لطفا فایل های ریاضیات منظم قرار بگیره
-
سلام. لطفا ریاضیات جامع صفر تا صد تجربی رو که اخیرا امسال اساتید مربوطه شروع کردن، بصورت مرتب و در یک فایل قرار بدید تا دانش آموزان بتونن استفاده کنن...
اینطوری خیلی جسته و گریخته هستش! باتشکر... -
سلام. لطفا ریاضیات جامع صفر تا صد تجربی رو که اخیرا امسال اساتید مربوطه شروع کردن، بصورت مرتب و در یک فایل قرار بدید تا دانش آموزان بتونن استفاده کنن...
اینطوری خیلی جسته و گریخته هستش! باتشکر... -
علی شفائی زاده
سلام متوجه منظور شما نشدم
یعنی چی در یک فایل قرار بگیره؟ بیشتر توضیح بدین تا بررسی بشه@m-an سلام من هم می خواستم بپرسم تو ریاضیات کارگاه نکته و تست نمی زارین جدیدا برای دهم؟
-
@m-an سلام من هم می خواستم بپرسم تو ریاضیات کارگاه نکته و تست نمی زارین جدیدا برای دهم؟
-
Omid Sobhani
نه این برنامه رو فعلا نداریم@m-an برای دهم چه درس هایی قراره ضبط بشن؟
-
@m-an برای دهم چه درس هایی قراره ضبط بشن؟
-
Omid Sobhani
تاپیک های مربوط به اعلام برنامه رو مشاهده کنید@m-an چشم ممنون
-
علی شفائی زاده
یعنی چی در یک فایل قرار بگیره؟ بیشتر توضیح بدین تا بررسی بشه@m-an منظورشون اینه که مثل صفر تا صد آقای ثابتی
همه ویدئو ها توی یه صفر تا صد باشه و هر مبحث ریاضی رو به صورت بخش بخش توی یه دسته قرار ندن
الان توی تصویر زیر مثلثات و تابع توی دوتا دسته جدا هستن
-
@m-an منظورشون اینه که مثل صفر تا صد آقای ثابتی
همه ویدئو ها توی یه صفر تا صد باشه و هر مبحث ریاضی رو به صورت بخش بخش توی یه دسته قرار ندن
الان توی تصویر زیر مثلثات و تابع توی دوتا دسته جدا هستن
-
@infinitie-a
این دوره بیشتر حالت مبحثی داشت اینطوری قرار دادیم
حالا این پیشنهاد رو هم مطرح می کنیمو بررسی می کنیم@m-an ارتباطی به ماهیت مبحثی بودن اون نداره، نهم اینه توی یه پوشه قرار بگیره و منظم باشه تا ما بدونیم از کجا دانلود کنیم و ترتیبش مشخص بشه نه اینکه یک ساعت بگردیم و ندونیم از کجاش شروع میشه!
-
علی شفائی زاده
یعنی چی در یک فایل قرار بگیره؟ بیشتر توضیح بدین تا بررسی بشه@m-an عرض کردم: منظور اینه که این تدریس ها توی یدونه پوشه واحد قرار بگیره و ترتیبش مشخص بشه تا دسترسی بچه ها راحت تر بشه... نه اینکه یک ساعت بگردیم!
مثلا میشه امسش هم گذاشت تدریس صفر تا صد ریاضیات تجربی اساتید فلانی و فلانی!!!