سلام مجدد
photo_2024-12-19_16-14-13.jpg
اینجا اون قسمتی که هایلایت سبز کردم بخشی هست که توان یکی کم میشه
میشه توضیح بدین چطور از توان یکی کم شده و نوشته شده منفی سینوس4ایکس
یا در ادامش شده منفی سینوس 2 ایکس؟
کلا لطفا توضیح بدین وقتی میگیم توان یکی کم یعنی چی و چطور محاسبه میشه؟"داخل همین مثال کافیه برام"
@ریاضیا @تجربیا @دوازدهم @دانشجویان-مهندسی @دانشجویان-پزشکی @دانشجویان-پیراپزشکی
سلام
photo_2024-12-19_13-48-17.jpg
داخل سوال بالایی استاد گفتن چون شیب منفیه پس علامت بالای 2 عوض میشه میره داخل جزء صحیح
اما تو سوال بعدی با وجود منفی بودن شیب این کارو نکردن"علامتو تغییر ندادن"
میشه توضیح بدین چرا؟
@ریاضیا @تجربیا @دوازدهم @یازدهم @دانشجویان-مهندسی @دانشجویان-پزشکی @دانشجویان-پیراپزشکی @دانشجویان-درس-خون
سوال
-
سلام بچه ها
اگه میشه این سوال ها رو جواب بدین.
1.در یک سال 365 روزه به چه احتمالی 53 جمعه داریم؟
2.با حروف کلمه گلابی چند کلمه پنج حرفی میتوان نوشت به شرط انکه حرف اول یا آخر آن نقطه دار باشد؟
3.چهار رقم 0،1،2،3را به تصادف در کنار هم قرار میدهیم با کدام احتمال عدد چهار رقمی مضرب 6 حاصل میشود؟
4.از بین اعداد طبیعی سه رقمی فرد یک عدد به تصادف انتخاب میشود احتمال اینکه این عدد مضرب 3 باشد چقدر است؟ -
سوال 1.این سوالو نمیدونم سال های 365 روز رو تقسیم بر 7 کنیم جمعه ها 52 تا میشه 53 تا نداریم
سوال 2 فکر کنم میشه 72 مطلوب.کل هم میشه 120
سوال 3. بنظرم اشتباهه اولا ننوسته با تکرار ارقام یابدون تکرار ارقام .ثانیا وقتی نوشته مضرب 6 یعنی همون بر 6 بخش پذیره که میشه بر 2 و بر 3 بخش پذیر باشه . یعنی همزمان باید بر هر دو بخش پذیر باشه ولی وقتی یکان رو صفر بذاری 2 تا رقم میمونه ولی ما سه تا جای خالی داریم که نمیشه بر 3 هم بخش پذیر باشه .
سوال 4. یعنی اعداد سه رقمی که بر 3 بخش پذیرند .که اینم ننوشته تکرار مجازه یا نه ولی اگه مجاز نباشه !
میشه مطلوب : 18 کل : 60
سوال های جالبی بودند و فک کنم همشو اشتباه گفتم -
سوالاي فيزيك كجا ميتونيم بذاريم كه دوستا كمكم كنن مشكل دارم