شک به راه
-
سلام،من کل پک راه ابریشم تجربی رو گرفتم از طرفی هم جزوه معلم های مدرسه هست هم فیلم هاشون و یه طرفم کتابای کمک اموزشی! نمیدونم از کدوم استفاده کنم سال کنکورم هست و وقتشم ندارم از همه استفاده کنم وکلی هم از درسای مدرسه عقب موندم. اصلا نمیدونم چیکار کنم.ممنون میشم اگه پیشنهادی دارید بدین😢
دوازدهم بچه-های-کنکور-تجربی-1400 بچه-های-تجربی-راه-ابریشم دانش-آموزان-آلاء -
سلام،من کل پک راه ابریشم تجربی رو گرفتم از طرفی هم جزوه معلم های مدرسه هست هم فیلم هاشون و یه طرفم کتابای کمک اموزشی! نمیدونم از کدوم استفاده کنم سال کنکورم هست و وقتشم ندارم از همه استفاده کنم وکلی هم از درسای مدرسه عقب موندم. اصلا نمیدونم چیکار کنم.ممنون میشم اگه پیشنهادی دارید بدین😢
دوازدهم بچه-های-کنکور-تجربی-1400 بچه-های-تجربی-راه-ابریشم دانش-آموزان-آلاءMohammad Javad Mo Ja
سلام بنظرم اگه راه ابریشم کامله ک اول با اون پیش برین و وقتایی ک وقت اضافه داشتین یا دیدین چیزی از راه ابریشم کامل نیست برین سراغ بقیه.ولی چند منبع بودن ادمو سردرگم میکنه!😶فوقش دو منبع کافیه
برای درسای مدرسه هم یه تایمی رو اختصاص بدین در طول هفته یا مثلا جمعه ها ک از اونا هم عقب نمونین.ولی با این اوضاع مجازی بودن ک مدرسه همش وقت تلف کردنه😒 -
دوازدهم بچه-های-کنکور-تجربی-1400 بچه-های-تجربی-راه-ابریشم دانش-آموزان-آلاءMohammad Javad Mo Ja راه ابریشم بهترین راه هست کتاب کمک اموزشی رو بیخیال اگه وقت اضافه داشتین برین سراغش از دروس مدرسه هم فقط اونایی ک کنکور میاد توجه کنید بقیه مثل هویت و.. رو زیاد اهمیت ندین
-
aaa bbb
Morteza Khodaie
ممنون لطف کردین -
دوازدهم بچه-های-کنکور-تجربی-1400 بچه-های-تجربی-راه-ابریشم دانش-آموزان-آلاءMohammad Javad Mo Ja به نظر من از راه ابریشم استفاده کن اون جاهایی هم که عقب میمونی از جزوه معلم بخون تا راه ابریشم تدریس کنه
-
aaa bbb
Morteza Khodaie
ممنون لطف کردینMohammad Javad Mo Ja خواهش میکنم🌹
-
aaa bbb
Morteza Khodaie
ممنون لطف کردینMohammad Javad Mo Ja خواهش میکنم:rose: :folded_hands_light_skin_tone: