فیزیک یازدهم انرژی پتانسیل
-
آقا اگه این سوال رو بلدید لطفا یه توضیحی بدید
اگر بار 2uc- از قطب + یک باطری ۵۰ ولتی به قطب - آن برود انرژی پتانسیل آن چه اندازه و چگونه تغییر می کند؟
-
اگر بار 2uc- از قطب + یک باطری ۵۰ ولتی به قطب - آن برود انرژی پتانسیل آن چه اندازه و چگونه تغییر می کند؟
Amirreza Heydari در فیزیک یازدهم گفته است:
سلام ببینید با توجه ب رابطه v=∆u/q∆ چون دلتاv مثبت شده و مقدار بار هم منفی بوده باید منفی q در ی منفی دیگه ای ضرب یا تقسیم بشه تا مثبت در بیاد پس دلتا uمیشه منفی ,وقتی دلتا u منفی بشه ینی حرکت خود ب خودی بوده ینی انرژی پتانسیل کاهش یافته ...
البته این استدلال منه حالا دوستان رو منشن میکنم شاید نظر درست تری داشته باشن
تجربیا
یازدهم
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا -
Amirreza Heydari
از قطب مثبت به قطب منفییعنی پتانسیلش داره کم میشه!
و چون که بار منفیه, انرژی پتانسیل افزایش پیدا میکنه!طبق فرمول ΔV=ΔU/q , انرژی پتانسیل این بار (…۵۰…ضرب…۲…ضرب…ده به توان منفی شش…مساوی…ده به توان منفی چهار…) افزایش پیدا کرده است.
( ΔU = +10^-4 )
-
Amirreza Heydari در فیزیک یازدهم گفته است:
سلام ببینید با توجه ب رابطه v=∆u/q∆ چون دلتاv مثبت شده و مقدار بار هم منفی بوده باید منفی q در ی منفی دیگه ای ضرب یا تقسیم بشه تا مثبت در بیاد پس دلتا uمیشه منفی ,وقتی دلتا u منفی بشه ینی حرکت خود ب خودی بوده ینی انرژی پتانسیل کاهش یافته ...
البته این استدلال منه حالا دوستان رو منشن میکنم شاید نظر درست تری داشته باشن
تجربیا
یازدهم
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا -
جابجایی بار منفی در جهت میدان(به طرف قطب منفی) چطوری خود به خودی انجام میگیره?
-
-
saad mollaei 0
من حواسم نبود ب اون
بله کاملا درسته حرفتون