سلام و درود و خسته نباشید خدمت همه دانشجویان عزیز😂✋
یه عادتی که سر کنکور پیداش کردم یادگیری از طریق تست بود و خب استاد آناتومی هر جلسه کوییز میگیره
دوست دارم خودم قبلش یکم تمرین کنم ولی چه کتابی ؟
شنیدم آقای مجتبی کرمی کتاب تست برای آزمون علوم پایه طراحی میکنه
شما استادای دیگه ای میشناسید ؟
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-پزشکی
@دانشجویان-پیراپزشکی
سلام سلام😄
حالتون چطوره کنکوری ها؟😃
خب قضیه چیه؟
قراره ما در حد توانمون به کنکوری ها کمک کنیم.
خب حالا چطوری؟
بروبچ کنکوری میتونین تو تاپیک پایینی سوال های مشاوره ای تون رو از دانشجو های رشته های تاپ که تو مسیر کنکور کلی تجربه کسب کردن و بلد کار هستن بپرسین
و بنده حقیر(😅) در حد تجربه های خودم و به کمک هانیه جان @haniehno به سوال هاتون توی پست های این تاپیک (ترجیحا به صورت ویس) جواب میدیم.
سوالاتون قراره حول مشکلات مشاورهای کنکور مثل انگیزه و برنامه نوشتن و مشاور و آزمون ها و... باشه.
چیز هایی که هممون با پوست و گوشت و استخوان تجربه کردیم یا درحال تجربهش هستیم.
https://forum.alaatv.com/topic/56518/مشاوره-کنکوری-گفتگو
درضمن حواستون باشه😉:
✅️اسپم ممنوعه🚫
✅️گفتگو ها و سوال هامون تو تاپیک بالایی(تاپیک گفتگو) انجام میشه⚠️
✅️اینجا فقط به سوالاتون جواب میدیم⬇️
و دعوت میکنم از همه ی دانش آموزان آلا: @دانش-آموزان-آلاء
و فارغ التحصیلان و رتبه برتر های آلا که تجربه هاشون واسه یه کنکوری خیلی باارزشه: @فارغ-التحصیلان-آلاء @رتبه-های-انجمن-آلاء
مشکلات یک دهمی
-
امیررضا فلاح نژاد
مرسی ولی خب شغل دیگه ای نمیشناسم که درامدش خوب باشه از کارمندی هم خوشم نمیاد🥺 -
mohammad.gando 🥺درامدشون خوبه؟ مرسی از نظرت دربارشون تحقیق میکنم
-
Parnia Nzri دارو و واکسن سازی که نونشون تو روغنه مخصوصا سر بیماری های جدیدی مث کرونا. اگه به دور و اطراف نگاه کنی تو اکثر صنایع از ویژگی نانو استفاده میکنن از جوراب تا شوینده ها و لباس و ماسک و کاغذ و..... خیییییلی رشته های دیگه هم هست که با تلاش و خلاقیت میتونی پول دربیاری . راستی اگه خود خلبان نمیخوای شی، سازنده هواپیماش نمیشی؟ مهندسی هوافضا،مخابرات هوایی، مراقبت پرواز و برج مراقبت چی؟ اینارو دوست نداری؟
-
Parnia Nzri پرنیا خوشگلم آفرین! نه جدی میگم دست مریزاد ببین فقط هدف خودت فقط علاقه خودت زندگی خودت هست اصلا نگران نباش بشین قشنگ فکر کن تحقیق کن ببین چی میخوای رشتت و جایی که هستی جای پر رقابتی هست تو که پزشکی نمیخوای اصلا خودت رو درگیر این رقابت نکن فقط ببین چه شغلی دوست داری داشته باشی؟ نویسنده؟روانشناس؟مددکار اجتماعی؟ شایدم تاجر؟ ببین خیلیییییییی کار ها هست که من و تو میتونیم بکنیم من خودم هم سن تو بودم خیلی فکر کردم چی میخوام و تو این دو سال عوض درس خوندن خودم رو ساختم یه آدم که عاشقش هستم دَرسِت رو فراموش نکن و خوب بخون برا کنکور ولی اذیت نکن خودت رو بگرد کتاب های خوب بخون پیشنهاد میکنم یه سرم به سایت ویرگول بزن آدم های خوبی اون جان انقدر دلم میخواد جا تو باشم و به این تاریکی که درش هستیم به دنبال نور بگردم تا این که تست بزنم! یادت باشه دانشگاه و مدرسه نیست که ما رو میسازه خودت تلاش کن خودت دنبال جواب سوالاتت بگرد یادت باشه تنها خودت میتونی راه خودت رو پیدا کنی کتاب پیشنهادی من قرآن (به خصوص تفسیرش) هست اصلا آرومت میکنه نگو دختری کاری نیست دهه هشتادی هااا! یادت نره ما خیلیییی سر تقیم دنیا قوی تر از ما ندیده باید درستش کنیم دختر بودن رو که انتخاب نکردیم هوم؟ پس ما میتوانیم
بزن قدش(: -
Parnia Nzri در مشکلات یک دهمی گفته است:
@elham650 دوست دارم با یکی دربارش صحبت کنم بنظرتون لازمه برم پیش مشاور یا روانشناس؟
والا نمیدونم من شانس آوردم با یه مشاور واقعی دوست شدم که دردمند بود (هنوزم دوستم) و هروقت اعصابم از دنیا خورد میشد ی زنگ دوساعته حالم رو جا میاورد مامان شاید گزینه خوبی باشه (اصلا برو تو ویرگول بگو والا(: )
تو تنها نیستی خیلی ها مثل تو ان پیداشون کن و باهاشون برای اینده نقشه بکش نقشه های بزرگ میتونی عملیش کنی میدونم که میتونی من از همین الان به جمع کسانی که میخوای باهاشون این دنیای کثیف رو تمیز کنی میپیوندم ولی بدون دنیا ترسناک اما زیباست زیبا ترم میشه باور کن شاد باش و شادی بده تا زیبا بشه باور کن میتونی
البته زیاد درباره چرایی این ها فکر نکن به چطوری درست کردنش فکر کن (کتاب هاس تاریخی هم بدک نیست) -
امیررضا فلاح نژاد
مرسی ولی خب شغل دیگه ای نمیشناسم که درامدش خوب باشه از کارمندی هم خوشم نمیاد🥺این که نمیشناسی دلیل نداره نباشه (: پزشکی فقط اسمش گنده هست وگرنه خیلی شغل های پر درآمد هست فقط باید مردش باشی و واقعا بخوای و براش تلاش کنی دنبالش باش خودت رو بساز یه آدم خوب و قشنگ (:
-
aaa bbb با اینکه خیلی خلبانیو دوست دارم ولی هم برای حقوقش هم برای اتفاق تلخی که پارسال افتاد قیدشو زدم
اها درسته
-
@elham650 دوست دارم با یکی دربارش صحبت کنم بنظرتون لازمه برم پیش مشاور یا روانشناس؟
عزیز،بهت پیشنهاد میکنم تمام شغل هایی رو که دوست داری روی یک کاغذ بنویسی و میزان علاقه و تواناییت رو نسبت بهشون بررسی کنی و بنویسی.
اونکه درصدش از همه بالاتر بود و انتخاب کنی.
البته علاوه بر علاقه و استعداد باید به بازار کارشم توجه کنی.صحبت با یه مشاور خیلی میتونه کمک کننده باشه چون از لحاظ تیپ شخصیتی شما رو بررسی میکنه و اون رشته ای که میتونی درش موفق تر باشی و بهت میگه. -
mohammad.gando اینطور نیست که بدم بیاد از خلبانی... حقوقش واقعا ظلمه ـهمینطور بقیه شغل های هوا فضا تو ایران... اینطور نیست که تنبل باشم فقط اگه هدف داشته باشم با تموم وجود براش میخونم ولی یه هدفی هم میخوام که حقوقش خوب باشه
-
@elham650 حتما اینکارو میکنم
-
.1381sahar اخه من رشتمم تجربیه؟ مثلا چه شغلایی میشه؟؟؟
-
Parnia Nzri معلمی (: روانشناسی (: و ... ببین خودت باید پیداش کنی من رشتم ریاضی هست جایی که میگن کار برا زن نیست مهندسی به درد زن نمیخوره و ... حالا هرچند منم مهندسی نمیخوام ولی دوست هام واقعا استعداد دارن و ربطی نداره که دختری یا پسر ببین حتما دلیلی داشته که پات به تجربی کشیده شده و به این چیز ها فکر میکنی خیلی ها نمیکنن خیلی ها هم انقدر فکر میکنن افسرده میشن یه عده هم با فکر کردن راهشون رو پیدا میکنن میگی فقر زیاده و ناراحتت میکنه فکر کردی من رو خوش حال میکنه؟ نه منم ناراحت میکنه و معتقدم خودم باید بلند شم و چیزی که عذابم میده رو درست کنم چون هیچ کس این کار رو برام نمیکنه و این مسیری هست که خودت باید پیداش کنی بزرگ شدی متاسفانه خودت باید تصمیم بگیری خودت باید پیداش کنی هیچ کس نمیتونه نشونت بده و بگه این درسته این غلط خودت باید فکر کنی تجربه کنی اشتباه کنی مسیر موفقیت زخمیت میکنه پر از خار هست سخته و پر پیچ و خم ولی لذت بخشه من ندیدمت و اصلا نمیدونم چه طور آدمی هستی ولی خودت 15 16 ساله با خودتی بهتر میدونی چی میخوای نمیدونی هم باید پیداش کنی باید یه راهی پیدا کنی که ای 70 80 سال زندگیت رو به تباهی نکشی عمر کوتاه زمان عجول و زندگی سخت هست اما این سختی برای رسیدن به آرزو هست پس لذت بخشه باید باشه تا قدر خوشی رو بفهمیم باید یه روز بد باشیم تا قدر خوشی رو بفهمیم و بفهمیم دنیا ارزش خوب نبودن رو نداره ببین قرار نیست کار گنده ای کنی تو مسئول فقر و بدبختی مردم نیستی هیچ کس نیست جز خودشون ولی تو جامعه آدم دوست نداره کسی رو ببینه که دستش جلو این و اون درازه دوست داره یه جای قشنگ رو ببینه من میگم هرکی این رو میخواد بسم الله یه قدم برداره و اگه یه گروه این رو بخوان و هرکس یه قدم خوب و درست برداره میشه هزار قدم بهش فکر کن تو پیداش میکنی سخته ولی لذت بخشه (:
-
Parnia Nzri شغلی میخوای که حقوقش خوب باشه ؟؟ فکر میکنم... ببین اصلا به این موجی که میگن این حقوقش خوبه اون تباهی نگاه نکن خودت تحقیق کن و ببین چجوری هاست بیا بگیم پزشکی فرضا کسی قبل از پزشک شدن رو دیده و میگه پزشکی درآمد داره آیا؟! یه پزشک هفت سال برا عمومی چهار سال هم تخصصی میخونه تازه اگه سال اول تخصص قبول شه میشه 11 سال! 12 سال هم درس خونده میشه چند سال 23 سال! ولی هنوز کسی پزشک حسابش نمیکنه! چرا؟ چون اسمی در نکرده اصلا نگاه نکن به این که یکی این رشته رو داره و موفقه یکی تو یه رشته دیگه نا موفق همه چیز به عُرضه آدم ربط داره کارت بیست باشه و مغزت اقتصادی از یه باغچه هم میلیاردی پول در میاری باید بخوای و بگردی دنبالش کسی که راه موفقیت رو بلد باشه خودش توش قدم میزاره اون رو به بقیه نمی فروشه پس اسن که میبینی بقیه نشستن و میگن این خوبه اون خوبه واسه اسنه که خودشون نمیتونن برن میگن تو بری! حرف مردم رو بریز دور با بلدش صحبت کن