پرینت جزوه ها
-
H_R سلام
وقتی کارتریجو شارژ میکنین اولش همینجوریه چند صفحه که پرینت بگیری درست میشه -
H_R عجیبه! حالا چقد خواست شارژش؟
-
Artin Asadi در پرینت جزوه ها گفته است:
H_R عجیبه! حالا چقد خواست شارژش؟
یه بسته مرکب و یه پیچ گوشتی تو خونه
-
H_R فکر کردم بردی بیرون
-
Artin Asadi طرف این کارس باااا .. -___-!
-
masood khadmlooreplied to masood khadmloo on ۱۸ آبان ۱۳۹۹، ۲۱:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
masood khadmloo سلام به دوستان عزیز
باز ی سری مشکلات پیش اومد که ازین به بعد قراره اینترنتی چاپ بگیرم جزوه ها
از سایت تاپ کپی سفارش دادم جزوه ها رو شد 100800 و 5 تومن هم ب عنوان هدیه کم کرد و هزینه پست هم نگرفتن و پنجشنبه سفارش دادم امروز صبح اوردن برام
کیفیتشون هم عالی بود
حالا که کارشون رو دیدم ،اگه جزوه ای چیزی دارد حتما اون سایتو پیشنهاد میکنم
-
masood khadmlooreplied to masood khadmloo on ۱۸ آبان ۱۳۹۹، ۲۱:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
masood khadmloo چند صفحه و برگه شد ..؟ سیم و طلق شد ؟
-
f.noori7979 سلام میشه ادرسش رو بدی:)؟
-
-
-
masood khadmlooreplied to masood khadmloo on ۱۹ آبان ۱۳۹۹، ۷:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
masood khadmloo
تعرفه رنگی -
masood khadmlooreplied to masood khadmloo on ۱۹ آبان ۱۳۹۹، ۷:۳۵ آخرین ویرایش توسط masood khadmloo انجام شده
-
masood khadmloo تعرفه هاش رو می دونم .. اگه می تونی تعداد صفحات رو بگو می خوام بین این و یه چاپخونه دیگه مقایساتی انجام بدم ..
-
@black-wo_olf من مقایسه کردم از همه ارزون تر راسل پرینت بود که برگه ای 160 تومن زد خودتونم میتونید برید توی سایتا تعداد برگ رو 100 بزنید براتون بالا میاره
-
Fatemeh H 2 نه ببخشید اون برگه رو الان دیدم اون ارزون تره اونی که شماره گذاشته
-
Fatemeh H 2 اینو نتونستم پاک کنم تعرفه ها اینجوریه راسل پرینت 330. تاپ کپی 400. برگهه
300 -
Fatemeh H 2 در پرینت جزوه ها گفته است:
@black-wo_olf من مقایسه کردم از همه ارزون تر راسل پرینت بود که برگه ای 160 تومن زد خودتونم میتونید برید توی سایتا تعداد برگ رو 100 بزنید براتون بالا میاره
Fatemeh H 2 شما احتمالا سفارش ۵ روز کاری دادید
۵ روز تا پست هم برسونش به آدم دیر میشه حدود ۱۰ روزی میشه -
Fereshteh Jahangiri مگه قیمت پست برا جاهای مختلف فرق میکنه؟
61/266