پرینت جزوه ها
-
سلام به دوستان
من خودم برای جزوه باید میفرتم مغازه و پرینت میزدن و یکبار رفتم و 120صفحه رو که میشه پشت رو 60تا و برگه ها هم از خودم بود گرفتن 60 هزارتومن
و ما که جزوه باید هفته ای حداقل 100صفحه بگیریم نمیصرفه و خودم به چند تا فامیل و اشنا گفتم ولی همشون یه جور پیچوندن . منم رفتم تو گوگل سرچ کردم دیدم که سایت هایی هستن که پرینت میگیرن با تعرفه کمتر و براتون پست میکنن
قیمتاشو که دیدم کرک ریخت تک رو 300 تومن دو رو 400تومن در حالی که تو شهر ما 1200 و 1500 هستن و ازونجا میخوام ک ازین به بعد پرینت بگیرم الان 140صفحه رو که 70 پشت رو میشه رو تقریبا 29000تومن میشه که هزینه پست هم تقریبا 12000میاد روش ولی باز بصرفه تر از اینجا هست
گفتم ی تاپیک بزنم که به سایر دوستان اطلاع رسانی کنم که تو این فشار اقتصادی که روی خانواده ها هست میتونن صرفه جویی کنن و این که بالای 100هزارتومن رایگان میشه هزینه پستش
اسم سایتش هم topcopy هست
با تشکر
@دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلاmasood khadmloo چ گرونه ما تو شهرمون یه جا هس خییلیییییییییی ارزونه خیلی ولی کل شهر میرن اونجا
-
رفقا اگر 23 تومن دارید هر سری پول پست میدین فقط (حالا بماند که کلیم پول پرینتا میشه) برید یه پرینتر دست دوم از دیوار بگیرید خیلی به صرفه تره. وقتی دانشجو شید این پرینتر حکم طلا رو داره. من همه جزوه هارو بدون استثنا پرینت گرفتم فقط 2 تا بسته کاغذ خریدم 80 تومن و یه سری جوهر شارژ کردم(بعد 5 سال) که شد 40 تومن. خلاصه اینجوری خیلی به صرفه تره
Mahdi Jafari 1 مام پرینتر داریم طلاستتتت یعنی
-
Mahdi Jafari 1 مام پرینتر داریم طلاستتتت یعنی
sali ghoreishi هعیییی
نخریدم همون موقع خرید لپتاپ ، الان ب غلط کردن میوفته آدم -
sali ghoreishi هعیییی
نخریدم همون موقع خرید لپتاپ ، الان ب غلط کردن میوفته آدمmasood khadmloo دقیقا
تو دیوارم گشتم چیز درست و حسابی و ارزون گیرم نیومد
-
دوستان تفتان کلی جزوه داره ، چه کار کنم؟
شماها از کجا سفارش میدین؟ -
شماها از کجا سفارش میدین؟Mahdieh SeyyedHaghi سلام الانم از هر جا سفارش بدی ۴ تحویل پست میدن بعد دو سه روز بعد میزسه
-
شماها از کجا سفارش میدین؟Mahdieh SeyyedHaghi
من همون مکس کپی میگیرم
الان وقت این که بگردیم و تایم سر 100 تومن بالاپایین تر نیست
بازم به صرفه تر از اینه ک جضوری برم برگه ای 1500 بدم هست -
سلام به دوستان
من خودم برای جزوه باید میفرتم مغازه و پرینت میزدن و یکبار رفتم و 120صفحه رو که میشه پشت رو 60تا و برگه ها هم از خودم بود گرفتن 60 هزارتومن
و ما که جزوه باید هفته ای حداقل 100صفحه بگیریم نمیصرفه و خودم به چند تا فامیل و اشنا گفتم ولی همشون یه جور پیچوندن . منم رفتم تو گوگل سرچ کردم دیدم که سایت هایی هستن که پرینت میگیرن با تعرفه کمتر و براتون پست میکنن
قیمتاشو که دیدم کرک ریخت تک رو 300 تومن دو رو 400تومن در حالی که تو شهر ما 1200 و 1500 هستن و ازونجا میخوام ک ازین به بعد پرینت بگیرم الان 140صفحه رو که 70 پشت رو میشه رو تقریبا 29000تومن میشه که هزینه پست هم تقریبا 12000میاد روش ولی باز بصرفه تر از اینجا هست
گفتم ی تاپیک بزنم که به سایر دوستان اطلاع رسانی کنم که تو این فشار اقتصادی که روی خانواده ها هست میتونن صرفه جویی کنن و این که بالای 100هزارتومن رایگان میشه هزینه پستش
اسم سایتش هم topcopy هست
با تشکر
@دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلاmasood khadmloo s سلام داداش خداییش کیفیتش خوبه و اینکه کی پست میشه؟
-
masood khadmloo من هم دیکته چاپ سفارش دادم .. 433 برگ پشت و رو سیاه و سفید با ارسال رایگان 130 هزار تومن شد .. فکر کنم فردا برسه دستم .. (قطعا بهترین انتخاب دیکته چاپه تا می تونید به بقیه معرفی کنید ..!!)
BlAcKWO_OLF والا من تو شهر خودمون اینو 60 هزا تومن چاپ میکنم
-
masood khadmloo s سلام داداش خداییش کیفیتش خوبه و اینکه کی پست میشه؟
javad jafari
سلام من خودم از آبان ماه چندین جا رو تست کردم و این به صرفه و در عین حال با کیفیت ترین بود
و اینکه خودم 1500برگ این سری جزوه دارم میخوام بگیرم از مکس کپی
برگه ای 290سیاهسفیذ دورو اگر عکس اینا و نمودار باشه 320،خیلی عکس داشته باشه تا 390میره
و اینکه الان تهران نیست ۵ام ب بعد میاد تهران و کار چاپ ادامه میده
و مثلا ی روز طول بکشه پرینت ۴روز هم پست
۵روزه اینا معمولا واسم میاد -
کسی میدونه از اول راه ابریشم تاحالا تقریبا چند صفحه جزوه درسنامه و تست هست؟
-
Mohammad Lotfi 0 در پرینت جزوه ها گفته است:
زیاد :|
-
سلام ی عکس میزارم برو تو واتساپ بهش پیام بده ، میفرسته دم در خونتون
برگی ۳۰۰ تومن دورو سیا سفید
محمد همایون سلام این معتبره؟؟؟ من برگه ای هزار پرینت میگیریم
-
masood khadmloo ولی چقد پروژه سختیه خود این دسته بندی فایل های راه ابریشم
کاش خود آلا هزینشو میگرفت جزوه ها رو ارسال میکردن عالی میشدمحمد مودب
چقدر مارو پر توقع کرده این آلا
-
زیاد :|
Abolfazl Sattari خوب زیاد مثلا چقدر؟ ۱۰۰۰تا ۲۰۰۰تا؟
-
تجربی هستی؟
اگه آره راه ابریشم های تجربی تاحالا یه 2500 صفحه ای میشه
تستای آقا ثابتی و .... -
تجربی هستی؟
اگه آره راه ابریشم های تجربی تاحالا یه 2500 صفحه ای میشه
تستای آقا ثابتی و ....Abolfazl Sattari اره
-
محمد همایون سلام این معتبره؟؟؟ من برگه ای هزار پرینت میگیریم
Robabe Rezaie
سلام مکس کپی پیشنهاد بنده هست
خودم نزدیک ۴۰۰۰ صفحه ازشون تاحالا پرینت گرفتم
عالی عالی بود هم کیفیت برگه هم کیفیت پرینت -
رفقا اگر 23 تومن دارید هر سری پول پست میدین فقط (حالا بماند که کلیم پول پرینتا میشه) برید یه پرینتر دست دوم از دیوار بگیرید خیلی به صرفه تره. وقتی دانشجو شید این پرینتر حکم طلا رو داره. من همه جزوه هارو بدون استثنا پرینت گرفتم فقط 2 تا بسته کاغذ خریدم 80 تومن و یه سری جوهر شارژ کردم(بعد 5 سال) که شد 40 تومن. خلاصه اینجوری خیلی به صرفه تره
Mahdi Jafari 1 بزروار میشه دنبالم کنی میخوام پیام بدم