صنیعی یا پویان نظر
-
-
shamdoon shamdooni
سلام توی صفرتاصد یازدهم اقای صنیعی مطالب نوبت اول رو تدریس کردن واسه نوبت اول میتونین استفاده کنین فقط تعدادش نسبت به اقای پویان نظر کمتره -
shamdoon shamdooni
سلام توی صفرتاصد یازدهم اقای صنیعی مطالب نوبت اول رو تدریس کردن واسه نوبت اول میتونین استفاده کنین فقط تعدادش نسبت به اقای پویان نظر کمترهaaa bbb یعنی میتونم از صفر تا صد کنکورشون بخش یازدعهم استفاده کنم
-
aaa bbb یعنی میتونم از صفر تا صد کنکورشون بخش یازدعهم استفاده کنم
shamdoon shamdooni نه من منظورم صفرتاصد کنکور نبود.من همون صفرتاصد یازدهم رو گفتم
-
aaa bbb یعنی میتونم از صفر تا صد کنکورشون بخش یازدعهم استفاده کنم
shamdoon shamdooni صفر تاصد کنکور رو ندیدم
-
shamdoon shamdooni تدریس آقای صنیعی واسه چند ساله پیشه و کیفیت و سطح علمی پایینی داره پس بهتره از فیلم های آقای پویان نظر استفاده کنی یا صبر کنی دوره شیمی یازدهم آقای گودرزی آغاز بشه
-
shamdoon shamdooni تدریس آقای صنیعی واسه چند ساله پیشه و کیفیت و سطح علمی پایینی داره پس بهتره از فیلم های آقای پویان نظر استفاده کنی یا صبر کنی دوره شیمی یازدهم آقای گودرزی آغاز بشه
سپهر بخشی یعنی تدریس اقای گودرزی از اقای پویان نظر بهتره
-
سپهر بخشی درسته واسه سال های پیشه ولی مباحث تغییر زیادی نمیکنه.من خودم چون از درسا عقب موندم و هدفم فعلا فقط امتحانای نوبت اوله یعنی نمیخوام کنکوری بخونم،میخوام از فیلمای اقای صنیعی استفاده کنم ک تعدادش کمتره تا سریع به مباحث برسم
ولی واسه کنکوری خوندن مطمئنا فیلمای اقای پویان نظر ک تعدادش هم خیلی بیشتره بهتره -
سپهر بخشی درسته واسه سال های پیشه ولی مباحث تغییر زیادی نمیکنه.من خودم چون از درسا عقب موندم و هدفم فعلا فقط امتحانای نوبت اوله یعنی نمیخوام کنکوری بخونم،میخوام از فیلمای اقای صنیعی استفاده کنم ک تعدادش کمتره تا سریع به مباحث برسم
ولی واسه کنکوری خوندن مطمئنا فیلمای اقای پویان نظر ک تعدادش هم خیلی بیشتره بهترهaaa bbb یعنی اقای پویان نظر هم بهتر درس میدن
-
aaa bbb یعنی اقای پویان نظر هم بهتر درس میدن
shamdoon shamdooni
من تعریف تدریس اقای صنیعی رو هم شنیدم.اقای صنیعی هم خوب درس میدن.ولی اگه میخواین کنکوری بخونین از فیلمای اقای پویان نظر ک بیشتره استفاده کنین.ولی برای امتحانات نوبت اول اگه وقتتون مثل من کمه تدریس اقای صنیعی ک تعدادش کمتره هم خوبه -
aaa bbb یعنی اقای پویان نظر هم بهتر درس میدن
shamdoon shamdooni
داداش تو چه گیری دادی که ببینی کی بهتره!
بهتر و بدتر یه چیز نسبیه،و نسبت به هرکس متفاوته
آقای پویان نظر شیمی درس میده آقای صنیعی و گودرزی هم شیمی درس میدن
حالا یه نفر از لحن و صحبت و گفتار و نوع تدریس اقای پویان نظر خوشش میاد میره با اون یازدهم رو میبینه
یک نفر از تدریس آقای صنیعی خوشش میاد میره فیلمای اونو میبینه!
دبیرا همه خوبن مخصوصا توی آلاء
از صفر تا صد اقای صنیعی برای یازدهم تو صفر تا صد کنکور میتونی استفاده کنی
از صفر تا صد یازدهمِ اقای پویان نظر هم میتونی استفاده کنی
باید ببینی خودت با کدومشون بیشتر حال میکنی
اصلا ممکنه با آقای گودرزی حال کنی خب بزار فیلمای اون بیاد با اون یازدهمتو ببین
دیگه این فرق گذاشتنا چیه -
سپهر بخشی یعنی تدریس اقای گودرزی از اقای پویان نظر بهتره
shamdoon shamdooni آقای گودرزی تست های زیادی حل میکن وبرای کنکور عالین اما با توجه به اینکه هنوز دوره ایشون آغاز نشده اگه منتظر دوره ایشون باشین عقب میفتی پس بهتره زودتر با آقای پویان نظر آغاز کنی تا بتونی هر فصل رو سر وقت تموم کنی عقب نمونی
-
shamdoon shamdooni
دوست عزیز اینکه کدوم دبیر بهتره فقط بستگی به سلیقه شما داره آلا برای اینکه بتونه اون چیزی که مدنظر شما هست رو فراهم کنه برای هر درس چند دوره فیلم با چند تا دبیر آماده کرده .بهتره به جای اینکه گیر بدید کدوم بهتره برید یک جلسه از هر دبیر ببینید و بعد خودتون تصمیم بگیرید
راجب شیمی یازدهم استاد صنیعی میتونید برید از صفر تا صد کنکور ایشون یازدهمشو نگاه کن -
shamdoon shamdooni
دوست عزیز اینکه کدوم دبیر بهتره فقط بستگی به سلیقه شما داره آلا برای اینکه بتونه اون چیزی که مدنظر شما هست رو فراهم کنه برای هر درس چند دوره فیلم با چند تا دبیر آماده کرده .بهتره به جای اینکه گیر بدید کدوم بهتره برید یک جلسه از هر دبیر ببینید و بعد خودتون تصمیم بگیرید
راجب شیمی یازدهم استاد صنیعی میتونید برید از صفر تا صد کنکور ایشون یازدهمشو نگاه کن -
81Sobhan صفرتاصد یازدهم شیمی استاد صنیعی واسه نوبت اول کامل بود فکرکنم
درسته؟
صفرتاصد کنکورشون رو نمیگم.اونی ک مخصوص یازدهمه منظورمه.۱۶ تا فیلم بود -
سلام
آقای پویان نظر جزوه سال یازدهمو داره؟
اگه داره لطف میکنید بگید چطور دانلود کنم -
سلام
آقای پویان نظر جزوه سال یازدهمو داره؟
اگه داره لطف میکنید بگید چطور دانلود کنمMeghdad Baji
سلام
خیر برای یازدهم جزوه ندارند