ریاضی با کدام دبیر؟؟🤔
-
سلام
من یک پشت کنکوری هستم راستش بین آقای صادق ثابتی و آقای امینی راد نمیدونم با کدومشون بخونم؟!☹️😟
میدونم که هر دو، استاد عزیز و توانمندی هستن ولی میشه کمک کنید که با کدومشون بخونم -
سلام
من یک پشت کنکوری هستم راستش بین آقای صادق ثابتی و آقای امینی راد نمیدونم با کدومشون بخونم؟!☹️😟
میدونم که هر دو، استاد عزیز و توانمندی هستن ولی میشه کمک کنید که با کدومشون بخونماحسان نوروزی کیوی
بهتره از هر استاد یه کلیپ از مبحث مشترک ببینید
بچهها رو منشن میکنم جواب بدن
دانش-آموزان-آلاء
دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا -
سلام
میدونم که هر دو، استاد عزیز و توانمندی هستن ولی میشه کمک کنید که با کدومشون بخونماحسان نوروزی کیوی بنظرمن اقای ثابتی عالیه راه های تستی و سریع درکنار راه مفهومی و مدرسه ای و تدریس رسا و گویایی دارن
-
سلام
میدونم که هر دو، استاد عزیز و توانمندی هستن ولی میشه کمک کنید که با کدومشون بخونماحسان نوروزی کیوی
به نظر من آقای ثابتی روان تر و ساده تر درس میدن ولی این فکرم خوبه که ازمبحث مشترک از هر دو استاد کلیپ ببینید -
سلام
میدونم که هر دو، استاد عزیز و توانمندی هستن ولی میشه کمک کنید که با کدومشون بخونماحسان نوروزی کیوی سلام ، استاد ثابتی
-
اگه خیلی وقت داری هردو اما اگه وقت نداری فقطططط آقای ثابتی
-
سلام اقای ثابتی با بیان ساده کل مفهومو جا میندازه خیلی عالیه
-
سلام
میدونم که هر دو، استاد عزیز و توانمندی هستن ولی میشه کمک کنید که با کدومشون بخونمآقا ثابتی 👌🏻✨