میشه واقعا؟؟
-
سلام دوستان
من دهمم و میخوام برای شیمی فیلم های آموزشی اینجا رو ببینم....
چون میخوام خودم کنکوری بخونم.... و میخوام مدرسم رو عوض کنم چون تایم صبح هم میخوام درس بخونم....ک متاسفانه توی مدرسه ای ک هستم....علاوه بر اینکه باید حضوری بزنم....باید حضو هم داشته باشم و خب اینجور تایم صبحم کامل از دست میره🤦♀️
الان مشکلم اینه ک توی مدرسه ای ک جدیدا میخوام برم....شیمی رو خوب درس نمیدن....یعنی فقط برای شیمی مشکل دارم....... میخواستم بدونم میتونم از فیلم های شیمی رایگان نظام جدید که توی آلا هست نتیجه بگیرم؟؟؟؟؟
جزوش رو هم از همینجا باید پرینت بگیرم🤦♀️
میشه بگید فیلم هاش خوبن....؟؟
😭😭سلام نکته اول اینکه خوش اومدی به دبیرستان و این سه سال آخری
دوم اینکه حتما دانش آموزان آلا یا هم رشته ای هات رو زیر تاپیک هات منشن کن.
سوم و جواب سوالتون: بله صد درصصصصد. آقایان پویان نظر و صنیعی عالی هستن از هردو میتونید استفاده کنید. جزوه هاشونم بله خودتون باید پرینت بگیرین البته اگه داشته باشن
موفق باشین و توصیه همیشگی من به دهمی ها: حتما آزمون آزمایشی ثبت نام کنید -
سارا M درضمن خودت میخوای بخونی حتما برنامه بریز من دوساله میخوام از امروز شروع کنم بخونم ولی چون برنامه نداشتم اصلا رقبت نمی کردم فقط به فیلم ها بسنده نکن و خود کتاب رو خوب بخون موفق میشی شک نکن (:
(برنامه ریزی رو فراموش نکنی هااااا شب کنکور زود میرسه خیلی زود از الان روزی چهار پنج ساعت بخون حداقل بدنت عادت کنه سال کنکور یک هد نخوای 10 ساعت بخونی)@1381sahar
ممنونم دوست عزیز🌸من مشکلم اینه که دبیرمون شیمی رو خوب درس نمیده....و خودم تصمیم گرفتم که فیلم های اموزشی اینجا رو نگاه کنم....و البته کلا طبق برنامه خودم پیش برم و تست کار کنم.... ..ولی نمیدونم نتیجه میگیرم از فیلمهای اینجا یا نه...😭🤦♀️
-
@1381sahar
ممنونم دوست عزیز🌸من مشکلم اینه که دبیرمون شیمی رو خوب درس نمیده....و خودم تصمیم گرفتم که فیلم های اموزشی اینجا رو نگاه کنم....و البته کلا طبق برنامه خودم پیش برم و تست کار کنم.... ..ولی نمیدونم نتیجه میگیرم از فیلمهای اینجا یا نه...😭🤦♀️
-
سلام
مدرسه اصلا برات مهم نباشه
تو کار خودت رو بکن
ی حضوری بزن بعد برو تو سایت الا و فیلم هارو ببین اصلا مستمر برات مهم نباشه هدف تو دبیرستان فقط کنکوره اون معلم هم به مرور خودش میفهمه تو خودت خود جوش میخونی و همه چی رو بلدی
فقط خوب درستو بخون -
سلام
مدرسه اصلا برات مهم نباشه
تو کار خودت رو بکن
ی حضوری بزن بعد برو تو سایت الا و فیلم هارو ببین اصلا مستمر برات مهم نباشه هدف تو دبیرستان فقط کنکوره اون معلم هم به مرور خودش میفهمه تو خودت خود جوش میخونی و همه چی رو بلدی
فقط خوب درستو بخونمحمد همایون
کاش میشد واقعا
من هم میخواستم همین کار رو کنم......
ولی معلم ها یا امتحان میگیرن....و یا میپرسن.....
و من علاوه بر اینکه وقتم میره.. به کنار...
اگه طبق برنامه خودم پیش برم....از درس های مدرسه عقب میوفتم....چون اونا فقط درس میدن و امتحان و اینا...
و من تستش رو هم باید کار کنم....
و در کل از درس های مدرسه عقب میوفتم...ک در نتیجه کلی استرس میگیرم و همین باعث میشه نتونم خوب درس بخونم
واقعا موندم چه کنم....
مدرسمون هم سختگیره خیلی......./ -
سلام نکته اول اینکه خوش اومدی به دبیرستان و این سه سال آخری
دوم اینکه حتما دانش آموزان آلا یا هم رشته ای هات رو زیر تاپیک هات منشن کن.
سوم و جواب سوالتون: بله صد درصصصصد. آقایان پویان نظر و صنیعی عالی هستن از هردو میتونید استفاده کنید. جزوه هاشونم بله خودتون باید پرینت بگیرین البته اگه داشته باشن
موفق باشین و توصیه همیشگی من به دهمی ها: حتما آزمون آزمایشی ثبت نام کنید -
@1381sahar
سارا M سلام
تدریس دبیر های اینجا کامله
برای شیمی دهم آقای پویان نظر و آقای گودرزی عالی هستن
یه جلسه از تدریس هرکدومو خواستی ببین بعد خودت هرکدوم بیشتر خوشت اومد با همون پیش برو
آقای گودرزی تست بیشتری حل میکنن و خب کتابشون به سال دهم شما نزدیکتره
جزوه هم که از همین جا پی دی اف دریافت میکنید و پرینت خودتون باید بگیرید اگه خواستید
از نتیجه گرفتن هم که خیالتون راحت باشه،توی آلاء دانش آموز فقط لازمه درس خون باشه تا نتیجه بگیره و اِلّا فیلمای تدریس کامله. -
سارا M سلام
تدریس دبیر های اینجا کامله
برای شیمی دهم آقای پویان نظر و آقای گودرزی عالی هستن
یه جلسه از تدریس هرکدومو خواستی ببین بعد خودت هرکدوم بیشتر خوشت اومد با همون پیش برو
آقای گودرزی تست بیشتری حل میکنن و خب کتابشون به سال دهم شما نزدیکتره
جزوه هم که از همین جا پی دی اف دریافت میکنید و پرینت خودتون باید بگیرید اگه خواستید
از نتیجه گرفتن هم که خیالتون راحت باشه،توی آلاء دانش آموز فقط لازمه درس خون باشه تا نتیجه بگیره و اِلّا فیلمای تدریس کامله. -
@infinitie-a سلام ممنون از پاسختون
فقط جزوه رو کدوم قسمت میتونم پیداکنم؟
ببخشید چون من تازه واردم...... نمیدونم
و اینکه تست هایی ک توی فیلم حل میکن....توی جزوه هست.....یا خودم باید بنویسم؟اصلا نیازی به نوشتن تست ها هست....
سارا M جزوه ی کلاس های ۹۸ یه قیمت کمی داره فکر کنم ۴ تومنه برای کل دوره که میتونید از تو اپ آلاء پیدا کنید یا تو این لینک هم هست
https://alaatv.com/product/349
و هم اینکه تست هاشون از کتاب نشرالگوعه و تقریبا تمام تستاشو حل میکنن یه چیزی حدود هزارتا تسته فکر کنم
ولی خب نه توی جزوه نیست
اگر بود جزوه یه ۲۰۰ صفحه میشد:/ -
@mohammad-gando
ممنون
بله تعریفشون رو شنیدم...
منظورتون همون پکیج کامل شیمی راه ابریشم هست..؟!
یا اینکه برای دهم جدا هست؟!سارا M نه با صفر تا صد های رایگان هم میشه جلو رفت
مثلا آقای صنیعی توی صفر تا صد کنکور هم دهم هم یازدهم و هم دوازدهم رو درس داده هر فیلم روی تیترش زده مربوط به چه پایه و فصل و کتابیه
من از همونا استفاده میکنم