تست
-
من هر جوری زیست رو میخونم نمیتونم تست بزنم چیکار کنم
-
reza Shirvani
سلام.....من نمیدونم منظور دقیقتون از اینکه میگید نمیتونید تست بزنید چیه...../
ولی یک بار خوووب کتاب درسی رو بخونید
بعد درس نامه کتاب تست رو بادقت بخونید
بعد برید سراغ تست ها
لازم نیست که همه تست ها رو بلد باشید.....شما بعضی نکات رو توی تست ها یاد میگیرید....
بعد هم ک تست همون قسمتی ک خوندید رو کار کردید برید نکات مربوط بهش رو بنویسید که برای دفعه بعد ک خواستید دوباره تستش رو کار کنید نکات رو هم قبلش مرور کنید...... -
reza Shirvani
سلام منم قبلا با همین مشکل مواجه بودم و اصلا تست های زیست برام ی چیز نا مفهومی بود میتونید از فیلم های صفر تا صد استاد موقاری استفاده کنید خیلی عالی هستن من فیلم ها را که دیدم کلا مشکلم حل شد به نظرم مشکل در اموزش و تحلیل متن کتاب هست که شما متوجه تست ها نمیشد امتحان کنید ببینید دیدین فیلم براتون موثر هست یا نه -
reza Shirvani
فقققط موقاااااری
شعار نمیدماجدی میگم...شما یه دور درسُ بخون،بعد هرچی استاد میگه بنویس و یاد بگیر،بعد تست بزن...تغییر را احساس کن
البته برای یاد گیری مطالب استاد زمان زیادی نیاز نداری چون واقعا اون قدر عالی درس میدن که همون موقع همه چیرو میفهمی...
فقط لطفا زودتر شروع کن چون اگه دیر بشه ممکنه ضرر کنیفقط یه جلسه رو ببین عاااااااشق زیست میشی.
من خودم پارسال از زیست حالم به هم میخورد ولی الان عااااشقشم ،چون مشکلم با درک نکردن کتاب بود که به لطف استادحل شد،واقعا دارم پیشرفت میکنم -
reza Shirvani سلام منم مشکل شمارو داشتم تا پارسال! به نظر من نباید زیست رو بخونی و حفظ کنی همین جواب نمیده! زیست یه درس مفهومی و البته یکمی هم حفظیه، تست هام تقریبا همشون مفهومیه، پس مفهومی کار کن که اگه 2 ماهم از مبحثی که خوندی گذشت اصل داستانشو یادت باشه و یه نکته دیگ با کیفیت درس بخون، ینی تو اگه روزی دو صفحه زیست رو با دقت و مفید بخونی خیلی نتیجه میگیری تا اینکه روزی 10 صفحه زیست رو بشینم حفظ کنم بدون یاد گرفتن مطلب قبلی همین جوری جلو برم آخرشم نتیجه نگیرم...! آخرین نکته این که هر وقت میخوای زیست بخونی اول از همه مرور نکات قبل رو داشته باش بعد شروع کن به خوندن نکات جدید! اینا تجربه من بود و امیدوارم بتونه بت کمک کنه