زیست
-
Na Sa رنای ناقل امینواسید رو از سیتوپلاسم میارع تا در ریبوزوم ازشون برای پروتین سازی استفاده کنع کافیه یا ببشتر توضیح بدم؟؟
-
Na Sa رنای ناقل امینواسید رو از سیتوپلاسم میارع تا در ریبوزوم ازشون برای پروتین سازی استفاده کنع کافیه یا ببشتر توضیح بدم؟؟
-
Mahan Xodayi that's enough???
-
Kosar Mahmoudi در زیست گفته است:
برای توضیح مختصر enough
درضمت ایشون گفتن کارشون ن اینکه ساختارشون اون مفصل توضیحات مد نظر شما بیشتر ساختارشونه -
Mahan Xodayi در زیست گفته است:
ممنونم گلم
Na Sa
رنای ناقل یا همونtRNA بعد از اینکه رونویسی شد دچار تغیراتی میشع،مثلا در ساختار نهایی ان پیوند هیدروژنی ایجاد شده،این پیوند در بازو های رنای ناقل است نه در حلقه هاش!
و اینکه همه رناهای ناقل شبیه همن اما وجه تمایز همشون انتی کدونی هست که دارن قابل ذکر است که این انتی کدون حتما توی یکی از حلقه هاش هست و امکان دیدن انتی کدن در بازو های رنای ناقل وجود ندارد( اگه به ص۱۸ کتاب مراجعه کنید منظورم از حلقه ر متوجه میشین)
و در بازویی از رنا که حلقه نیست ما توالی از سه نوکلئتید که جایگاه اتصال امینواسید هست رو میبینیم!
حالا چطور امینواسید به این جایگاه متصل میشع!؟؟
ی سری انزیم ها توی سیتوپلاسم هستن که این انزیم ها به اتصال امینواسید به جایگاهش در رنای ناقل کمک میکننچطور کمک میکنن؟**
به این صورت این انزیم ها رنای ناقل رو تشخیص میده(ینی انتی کدونش رو تشخیص میده که چه نوع امینواسیدی رو میخواد) و بعد میرع اون امینواسید رو میارع و به جایگاهش متصل میکند** هب متصل کرد؟ پس پیوند داده!! پیوندش از چه نوعیه!؟؟**
بله در واقع پیوند ایجاد کردن بین توالی جایگاه و امینواسید این پیوند از نوع کووالانسی هستش
خب حالا که امینواسید رو هم رنای ناقل باخودش دارع چی میکنه؟؟؟ برای توضیح این سوال باید ترجمه رو هم موشکافی بکنیم
در مرحله اغاز بعد از اینکه بخش هایی از ( !دقت کنید بخش هایی!)mRNA زیر واحد کوچیک ریبوزوم رو میبرن مجاور کدون اغازگر یا همونAUG و بعد این رنای ناقل ما میاد از طرف انتی کدونیش با AUG اغازگر ترجمه پیوند هیدروژنی تشکیل میده و بعدش زیر واحد بزرگتر وارد ماجرا میشع و به این حالا ریبوزم کامل میشود و سه ساختارA,P,Eان ظاهر میشود
خب حالا بین این سه ساختار ریبوزوم ساختار پُری هست؟؟ بله،اون رنای ناقلی که گفتم ازطرف انتی کدونیش با AUG جِفت شدع بود اون در ساختار P قرار گرفته( این مرحله اغاز*)
و در مرحله طویل شدن ترجمه: رناهای ناقلی که امینواسید دارن،میان با ساختارA جفت میشن ولی همشون مورد قبول کدون Aنمیشن چون با کدنش مکمل نیستن که! ساختارA رنایی رو قبول میکنع که انتی کدن رنا با کدون خودش مکمل باشن و بعد اینکه کِیس مورد نظرشو پیدا کرد،با تشکیل پیوند هیدروژنی در جایگاه Aچِفت میشع
بقیشم ماجرای ترجمس اگه لازم بود مینویسم فعلا زیاد طولانی شد
نیازع بنویسم؟؟؟
Na Sa دوستان گفتن توضیحاتت ناقصه گفتم کاملشو بفرسم
Kosar Mahmoudi بفرما اینم توضیح کامل -
Kosar Mahmoudi در زیست گفته است:
برای توضیح مختصر enough
درضمت ایشون گفتن کارشون ن اینکه ساختارشون اون مفصل توضیحات مد نظر شما بیشتر ساختارشونهMahan Xodayi نخیر در جواب ب درخواست کننده گفتم...فک کنم شمااشتباه متوجه شدین
-
Mahan Xodayi نخیر در جواب ب درخواست کننده گفتم...فک کنم شمااشتباه متوجه شدین
Kosar Mahmoudi منو تگ کردین فک کردم مخاطبتون منم:)