فیزیک دوازدهم
-
سلام بچه ها بنظرتون برای صفر تا صد فیزیک دوازدهم از فیلمای کدوم استاد استفاده کنم؟
تجربیا ریاضیا دانش-آموزان-آلاء بچه-های-کنکور-تجربی-1400 -
سلام بچه ها بنظرتون برای صفر تا صد فیزیک دوازدهم از فیلمای کدوم استاد استفاده کنم؟
تجربیا ریاضیا دانش-آموزان-آلاء بچه-های-کنکور-تجربی-1400bahar rad و علیکم السلام
بنظرم آقای طلوعی از همه بهترن ولی دوره کامل نشده هنوز
دبیرای دوازدهم بنظرم همشون خوبن تو تدریس اما اگه بخوام به ایراداتشون اشاره کنم:
آقای داداشی خیلی تعداد جلساتشون زیاده ممکنه وقت زیادی بگیره دنبال کردن دوره شون، التبه تو جزوه تستای مهم رو با نماد یه ساعت شنی مشخص کردن که اگه کسی وقت نداره فقط اونارو حل کنه
کازرانیان صفرتاصدش دو سه سال پیش ضبط شده سطح سوالاتی که حل میکنه ممکنه با سبک جدید کنکور همخوانی نداشته باشه، فصل چهارمشم خیلی خلاصه تدریس کرده و اصلا فصل چهارش نیاز دانش آموزو براورده نمیکنه
اما کارگاه نکته و تستش مال پارساله، سوالات جدیدن و تدریس هم داره، پیشنهاد میکنم از همون استفاده کنید، اگه دیدید به تدریس بیشتر نیاز دارید یه سر به صفرتاصدا بزنید اما منبع اصلیتون همون کارگاه نکته و تست باشه -
bahar rad و علیکم السلام
بنظرم آقای طلوعی از همه بهترن ولی دوره کامل نشده هنوز
دبیرای دوازدهم بنظرم همشون خوبن تو تدریس اما اگه بخوام به ایراداتشون اشاره کنم:
آقای داداشی خیلی تعداد جلساتشون زیاده ممکنه وقت زیادی بگیره دنبال کردن دوره شون، التبه تو جزوه تستای مهم رو با نماد یه ساعت شنی مشخص کردن که اگه کسی وقت نداره فقط اونارو حل کنه
کازرانیان صفرتاصدش دو سه سال پیش ضبط شده سطح سوالاتی که حل میکنه ممکنه با سبک جدید کنکور همخوانی نداشته باشه، فصل چهارمشم خیلی خلاصه تدریس کرده و اصلا فصل چهارش نیاز دانش آموزو براورده نمیکنه
اما کارگاه نکته و تستش مال پارساله، سوالات جدیدن و تدریس هم داره، پیشنهاد میکنم از همون استفاده کنید، اگه دیدید به تدریس بیشتر نیاز دارید یه سر به صفرتاصدا بزنید اما منبع اصلیتون همون کارگاه نکته و تست باشهArtin Asadi مرسی🌹
-
Artin Asadi مرسی🌹
@bahar-radسلام اقاای داداشی خیلی خوبن دوازدهمم تست زیاد و سخت میزنن عالیه فیلماشونم دارهه تموم میشه120تا فیلمه بنظرم
-
@bahar-radسلام اقاای داداشی خیلی خوبن دوازدهمم تست زیاد و سخت میزنن عالیه فیلماشونم دارهه تموم میشه120تا فیلمه بنظرم
moohamad bahrami ممنون🌹
-
moohamad bahrami ممنون🌹
-
تجربیا ریاضیا دانش-آموزان-آلاء بچه-های-کنکور-تجربی-1400 -
تجربیا ریاضیا دانش-آموزان-آلاء بچه-های-کنکور-تجربی-1400bahar rad سلام بهار خانم. من از سال یازدهم تا الان با استاد کازرانیان بودم. ولی الان که با تدریس های استاد طلوعی میرم جلو واقننن حس میکنم خیلییییی استاد طلوعی بی نظیر هستن... البته صفر تا صد های ایشون هر روز داره آپدیت میشه و جلسات جدید قرار میگیره توی سایت... آخرین آپدیت یعنی جلسه نوزدهم 08/27 (یعنی سه روز قبل) توی سایت قرار گرفت و هر روز در حال تکمیل هستش
لینکش رو براتون میذارم:
درباره استاد طلوعی باید بگم که جزو بهترین دبیر فیزیک های کشور هستن.
توی ریاضیات هم آقا ثابتی جزو 5 دبیر برتر کشور هستن. -
bahar rad سلام بهار خانم. من از سال یازدهم تا الان با استاد کازرانیان بودم. ولی الان که با تدریس های استاد طلوعی میرم جلو واقننن حس میکنم خیلییییی استاد طلوعی بی نظیر هستن... البته صفر تا صد های ایشون هر روز داره آپدیت میشه و جلسات جدید قرار میگیره توی سایت... آخرین آپدیت یعنی جلسه نوزدهم 08/27 (یعنی سه روز قبل) توی سایت قرار گرفت و هر روز در حال تکمیل هستش
لینکش رو براتون میذارم:
درباره استاد طلوعی باید بگم که جزو بهترین دبیر فیزیک های کشور هستن.
توی ریاضیات هم آقا ثابتی جزو 5 دبیر برتر کشور هستن.Amirreza Vafaei Moghadam مرسی از شما🌹