-
@f-noori7979 خوبHFدارای ی هیدروژن ویک فلوئوره..وقتی کنارNH۳قرارمیگیره یکی ازهیدروژانایNH۳باFـِش پیوندهیدروژنی برقرارمیکنه و Hـِش باNترکیبNH۳ پیوندمیده
Kosar Mahmoudi منظورم پیوند این دوتا نبود
هر کدومشون جداگونه میخواستم بدونم چرا فقط دوتا پیوند هیدروژنی تشکیل بدن -
Amir Hossein Rahtalab من میخواستم بدونم چرا هیدروژنای NH3 پیوند هیدروزنی نمیدن
@f-noori7979
دادن دقت کن
یکی از هیدروزن های آمونیاک با فلئور
هیدروزن هیدروفلئوریک اسید هم در شرایطی با نیتروزن -
@f-noori7979
دادن دقت کن
یکی از هیدروزن های آمونیاک با فلئور
هیدروزن هیدروفلئوریک اسید هم در شرایطی با نیتروزنAmir Hossein Rahtalab منظور من پیوند هیدروژنی تو هر کدوم اینا بود
-
Amir Hossein Rahtalab منظور من پیوند هیدروژنی تو هر کدوم اینا بود
@f-noori7979 هنوز مشکل حل نشده ؟
-
Amir Hossein Rahtalab منظور من پیوند هیدروژنی تو هر کدوم اینا بود
@f-noori7979 نه. گفتم که هر هیدروژن فقط با یه اتم fon میتونه پیوند بده. اینجا ما به تعداد اتم های fon پیوند داریم که میشه 2 تا
-
Morteza Khodaie در پیوند هیدروژنی گفته است:
برای من حل شده منتها بچه ها منظور منو متوجه نشدن
-
Morteza Khodaie در پیوند هیدروژنی گفته است:
برای من حل شده منتها بچه ها منظور منو متوجه نشدن
@f-noori7979 اهان حله خدا رو شکر
-
@f-noori7979 نه. گفتم که هر هیدروژن فقط با یه اتم fon میتونه پیوند بده. اینجا ما به تعداد اتم های fon پیوند داریم که میشه 2 تا
Amir Hossein Rahtalab در پیوند هیدروژنی گفته است:
طبق این گفته شما NH3 چون سه تا H داره باید هر کدومشون یه پیوند هیدروژنی تشکیل بدن که این غلطه
-
Amir Hossein Rahtalab در پیوند هیدروژنی گفته است:
طبق این گفته شما NH3 چون سه تا H داره باید هر کدومشون یه پیوند هیدروژنی تشکیل بدن که این غلطه
@f-noori7979
نه دارم میگم به تعداد fon
الان یه نیتروژن داریم. خب این یکی
و یه فلئور داریم. اینم دو تا.
من کی گفتم هیدروژن! -
@f-noori7979
نه دارم میگم به تعداد fon
الان یه نیتروژن داریم. خب این یکی
و یه فلئور داریم. اینم دو تا.
من کی گفتم هیدروژن!Amir Hossein Rahtalab داداش ایشون سوالش این بو ک چرا امونیاک حداکثر دو پیوند هیدروژنی میده و چرا Hf قادر به تشکیل حداکثر دو پیوند هیدروژنی هست نه اینکه این دوتا باهم حداکثر دو پیوند دارن ک جواب هم برا امونیاک این شد خاصیت نافلزی نیتروژن رو یدونه هیدروژن تقسیم نشده و اون فقط میتونه پیوند هیدروژنی بده و یکی هم جفت الکترونش ک میشه دوتا برا فلوئور هم این شکل شد
-
Amir Hossein Rahtalab داداش ایشون سوالش این بو ک چرا امونیاک حداکثر دو پیوند هیدروژنی میده و چرا Hf قادر به تشکیل حداکثر دو پیوند هیدروژنی هست نه اینکه این دوتا باهم حداکثر دو پیوند دارن ک جواب هم برا امونیاک این شد خاصیت نافلزی نیتروژن رو یدونه هیدروژن تقسیم نشده و اون فقط میتونه پیوند هیدروژنی بده و یکی هم جفت الکترونش ک میشه دوتا برا فلوئور هم این شکل شد
Morteza Khodaie آها حله
سلام به روی ماهتون
فکر کنم از اسم تاپیک کاملا مشخصه که چه راهنمایی میخام
من شیمی ضعیفی دارم و میخام حداقل 30 درصد رو تو کنکور بزنم و نهاییامو خوب بدم :)ولی اصلا نمیتونم باهاش کنار بیام نظر شما چیه و به خودتون چی کمک کرده؟
من خودم تازگیا فهمیدم وقتی صبح زود میخونم راحت تر پیش میره ولی بازم طاقت فرساعه از کتابای خیلی سبز استفاده میکنم و نشر الگو...
و اینکه مثلا این سوالات بازده و تا انتها مینویسم اما هیچ وقت جواب بدست نمیاد که بتونم گزینه رو بزنم همه مراحل درسته اما جواب نهاییم بدست نمیاد
هلپ میبینی
@ریاضیا @تجربیا @دانش-آموزان-آلاء @دانشجویان-درس-خون
سلام علیکم ببخشید مزاحم می شوم من چند سئوال در مورد دیدن فیلم آموزشی و کلاس های سالیانه آنلاین دارم لطفاً راهنمایی ام کنید.
️ هنگامی که فیلم می بینم بهتر است خودم در دفتر خلاصه برداری انجام دهم؟ یا نه فقط جزوه ی استاد کافی است و بعد از دیدن فیلم با دقت دوباره جزوه را بخوانم و تست های جزوه را خودم دوباره حل کنم و مسائل و نکات خیلی مهم را در جزوه وارد کتاب کنم؟ ببخشید هنگامی که شما فیلم های آنلاین سالیانه نگاه می کنید چیکار می کنید آیا فقط با دقت به فیلم نگاه می کنید؟
️ و برای مرور چیکار کنم؟ خب باید در روز هر درسی را که یاد گرفتیم باید در شب هم مرور کنیم در حد 30 دقیقه آیا این درسته؟ بنظرتون من برای مرور بیام جزوه ی استاد و نکات هایلایت شده ی کتاب را بخوانم یا چیکار کنم؟ و یا فقط تست خیلی سبز حل کنم؟ خب آخه تست حل کردن زمان می بره چیکار کنم؟
️ ضمناً ببخشید شما هنگامی که فیلم های آنلاین سالیانه را میدید همان روشهایی را که استاد براتون میگفت در امتحان نهایی و در امتحانات مدرسه به کار میگرفتید؟ یا نه باید خودتان روش نهایی یاد بگیرید و استاد در کلاس آنلاین روش هایش برای نهایی جواب نمی دهد؟!
️ و آیا اول فیلم آموزشی استاد را ببینم یا اول کتاب درسی را بخوانیم؟ و ضمناً برای کتاب درسی و حل برخی مسائل سخت آن یا در آوردن سئوالات لازمه فیلم ببینیم؟ آخه بعضی از سئوالاتش خیلی سخته.
لطفاً کامل راهنمایی ام کنید.