ-التحصیلان-آلاء ) داریم، از پا در نمیاییم، خیالتون راحت.سلام اقاسهراب خواهشابه حرف ایناگوش نکنیدهمه مامدیون الا واستادیدیم ومدیون میمونیم واقعادرودبرشرف مردونگیتون من که کلامدیونشم وبایدبگم الافدایی داری وا زدوستان خواهش دارم چرت وپرت نگن وکلا ازاین چیزانگن
-
سلام استاد ممنون از زحماتتون واقعا تدریستون عالیه خواهشا کمکم کنید من دی ماه امتحان نهایی دارم تدریستون قبل دی تموم میشه ایا منظورم کل کتابه
-
درود بر آلاء و هر کسی که داره توی این مجموعه زحمت میکشه.
همه دبیران آلاء عالی هستند,واقعا همشون. -
دوستان عزیز آلایی کجای دنیا اینجوری در حقت میتونن لطف کنن که رایگان بدون استرس بشینی تو خونه و تدریس بهترین اساتیدو ببینی و هرجام متوجه نشدی فیلمو برگردونی و هرجام سوال داشتی بیای کامنت بزاری و جوابتو بگیری از اون ور استاد بیاد آیدی خودشو بده که هرجا سوال داشتین نظری انتقادی داشتین بهشون بگید و با جونو دل پذیرای غرغرای ما باشن. کجای دنیاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا؟ دوست من ، آلایی عزیز ، کنکوری عزیز، خودخواه نباش از نعمتی که خدا بهت داده نهایت استفاده رو بکن چرا باید داشته هامونو از دست بدیم که قدرشو بدونیم؟ زحمات این مجموعه قابل ستایشه ان شائ الله که در پناه حق سلامت و پیروز باشن.
-
maryamt واقعا حرف درستی زدی,یکی مثل من که تو شهرای محروم هست و یا معلم نیست و یا اگه هست واقعا توان تدریس کردنشون اونقد بالا نیست که با اونا بتونی رتبه های خوب بیاری ولی بعضیا قدردان که نیستن هیچ,میان توهین هم میکنن
-
#تدریس #صفرتاصد #زیست #سوم - جلسه 6
ایمنی بدن - قسمت ششم
آقای #امینی راد
#تجربیhttp://sanatisharif.ir/Sanati-Sharif-Video/15/30/5528
@alaa_sanatisharif
-
آلا بذار به هدفم برسم
خودم کمکت میکنم
غصه چی میخوری آلا -
@_Mr.Gentleman_ در زیست شناسی محمد علی امینی راد صفر تا صد سوم دبیرستان (96-95) گفته است:
آلا بذار به هدفم برسم
خودم کمکت میکنم
غصه چی میخوری آلاای جان
به شدت به کمک شما دوستان نیاز داریم آلایی های گلفعلا در حد توانتون کمک کنید ( یعنی نوشتن ریز مباحث )
-
راستش من خیلی عقب ترم هر ریز مبحثیم میخام بنویسم بچه ها زحمتش کشیدن
-
آقا من نمیدونم بحث دقیق چیه.از طرفه خودم میگم ک اتفاقی با سایت آشنا شدم و خیلی راضیم شما هنوز مثل من و امثال من تو منطقه محروم نبودین با امکانات کم تا قدر این چیزارو بدونید هنوز نشده پوله هنگفت دبیره کنکورو نداشته باشید.هنوز برای جواب سر درگم نشدید و خیلی چیزای دیگوخلاصه بجای سرکوبه یه مجمومه کمک کنیم تا بهتر و بهتر بشه تا خوده ما هم پیشرفت کنیم.ممنون
-
ریزمباحث جلسه ششم زیست سوم با تدریس استاد امینی>>
ایمنی بدن←قسمت ششم×خواندن بیشتر بدانیدها در یادگیری مطالب کمک میکنه
●توضیح دستگاه ایمنی پیوند اعضا را با دشواری رو ب رو میکند
●توضیح دستگاه ایمنی با سلول های سرطانی هم مبارزه میکند
●بررسی تصویر 1-9ریزنگار الکترونی■اختلال در دستگاه ایمنی
1.خودایمنی
2.آلرژی
دستگاه عصبی از اندامها ک دارن در راستای هم کار میکنند شدن یه دستگاهدمثلا دستگاه عصبی
اندام چیه؟مجموعه ای از بافت ها دارن یه کاری رو انجام میدن ک بشن اندام
سلول چیه؟مجموعه ای از سلول ها دارن باهم یه کاری رو انجام میدن ک بشن بافت
وقتی میگه دستگاه عصبی؛متوجه میشی از اندام هایی تشکیل شده خود این اندام ها از بافت هایی و این بافت ها از سلول هایی️در دستگاه عصبی دو مدل سلول داریم
سلول های عصبی←نورون
سلول های غیرعصبی←پشتیبان️بررسی نورون ک از سه بخش تشکیل شده
هسته←در جسم سلولی وجود داره
آکسون←محل ارسال پیام عصبی
دندرین←محل دریافت پیام عصبیبررسی شکل 1-2ساختار نورون
بررسی فعالیت 1-4
بررسی شکل 1-10مراحل بروز آلرژی
بررسی فعالیت 1-5توضیح ایدز نشانگان نقص ایمنی اکتسابی
فعالیت 1-6
پایان
http://sanatisharif.ir/Sanati-Sharif-Video/15/30/5528 -
سلام یع پیشنهاد دارم
اگه امکانش باشه که فصل 2(دستگاه عصبی)فعلا تدریس نشه وبجاش فصل حواس(فصل 3)تدریس بشه عالی میشه
من نظرمو گفتم ، چون الان فصل حواس روهمه مدارس شروع کردن واگه بامدرسه پیش بریم بازدهی بهتر وبیشترررررمیشه
بازم از الا ممنونم
@ادمین