تست های زیست
-
سلام و درود
من تست های راه ابریشم قسمت زیست رو نمیتونم استفاده کنم...چون مثلا دوازدهم رو میخونم ولی تست های این بخش پخشه تو تستا
امکانش هست تست های هر پایه رو جدا بزارن تو فرسنگا که بتونیم راحت تر استفاده کنیم؟؟Gio N در تست های زیست گفته است:
سلام و درود
من تست های راه ابریشم قسمت زیست رو نمیتونم استفاده کنم...چون مثلا دوازدهم رو میخونم ولی تست های این بخش پخشه تو تستا
امکانش هست تست های هر پایه رو جدا بزارن تو فرسنگا که بتونیم راحت تر استفاده کنیم؟؟@M-an
دانش-آموزان-آلاء -
سلام و درود
امکانش هست تست های هر پایه رو جدا بزارن تو فرسنگا که بتونیم راحت تر استفاده کنیم؟؟Gio N سلام باید عادت کنیم کنکور هم تست ها قاطی شده باید اموزش فرسنگ رو تموم کنید بعد وارد تست ها شین و تست مربوط ب هر فصل که شد بتونین بزنین
-
سلام و درود
امکانش هست تست های هر پایه رو جدا بزارن تو فرسنگا که بتونیم راحت تر استفاده کنیم؟؟ -
Gio N سلام باید عادت کنیم کنکور هم تست ها قاطی شده باید اموزش فرسنگ رو تموم کنید بعد وارد تست ها شین و تست مربوط ب هر فصل که شد بتونین بزنین
Morteza Khodaie بله ولی کنکورچه ها ترکیبی باشه بهتره...چون از تست ها بخشیش برای تکمیل فرایند اموزش استفاده میکنیم
-
سلام و درود
امکانش هست تست های هر پایه رو جدا بزارن تو فرسنگا که بتونیم راحت تر استفاده کنیم؟؟ -
M M.an این موضوع را از راه ابریشم آلاء جابهجا کرد
-
M M.ba78 این موضوع را از Deleted topics جابهجا کرد