وقتگیر بودن جزوه نوشتن
-
shamdoon shamdooni سلام بله قطعا ولی نوشتن جزوه به یادگیری بیشتر شما کمک میکنه
-
shamdoon shamdooni
آره همیشه همینجوریه......
اینجاست ک عزیز من میگع:خواب و خوراک و کل زندگیت رو برنامه ریزی کن و نزار حتی ی دقیقش هم بیهوده از دست بره
-
shamdoon shamdooni
سلام نوشتن جزوه هنگام تماشای فیلم به یادگیری کمک میکنه ولی اگه وقت ندارین واسه این کار میتونین مثل من از نکاتی ک توی فیلما گفته میشه یا جواب تمرین هایی ک حل میشه اسکرین شات بگیرین و بعدا میتونین همونا رو تبدیل به پی دی اف کنین ک راحت تر ازش استفاده کنین.
و فقط یه برگه جلوی دستتون باشه ک اگه نکاتی توی صحبت ها گفته شد واسه خودتون بنویسین یا حتی میتونین اون نکات رو هم با ویرایشگر به اسکرین شات هایی ک گرفتین اضافه کنین.من چون فعلا وقتم کمه این کارو میکنم -
shamdoon shamdooni
احتمالا همهی نکات و ریز به ریز مینویسید
اگ اینجوریه بنظرم نوشتن نکاتِ مهم خیلی بهتر باشه
چون وقت زیادی صرف نوشتن میشه
و علاوه بر کمبود وقت ، انرژی رو هم ازتون میگیره -
shamdoon shamdooni
منخودمفقدنکاتمهمرومینویسم.
یابایددرسنامهروبرایبحثآموزشاستفادهکرد
یافیلمآموزشی.
اگهقرارباشهیهدرسنامهمثهکتابکمکآموزشی
ازطریقدیدنفیلمهابرایخودموندرستکنیم
خوبچرانریمهموندرسنامهکتابکمکآموزشی
روبخونیمچهفرقیداره.
درواقعیادگیریاصلیورفعنواقصمطالعهشده
وقتتستزدنحلمیشه. -
shamdoon shamdooni
احتمالا همهی نکات و ریز به ریز مینویسید
اگ اینجوریه بنظرم نوشتن نکاتِ مهم خیلی بهتر باشه
چون وقت زیادی صرف نوشتن میشه
و علاوه بر کمبود وقت ، انرژی رو هم ازتون میگیرهsandiiii یعنی پس نکات مهم یا اون مثالایی که حل میشه یا تست رو تو جزوم بنویسم درسته
-
sandiiii یعنی پس نکات مهم یا اون مثالایی که حل میشه یا تست رو تو جزوم بنویسم درسته
shamdoon shamdooni در وقت گفته است:
sandiiii یعنی پس نکات مهم یا اون مثالایی که حل میشه یا تست رو تو جزوم بنویسم درسته
ببینید یه جزوهی کامل جزوهایه که هم نکات داشته باشه و هم مثال و تست
من خودم همیشه کامل مینوشتم
ولی یه جزوهی مفید جزوهایه که نکات رو کامل پوشش بده
ولی مثالها رو همونموقع حل کنی و چنبار تمرینشون کنی تا یادشون بگیری
اگرکه سرعت نوشتنتون بالاست کامل بنویسید تا مدت زمانی هم واسه تستاتون داشته باشید
یا لااقل اگ رنگی رنگی مینویسید بهتره از رنگها کم کنید
amirh_hmyf میتونن راهنماییتون کنن -
shamdoon shamdooni در وقت گفته است:
ببینید یه جزوهی کامل جزوهایه که هم نکات داشته باشه و هم مثال و تست
من خودم همیشه کامل مینوشتم
ولی یه جزوهی مفید جزوهایه که نکات رو کامل پوشش بده
ولی مثالها رو همونموقع حل کنی و چنبار تمرینشون کنی تا یادشون بگیری
اگرکه سرعت نوشتنتون بالاست کامل بنویسید تا مدت زمانی هم واسه تستاتون داشته باشید
یا لااقل اگ رنگی رنگی مینویسید بهتره از رنگها کم کنید
amirh_hmyf میتونن راهنماییتون کننsandiiii اهان نه با رنگ رنگی نوشتن مخالفم بله ممنون میشم کمک کنن
amirh_hmyf -
shamdoon shamdooni سلام
لازم نیست که سوالارو بنویسین
اگه یه کمک درسی دارین اول یه بار درسنامه رو تورق کنین بعد اونچیزایی که دبیر مربوطه میگه رو با همون درسنامه کتابتون نگاه کنین و اون چیزایی که دبیر میگه ولی تو درسنامه نیست اونارو حاشیه نویسی کنین فقط، این طوری خیلی تو وقتتون صرفه جویی میشه
ولی اگه اینطوری دوست ندارین میتونین تو دفتر خودتون بنویسین اونم فقط درسنامه و نکات
نوشتن تستا به هیچ دردی نمیخورن -
shamdoon shamdooni سلام
اگه یه کمک درسی دارین اول یه بار درسنامه رو تورق کنین بعد اونچیزایی که دبیر مربوطه میگه رو با همون درسنامه کتابتون نگاه کنین و اون چیزایی که دبیر میگه ولی تو درسنامه نیست اونارو حاشیه نویسی کنین فقط، این طوری خیلی تو وقتتون صرفه جویی میشه
ولی اگه اینطوری دوست ندارین میتونین تو دفتر خودتون بنویسین اونم فقط درسنامه و نکات
نوشتن تستا به هیچ دردی نمیخورنamirh_hmyf اهان ممنونم
-
shamdoon shamdooni سلام
نوشتن تستا به هیچ دردی نمیخورنamirh_hmyf یعنی مثال ها و تست ها رو ننویسم
-
amirh_hmyf یعنی مثال ها و تست ها رو ننویسم
shamdoon shamdooni نه ننویسین
چون هیچ وقت اونارو دوباره نخواهید خوند
نه وقتش میشه نه حوصله همچنین سوالای جدید تری موجوده -
shamdoon shamdooni نه ننویسین
چون هیچ وقت اونارو دوباره نخواهید خوند
نه وقتش میشه نه حوصله همچنین سوالای جدید تری موجودهamirh_hmyf اهان