تغییر رشته کنکور از تجربی به انسانی
-
سلام خدمت همه الایی های عزیز
رفقا من امسال پشت کنکوری تجربی بودم و طی 2 سال گذشته خیلی سختی کشیدم برای کنکور اما امسال هم نتونستم به رشته های مورد علاقم برسم
اما امسال که نتيجه اومد و به رشته های مورد علاقم نرسیدم دیگه از رشته تجربی زده شدم و تصمیم گرفتم با رشته انسانی به یکی از رشته های مورد علاقم که دانشگاه فرهنگیان هست برسم
اما راستش نمیدونم این کار درسته یا نه
یه سریا میگن تو 2 سال کنکور تجربی دادی و الان تقریبا راه افتادی و برو همون تجربی رو ادامه بده
اما یه سریا هم میگن کار درستی میکنی که میخوای رشتتو عوض کنی
خودمم دیگه اون انرژی و شور و شوق رو برای رشته تجربی ندارم و میخوام برم انسانی بخونم و کنکور انسانی بدم
میخوام از شما هم راهنمایی بگیرم
نظر شما چیه؟؟ -
رفقا من امسال پشت کنکوری تجربی بودم و طی 2 سال گذشته خیلی سختی کشیدم برای کنکور اما امسال هم نتونستم به رشته های مورد علاقم برسم
اما امسال که نتيجه اومد و به رشته های مورد علاقم نرسیدم دیگه از رشته تجربی زده شدم و تصمیم گرفتم با رشته انسانی به یکی از رشته های مورد علاقم که دانشگاه فرهنگیان هست برسم
یه سریا میگن تو 2 سال کنکور تجربی دادی و الان تقریبا راه افتادی و برو همون تجربی رو ادامه بده
خودمم دیگه اون انرژی و شور و شوق رو برای رشته تجربی ندارم و میخوام برم انسانی بخونم و کنکور انسانی بدم
نظر شما چیه؟؟Mojtaba9233 سلام
هدفت مهمه ببین هدفت چی میگه
اگه از همون اول هدفت یکی از رشته های پزشکی و پیرا پزشکی بوده باید همین راهتو ادامه بدی و هر سختی و نا امیدی رو تحمل کنی چون وقتی در نهایت به هدفت می رسی به همه این روزات می خندی
اگه هم از اول رشته تجربی رو دوس نداشتی و تحت یه عواملی به این رشته اومدی باید همین حالا مسیرتو عوض کنی و تو یه راه دیگه سختی ها رو تحمل کنی و برای هدفت بجنگی
و در آخر هم باید بهت بگم که هر راهی رو که انتخاب میکنی تا تو رو به هدفت برسونه ، قرار نیست آسون باشه و نباید در مقابل سختی هاش جا بزنی حتی اگه هزار بار هم تلاش کنی و نشه(البته اینو مبالغه کردم امید وارم که به بار هزارم نکشه)
واست آرزوی موفقیت میکنم... -
Mojtaba9233 سلام
هدفت مهمه ببین هدفت چی میگه
اگه از همون اول هدفت یکی از رشته های پزشکی و پیرا پزشکی بوده باید همین راهتو ادامه بدی و هر سختی و نا امیدی رو تحمل کنی چون وقتی در نهایت به هدفت می رسی به همه این روزات می خندی
اگه هم از اول رشته تجربی رو دوس نداشتی و تحت یه عواملی به این رشته اومدی باید همین حالا مسیرتو عوض کنی و تو یه راه دیگه سختی ها رو تحمل کنی و برای هدفت بجنگی
و در آخر هم باید بهت بگم که هر راهی رو که انتخاب میکنی تا تو رو به هدفت برسونه ، قرار نیست آسون باشه و نباید در مقابل سختی هاش جا بزنی حتی اگه هزار بار هم تلاش کنی و نشه(البته اینو مبالغه کردم امید وارم که به بار هزارم نکشه)
واست آرزوی موفقیت میکنم...@first من راستش به تجربی علاقه داشتم و دارم، به پزشکی هم همینطور اما معلمی برای من طوریه که نمیتونم بگم بین پزشکی و معلمی کدومشو بیشتر دوست دارم
از همون اول به انتخاب خودم رفتم تجربی اما من با اونهمه زحمت امسال هم به هدفم نرسیدم و واقعا اصلا دلم سمت تجربی خوندن نمیره چون بدجوری منو سوزونده و باعث شد یه سریا با ترحم به من نگاه کنن منی که درسم تو دبیرستان خیلی خوب بود و خیلیا نگاهشون به این بود که من چکار میکنم البته بازم میگم اگه دانشگاه فرهنگیان علاقه نداشتم همون تجربی رو میخوندم اما میدونم که رسیدن به دانشگاه فرهنگیان میتونه منو آروم کنه و احساس رضایت داشته باشم ازش
حقیقتش اینه که تو تجربی باید خیلی فشار آورد تا به فرهنگیان رسید اما احساس میکنم فشار ذهنی رشته انسانی کمتره برام چون من با دروس شیمی و فیزیک مشکل دارم و زمانیکه میخونمشون خسته میشم -
غرور یه تجربی یا ریاضی
هیچ وقت
تکرار میکنم
هیچ وقت
بهش اجاره نمیده بره دروسی مثل تاریخ جامعه شناسی منطق و ...... رو بخونه
حتی اگه اون تجربی یا ریاضی خیلی خیلی ضعیف باشه
حتی اگه اون بارها و بارها شکست بخوره و پشت کنکور بمونه
حتی اگه مطمعن باشه کنکور تجربی براش فایده ای نداره
حتی اگه وقت اینم داشته باشه که سال ها پشت کنکور بمونه
بازم
غرورش اجازه نمیده بعد از این که علم بزرگی مثل فیزیک
یه علم کاربردی مثل شیمی
دانش محض ریاضی
و زیست شناسی و زمین شناسی رو بخونه
از ادامه این علم ها منصرف بشه
و شروع به خوندن درسی مثل تاریخ کنه
مطمعن باش
هیچ وقت
حتی اگه توی رشته انسانی دبیر شدی
حتی با این که دبیری رو دوست داشته باشی
از شغلت خوشت نمیاد
چون تو
یه تجربی ای........
تجربی.............. -
-
نظر شما چیه؟؟Mojtaba9233 سلام .قطعا هر رشته ای سختیای خودشو داره و اینکه بخواین رشته ای جز رشته خودتون رو بخونین سختتر . اگر مطمئنین راهتون درسته و بهش علاقه دارین شک نکنین و واردش بشین . اگر علاقه نداسته باشین از این درس ها هم زده میشین .اینکه در تجربی نتونستین موفق بشین به معنی این نیست که دیگه موفق نمیشین .اینکه میخواین رشته دیگه ای کنکور بدین نشدنی نیست ولی چون درس هاش رو نخوندین باید وقت بیشتری بزارین براشون .من دوستانی داشتم که تجربی بودن ولی انسانی کنکور دادن و قبول هم شدن برای موفقیت فقط تلاششون رو بیشتر کردن..
-
غرور یه تجربی یا ریاضی
هیچ وقت
تکرار میکنم
هیچ وقت
بهش اجاره نمیده بره دروسی مثل تاریخ جامعه شناسی منطق و ...... رو بخونه
حتی اگه اون تجربی یا ریاضی خیلی خیلی ضعیف باشه
حتی اگه اون بارها و بارها شکست بخوره و پشت کنکور بمونه
حتی اگه مطمعن باشه کنکور تجربی براش فایده ای نداره
حتی اگه وقت اینم داشته باشه که سال ها پشت کنکور بمونه
بازم
غرورش اجازه نمیده بعد از این که علم بزرگی مثل فیزیک
یه علم کاربردی مثل شیمی
دانش محض ریاضی
و زیست شناسی و زمین شناسی رو بخونه
از ادامه این علم ها منصرف بشه
و شروع به خوندن درسی مثل تاریخ کنه
مطمعن باش
هیچ وقت
حتی اگه توی رشته انسانی دبیر شدی
حتی با این که دبیری رو دوست داشته باشی
از شغلت خوشت نمیاد
چون تو
یه تجربی ای........
تجربی..............امیررضا فلاح نژاد به نظرم این غرور خیلی به جا نیست. من از کنکور یاد گرفتم واقع بین باشم نه رویایی نگر. من همه این علوم رو یاد گرفتم اما زمانی که عدالت نیست به درد نمیخوره. اینکه رتبه برتر های کنکور جزو مدارس سمپاد و غیر انتفاعی باشن و سالانه چند صد میلیون و چند میلیارد هزینه تحصیلشون باشه اصلا عادلانه نیست. من میخوام خودمو از این فضای نه چندان سالم کنار بکشم و در فضایی سالم تر به رشته مورد علاقم برسم.
-
Mojtaba9233 سلام .قطعا هر رشته ای سختیای خودشو داره و اینکه بخواین رشته ای جز رشته خودتون رو بخونین سختتر . اگر مطمئنین راهتون درسته و بهش علاقه دارین شک نکنین و واردش بشین . اگر علاقه نداسته باشین از این درس ها هم زده میشین .اینکه در تجربی نتونستین موفق بشین به معنی این نیست که دیگه موفق نمیشین .اینکه میخواین رشته دیگه ای کنکور بدین نشدنی نیست ولی چون درس هاش رو نخوندین باید وقت بیشتری بزارین براشون .من دوستانی داشتم که تجربی بودن ولی انسانی کنکور دادن و قبول هم شدن برای موفقیت فقط تلاششون رو بیشتر کردن..
Fatemeh Soheilikia من انسانی رو انتخاب کردم چون از دروس فرسایشی مثل شیمی و فیزیک واقعا خسته شدم
درسته که میخوام برم انسانی اما اگه علاقه ای نبود نمیرفتم و اینکه من نقطه قوتم داخل دروس حفظیه و به همین دلیل انسانی رو انتخاب کردم -
@first من راستش به تجربی علاقه داشتم و دارم، به پزشکی هم همینطور اما معلمی برای من طوریه که نمیتونم بگم بین پزشکی و معلمی کدومشو بیشتر دوست دارم
از همون اول به انتخاب خودم رفتم تجربی اما من با اونهمه زحمت امسال هم به هدفم نرسیدم و واقعا اصلا دلم سمت تجربی خوندن نمیره چون بدجوری منو سوزونده و باعث شد یه سریا با ترحم به من نگاه کنن منی که درسم تو دبیرستان خیلی خوب بود و خیلیا نگاهشون به این بود که من چکار میکنم البته بازم میگم اگه دانشگاه فرهنگیان علاقه نداشتم همون تجربی رو میخوندم اما میدونم که رسیدن به دانشگاه فرهنگیان میتونه منو آروم کنه و احساس رضایت داشته باشم ازش
حقیقتش اینه که تو تجربی باید خیلی فشار آورد تا به فرهنگیان رسید اما احساس میکنم فشار ذهنی رشته انسانی کمتره برام چون من با دروس شیمی و فیزیک مشکل دارم و زمانیکه میخونمشون خسته میشماین پست پاک شده! -
@first من راستش به تجربی علاقه داشتم و دارم، به پزشکی هم همینطور اما معلمی برای من طوریه که نمیتونم بگم بین پزشکی و معلمی کدومشو بیشتر دوست دارم
حقیقتش اینه که تو تجربی باید خیلی فشار آورد تا به فرهنگیان رسید اما احساس میکنم فشار ذهنی رشته انسانی کمتره برام چون من با دروس شیمی و فیزیک مشکل دارم و زمانیکه میخونمشون خسته میشمMojtaba9233 اگه هدفت فرهنگیان قطعا رشته انسانی شانس موفقیتش از تجربی بیشتره اما به شرطی:تو که از خوندن فیزیک و شیمی خسته میشی ، با فلسفه و منطق و... مچ میشی؟! خودت میدونی این درسا خیلی خشکن و برای خوندنشون باید انگیزه کافی رو داشته باشی.
به نظر من اول یه نیم نگاهی به این کتابا بزن و چندتا تست ازشون بزن ببین چجوریه اگه تونستی خودتو باهاشون تطبیق بدی به انتخابت شکن نکن و برو انسانی ولی اگه نتونستی و موضوعاتش برات گنگ بود به نظر من تو همون تجربی بمون چون تو پنج سال این رشته رو خوندی درسته که تو فیزیک و شیمی لنگ داری ولی بازهم مطمنم که یه چیزی ازش بلدی و بهتر از اینه که سراغ درسایی بری که هیچی ازشون نمیدونی و برات خسته کننده هم هستن