استخدامی ارتش1400
-
سلام دوستان
بچها خبر دارین که ارتش استخدامی داره
کسی میدونه برای بانوان هم هست؟
خیلی ذهنمو مشغول کرده که برم دنبالش یا نه؟
من دوازده تجربیم
دانش-آموزان-آلاء -
سلام دوستان
من دوازده تجربیم
دانش-آموزان-آلاءFatemeh Babazadeh سلام
چند وقت قبل بنظرم استخدامی داشت اتفاقا برای بانوان هم بود ولی معمولا خانما رو کمتر پذیرش میکنن
شرایط خاصی داره یه سرچ بکنین دربارش بعد تصمیم بگیرین -
Fatemeh Babazadeh سلام
چند وقت قبل بنظرم استخدامی داشت اتفاقا برای بانوان هم بود ولی معمولا خانما رو کمتر پذیرش میکنن
شرایط خاصی داره یه سرچ بکنین دربارش بعد تصمیم بگیرین@f-noori7979
اهان
ثبت نامیش از 8/3 شروع شده
یجاهایی زده بانوان هم میخواد
ولی توی قسمت ثبت نام،میزنه فقط اقایون -
Mhd A
سلام بله دانشگاه افسری هم شامل میشه -
Mhd A
سلام بله دانشگاه افسری هم شامل میشهFatemeh Babazadeh سلام دانشگاه افسری بانوان هم داره ولی شرایط خاصی میخواد زیاد اطلاع ندارم
-
Fatemeh Babazadeh سلام دانشگاه افسری بانوان هم داره ولی شرایط خاصی میخواد زیاد اطلاع ندارم
aaa bbb
آهان
بله شنیدم خیلییی سخته
بخاطر همین نمیدونم ریسک کنم و برم سمتش
یا همین کنکور خودمو بخونم -
aaa bbb
آهان
بله شنیدم خیلییی سخته
یا همین کنکور خودمو بخونمFatemeh Babazadeh
اول درمورد شرایطش تحقیق کنین تا مطمئن بشین ولی بنظرم خیلی دردسر داره و برای بانوان فقط یه عده محدودی با شرایط خاص قبول میکنن مثلا توی بسیج باید تجربه داشت یا خانواده شهید یا جانباز و همچنین چیزایی...
بعدش هم ممکنه واسش به سختی کار پیدا بشه.بنظرم همون کنکور رو بدین بهتره ولی بازم از باتجربه ها سوال کنین -
سلام دوستان
من دوازده تجربیم
دانش-آموزان-آلاءFatemeh Babazadeh ارتش زن نمیگیره !!!!!
-
Fatemeh Babazadeh سلام دانشگاه افسری بانوان هم داره ولی شرایط خاصی میخواد زیاد اطلاع ندارم
aaa bbb دانشگاه افسری مالِ ارتش نیست مال نظام و سپاه هستش کِ اونم اولویت با فرزندان شهید و جانباز
-
aaa bbb
آهان
بله شنیدم خیلییی سخته
یا همین کنکور خودمو بخونمFatemeh Babazadeh درست و بخونی بهتره !
-
aaa bbb دانشگاه افسری مالِ ارتش نیست مال نظام و سپاه هستش کِ اونم اولویت با فرزندان شهید و جانباز
مهشید غضنفرآبادی اگه کسی پدرش نظامی باشه هیچ امتیازی نداره ؟؟؟؟؟
-
مهشید غضنفرآبادی اگه کسی پدرش نظامی باشه هیچ امتیازی نداره ؟؟؟؟؟
Asma Kiani 0 فک کنم داشته باشه ! اول شهدا و جانبازا و بچه های نظامیا بعدم اگ جا موندم بقیه
-
Asma Kiani 0 فک کنم داشته باشه ! اول شهدا و جانبازا و بچه های نظامیا بعدم اگ جا موندم بقیه
مهشید غضنفرآبادی هههه چقد عادلانه
-
مهشید غضنفرآبادی ببین برای نظامی ها و هر کسی که یه جورایی یکی از اعضای خانوتدش به جنگ و ایثارگری و .... ربط داره امتیاز داره.
-
سلام دوستان
من دوازده تجربیم
دانش-آموزان-آلاءFatemeh Babazadeh من وقتی ثبت نام کردم چیزی ننوشته بود که بانوان هم هست یا نه. اصلا جنسیت مشخص نکرده بود. ارتش زیاد از بانوان استفاده نمیکنه. یعنی اصلا نباید بکنه. ارتش برای حفاظت از شما هست بعد نمیاد جون شما رو به خطر بندازه که!
ولی بهتره به روابط عمومی ارتش یه زنگی بزنی -
Fatemeh Babazadeh من وقتی ثبت نام کردم چیزی ننوشته بود که بانوان هم هست یا نه. اصلا جنسیت مشخص نکرده بود. ارتش زیاد از بانوان استفاده نمیکنه. یعنی اصلا نباید بکنه. ارتش برای حفاظت از شما هست بعد نمیاد جون شما رو به خطر بندازه که!
ولی بهتره به روابط عمومی ارتش یه زنگی بزنیAmir Hossein Rahtalab من میدونم تحقیق کردم ارتش نه بانوانه !!!!
-
مهشید غضنفرآبادی ببین برای نظامی ها و هر کسی که یه جورایی یکی از اعضای خانوتدش به جنگ و ایثارگری و .... ربط داره امتیاز داره.
Amir Hossein Rahtalab اره !!!! من هیچکدوم از اینا نیستم دمم گرم
-
Amir Hossein Rahtalab اره !!!! من هیچکدوم از اینا نیستم دمم گرم
مهشید غضنفرآبادی می توو
-
Amir Hossein Rahtalab پس دمتم گرم ! (برای پسرا اسون تره نسبت ب دخترا چون نیروهایی ک میخان بیشترن)