تست گزینه دو از طیف نشری خطی هیدروژن
-
میشه صورت رو توضیح بدید؟
آشکار ساز فروسرخ و فیلم عکاسی توی این تست چیکار میکنن:expressionless_face:

%(#ff004d)[اینم جوابش:]

@m-sina Shadow Runner داداش اینو میتونی توضیح بدی؟
-
@m-sina Shadow Runner داداش اینو میتونی توضیح بدی؟
@m-sina مشکلت چیه
با فیلم عکاسی نمیشه فروسرخ رو مشخص کرد واسه همین وقتی از آشکار ساز فروسرخ استفاده میشه 6 تای فروسرخ ب خط ها اضافه میشن -
@m-sina مشکلت چیه
با فیلم عکاسی نمیشه فروسرخ رو مشخص کرد واسه همین وقتی از آشکار ساز فروسرخ استفاده میشه 6 تای فروسرخ ب خط ها اضافه میشنShadow Runner در تست گزینه دو از طیف نشری خطی هیدروژن گفته است:
@m-sina مشکلت چیه
با فیلم عکاسی نمیشه فروسرخ رو مشخص کرد واسه همین وقتی از آشکار ساز فروسرخ استفاده میشه 6 تای فروسرخ ب خط ها اضافه میشنسلام ببخشید شما فرمول به دست اوردن راس ها رو از طریق زاویه بلدین:bouquet:
ببخشید اسپم شد :(
-
Shadow Runner در تست گزینه دو از طیف نشری خطی هیدروژن گفته است:
@m-sina مشکلت چیه
با فیلم عکاسی نمیشه فروسرخ رو مشخص کرد واسه همین وقتی از آشکار ساز فروسرخ استفاده میشه 6 تای فروسرخ ب خط ها اضافه میشنسلام ببخشید شما فرمول به دست اوردن راس ها رو از طریق زاویه بلدین:bouquet:
ببخشید اسپم شد :(
chichak am بدست اوردن راس ها؟
متوجه نمیشم ی نمونه سوال بدید تا بگم -
متوجه نمیشم ی نمونه سوال بدید تا بگمShadow Runner در تست گزینه دو از طیف نشری خطی هیدروژن گفته است:
متوجه نمیشم ی نمونه سوال بدید تا بگمراستش نمیدونم یکی امتحان داره بهم سپرد بزنم نت پیدا کنم منم چیزه خاصی پیدا نکردم گفتم شاید شما بدونین:grinning_face_with_smiling_eyes: :shamrock:
-
متوجه نمیشم ی نمونه سوال بدید تا بگمراستش نمیدونم یکی امتحان داره بهم سپرد بزنم نت پیدا کنم منم چیزه خاصی پیدا نکردم گفتم شاید شما بدونین:grinning_face_with_smiling_eyes: :shamrock:
chichak am والا تا حالا همچین چیزی نشنیدم اگر سوالشو بذارید بهتر متوجه میشم
-
@m-sina مشکلت چیه
با فیلم عکاسی نمیشه فروسرخ رو مشخص کرد واسه همین وقتی از آشکار ساز فروسرخ استفاده میشه 6 تای فروسرخ ب خط ها اضافه میشنShadow Runner در تست گزینه دو از طیف نشری خطی هیدروژن گفته است:
@m-sina مشکلت چیه
با فیلم عکاسی نمیشه فروسرخ رو مشخص کرد واسه همین وقتی از آشکار ساز فروسرخ استفاده میشه 6 تای فروسرخ ب خط ها اضافه میشنداداش یکم بیشتر توضیح میدی؟
از کجا فهمیدی با فیلم عکاسی نمیشه فروسرخ رو دید؟ اصن فیلم عکاسی چیه دیگه؟؟ منظورش دوربین عکاسیه؟ یا اون فیلم هایی که قدیما ازشون برای دوربین عکاسی استفاده میشد؟ این فیلم عکاسی از کجای کتاب استدلال میشه؟
آشکارساز فروسرخ چیه؟ همون آشکارساز پرتوعه که باهاش توده سرطانی رو تشخیص میدن؟(اینها بخشی از ابهاماتیه که از این تست دارم. امید وارم متوجه شده باشی کجاشو مشکل دارم!)
-
@m-sina مشکلت چیه
با فیلم عکاسی نمیشه فروسرخ رو مشخص کرد واسه همین وقتی از آشکار ساز فروسرخ استفاده میشه 6 تای فروسرخ ب خط ها اضافه میشنداداش یکم بیشتر توضیح میدی؟
از کجا فهمیدی با فیلم عکاسی نمیشه فروسرخ رو دید؟ اصن فیلم عکاسی چیه دیگه؟؟ منظورش دوربین عکاسیه؟ یا اون فیلم هایی که قدیما ازشون برای دوربین عکاسی استفاده میشد؟ این فیلم عکاسی از کجای کتاب استدلال میشه؟
آشکارساز فروسرخ چیه؟ همون آشکارساز پرتوعه که باهاش توده سرطانی رو تشخیص میدن؟(اینها بخشی از ابهاماتیه که از این تست دارم. امید وارم متوجه شده باشی کجاشو مشکل دارم!)
@m-sina والا تو کتاب فیزیک نظام قدیم اینا بودن نظام جدیدو نمیدونم
یکم تو کتاب فیزیک سال 12 بگرد شاید باشه توضیحی نداره حفظیه -
@m-sina والا تو کتاب فیزیک نظام قدیم اینا بودن نظام جدیدو نمیدونم
یکم تو کتاب فیزیک سال 12 بگرد شاید باشه توضیحی نداره حفظیهShadow Runner تو نظام قدیمی هستی؟
آخه این تست اصن برای شیمی دهم فصل اوله!
توی آزمون گزینه دو آورده بود -
اینارو تو فیزیک دوازدهم فصل اخر میخونین