یه سوال زیست
-
سلام بچه ها🙂🥺من تو این موندم کدومش درسته...آقای موقاری گفتن که در کبوتر آغاز گوارش شیمیایی در معده هست..تو کتاب میکرو هم همینه....تو بعضی سایتا نیز هم..
ولی یه تستی دیدم گفته بود گوارش شیمیایی داخل چینه دان😐به وسیله آمیلاز بزاق😐انجام میشه...داخل بعضی سایتا هم تاییدش کرده
من به گفته های آقای موقاری اعتماد دارمااا .. ولی خوب میخوام مطمئن شم☹
میشه اگه کسی میدونه کمک کنه🌹🌹 -
سلام بچه ها🙂🥺من تو این موندم کدومش درسته...آقای موقاری گفتن که در کبوتر آغاز گوارش شیمیایی در معده هست..تو کتاب میکرو هم همینه....تو بعضی سایتا نیز هم..
ولی یه تستی دیدم گفته بود گوارش شیمیایی داخل چینه دان😐به وسیله آمیلاز بزاق😐انجام میشه...داخل بعضی سایتا هم تاییدش کرده
میشه اگه کسی میدونه کمک کنه🌹🌹@ermia-mirzakhani
دانش-آموزان-آلاء -
میشه اگه کسی میدونه کمک کنه🌹🌹@ermia-mirzakhani درسته
گوارش ناقص کربوهیدرات ها توسط آمیلاز بزاق تو کبوتر انجام میشه
منتهی گوارش اصلی که معمولا جای اصلی گوارش توی پرنده هست توی معده اشه
منتهی من یادمه آقای موقاری به هر جانوری میرسید میگفت ایننننممم بزاققق دارههه ها! -
@ermia-mirzakhani درسته
گوارش ناقص کربوهیدرات ها توسط آمیلاز بزاق تو کبوتر انجام میشه
منتهی گوارش اصلی که معمولا جای اصلی گوارش توی پرنده هست توی معده اشه
منتهی من یادمه آقای موقاری به هر جانوری میرسید میگفت ایننننممم بزاققق دارههه ها! -
@ermia-mirzakhani
گوارش هرچیزی به جز کربوهیدرات ها تو پرنده از معده اش شروع میشه -
میشه اگه کسی میدونه کمک کنه🌹🌹@ermia-mirzakhani توی کتاب نوشته شده کرم خاکی و پرندگان دانه خوار چینه دان دارند که در آن غذا ذخیره میشود
نگفته نرم میشه پس گوارش شیمیایی نداره
-
@ermia-mirzakhani توی کتاب نوشته شده کرم خاکی و پرندگان دانه خوار چینه دان دارند که در آن غذا ذخیره میشود
نگفته نرم میشه پس گوارش شیمیایی نداره
Amir Hossein Rahtalab بله نگفته نرم میشه ولی این دلیل بر نبود گوارش شیمیایی نمیشه...چون اصلن درباره اش داخل کتاب بحث نشده...منم فکر میکردم گوارش شیمیایی نداره ولی انگار داره☺️😉🌹
-
Amir Hossein Rahtalab بله نگفته نرم میشه ولی این دلیل بر نبود گوارش شیمیایی نمیشه...چون اصلن درباره اش داخل کتاب بحث نشده...منم فکر میکردم گوارش شیمیایی نداره ولی انگار داره☺️😉🌹
@ermia-mirzakhani مهم نیست داره یا نه. چون توی کنکور نمیاد
-
Amir Hossein Rahtalab چه با اطمینان😅😂
-
Amir Hossein Rahtalab اصن برام مهم نیس داخل کنکور میاد یا نه یکی از دوستام ازم پرسید خواستم درست راهنماییش کرده باشم😅😂