دبیر فیزیک یاری یا داداشی
-
سلام ببخشید دبیر فیزیک(پایه فرقی نداره) داداشی بهتره یا یاری؟
فرقشون چیه؟
حتما و لطفا پاسخ بدین -
-
فرقشون چیه؟
حتما و لطفا پاسخ بدیناین پست پاک شده! -
فرقشون چیه؟
حتما و لطفا پاسخ بدینmatin shirinkam بنظرم اقای یاری برا یادگیری بهتر درس میدن ولی اگه تست زیاد میخواین حل کنین با اقای داداشی پیش برین
اقای داداشی زیاد رو توضیح درس تمرکز نداره(سریع از رو توضیحات درس میگذره) و تست زیاد حل میکنه ولی اقای یاری علاوه بر حل سوالای مختلف روی یادگیری (مفهومی)بیشتر تاکید دارن
دهمو نمیدونم ولی یازدهم و مفهومی باید یاد بگیرید -
matin shirinkam بنظرم اقای یاری برا یادگیری بهتر درس میدن ولی اگه تست زیاد میخواین حل کنین با اقای داداشی پیش برین
اقای داداشی زیاد رو توضیح درس تمرکز نداره(سریع از رو توضیحات درس میگذره) و تست زیاد حل میکنه ولی اقای یاری علاوه بر حل سوالای مختلف روی یادگیری (مفهومی)بیشتر تاکید دارن
دهمو نمیدونم ولی یازدهم و مفهومی باید یاد بگیریدZaraa بنظرتون من اقاای دداشی نگاا میکنم دیگه نیااز نیس کارگاه نکته و تست ااقای کازارنیان روو نگا کنم اقاای داداشی تو دهم وو یاازدهم و دواازدهم تست حل میکنن تست مسایل؟؟
-
Zaraa بنظرتون من اقاای دداشی نگاا میکنم دیگه نیااز نیس کارگاه نکته و تست ااقای کازارنیان روو نگا کنم اقاای داداشی تو دهم وو یاازدهم و دواازدهم تست حل میکنن تست مسایل؟؟
moohamad bahrami در دبیر فیزیک یاری یا داداشی گفته است:
Zaraa بنظرتون من اقاای دداشی نگاا میکنم دیگه نیااز نیس کارگاه نکته و تست ااقای کازارنیان روو نگا کنم اقاای داداشی تو دهم وو یاازدهم و دواازدهم تست حل میکنن تست مسایل؟؟
اگه با کسی رو نگاه می کنی باید یا خودت کلی تست بزنی یا کارگاه رو ببینی.
ولی اگه با یاری بری خودشون کارگاه تست هم می زارم.برا یازدهم تو دهم تو صفر تا صدها هست -
فرقشون چیه؟
حتما و لطفا پاسخ بدینmatin shirinkam استاد داداشی
عالین
-
داداشی روان درس میده هر دو خوبه
-
سلام .
چرا فیزیک دوازدهم آقای داداشی از فصل ۳ به بعد رو نداره؟