پست جامع نحوه ی مطالعه ی دروس ( کتاب + فیلم + تست و ... ) برای آزمون های آزمایشی --> افزایش تراز و کاهش رتبه !!!
-
zahra1303 بنپر من شما خوده کتاب درسی رو بخون وقتی به کتاب درسی مسلط شدین اومدین تست بزنین خیلی بهتون کمک میکنه صد برابر بهتر از درس نامه اس چون خودت نکته های تستو در میاری و یادتتم میمونه .ادبیات درسنامه چندانی نمیخواد.اگر واسه معنی و ارایه میخوای ادبیات موضوعی و ارایه های ادبی نشر الگو رو بگیر اگرم تشریحی میخوای واسه مدرسه گاج محوری رو بگیر
-
zahra1303 بنپر من شما خوده کتاب درسی رو بخون وقتی به کتاب درسی مسلط شدین اومدین تست بزنین خیلی بهتون کمک میکنه صد برابر بهتر از درس نامه اس چون خودت نکته های تستو در میاری و یادتتم میمونه .ادبیات درسنامه چندانی نمیخواد.اگر واسه معنی و ارایه میخوای ادبیات موضوعی و ارایه های ادبی نشر الگو رو بگیر اگرم تشریحی میخوای واسه مدرسه گاج محوری رو بگیر
rozgol ب نظر من ادبیات درسی نیس ک بدون درسنامه ی قوی بتونی کتابشو بخونی ! و تمام نکته هاشو در بیاری ! اونم واسه کسی ک تازه میخواد شروع کنه ... ولی اگه واسه ی نفراتی ک میخوان فقط تست بزنن و ب ادبیات مسلط اند بخوایم پیشنهادی بدیم نشرالگو میتونه خوب باشه ..
-
rozgol ب نظر من ادبیات درسی نیس ک بدون درسنامه ی قوی بتونی کتابشو بخونی ! و تمام نکته هاشو در بیاری ! اونم واسه کسی ک تازه میخواد شروع کنه ... ولی اگه واسه ی نفراتی ک میخوان فقط تست بزنن و ب ادبیات مسلط اند بخوایم پیشنهادی بدیم نشرالگو میتونه خوب باشه ..
zahra1303 والا من کتابی گه درسنامه قوی و غلط کم داشته باشه پیدا نکردم.ولی من خودم از صفر شروع کردم هر چقدر بتونی نسن زیاد بزنی خودت عادت میکنی و نکته هاشو خودت درمیاری به نظرم این خیلی بهتر که یکی لقمه رو مستقیما بزاره دهنت!اوناییم که تازه دارن راه میوفتن باید اولش سختی بکشن دیگه هروز 30 تا تست ادبیات بزنن مطمعا پیشرفت میکنن
-
-
rozgol در پست جامع نحوه ی مطالعه ی دروس ( کتاب + فیلم + تست و ... ) برای آزمون های آزمایشی --> افزایش تراز و کاهش رتبه !!! گفته است:
zahra1303 درضمن ادبیات جامع پاسخ تشریحی هم داره ها:
مطلب خاصی بیان نمیکنه !
-
rozgol من ادبیاتم ضعیفه,کتاب پنج گنج مهر و ماه دارم,خوبه یا نه؟
-
KingAlireza7277 در پست جامع نحوه ی مطالعه ی دروس ( کتاب + فیلم + تست و ... ) برای آزمون های آزمایشی --> افزایش تراز و کاهش رتبه !!! گفته است:
لغت املا تاریخ از کتاب میاد .
ارایه هارو هم از فیلم های استاد راوش نگاه کن عالیه.
زبان فارسی هم استاد راوش تدریس میکنن نگاه کنید.
برا قرابت هم باید خیلی شعر بخونین از شعرهای سعدی حافظ و میتونی کتاب دکتر سبطی بخری بخونی کتابش 200خورده ای صفحه داره اگر وقت میکنی روی 10صفحه بخونی بخر وگرنه پولتو هدر نده. -
اسم کتابش چیه؟چه انتشاراتی؟
-
KingAlireza7277 در پست جامع نحوه ی مطالعه ی دروس ( کتاب + فیلم + تست و ... ) برای آزمون های آزمایشی --> افزایش تراز و کاهش رتبه !!! گفته است:
نش دریافت -قرایت معنایی دکتر سبطی
-
دوستان آلا داره رایگان برامون کار میکنه و هممون به نحوی از آلا سود بردیم حالا ما هم میتونیم ی کمک کوچولو به آلا کنیم !
دوست خوبم می خوای تو این کار خیر همراه آلا باشی؟
این کد#
78897*4321#
برای توست
برای تویی که می خوای دست دوستتم بگیری و تو اوج گرفتنش کمکش کنی. -
KingAlireza7277 منم کتاب پنج گنجو دارم ب نظرم ک خوبه همه چی رو تو خودش جا داده و نیاز نیس چندتا کتاب جداگانه رو بخونیم
-
سلام دوستان . امروز این تاپیک رو زدم چون دیدم خیلی از دوستان سوال می پرسند در مورد نحوه ی مطالعه ی دروس و نحوه ی برنامه ریزی برای رسیدن به بودجه بندی آزمون و... .
در اینجا از همه ی دوستان عزیز دعوت می کنم که در هر درسی که درصد های خوبی کسب کردن روش مطالعه ( یا منابع ) و اصول برنامه ریزی خودشون رو بگن تا بقیه ی دوتان هم استفاده کنند .
لطفا روش های مطالعه ی خودتون رو (+ ساعت مطالعه ی اون درس ) با درصد تون در آزمون آزمایشی بگید(اسم آزمون آزمایشی فراموش نشه )
در کل دوستان بگید که چه کارهایی انجام دادید که درصد و تراز بالایی رو در آزمون بدست آوره اید
ممنون از همه ...******** چهارم تجربی -------- چهارم ریاضی *******
با کمک هم پله پله تا پیشرفت .......Drmehdi
بچه ها زیست رو چ جوری برنامه بریزم که هم فیلم ببینم و تست بزنم ؟؟؟
بچه های چهارم تجربی تو فصل 2 زیست بخش دامپروریش میتونیم اون دوتا سلولی که از گوسفند 1 و 2 میگیریم رو فقط از گوسفند 1 بگیریم و اون سلولی که تشکیل میشه رو تو رحم گوسفند 2 بذاریم؟؟؟ -
KingAlireza7277 کتاب خوبیه ولی اگر درستون ضعیفه بهتره از تست هاس اسون شروع کنین برین سمت تست های دشوار گاج نقره ای تست هاش به نسبت راحت تره اگه میتونین اول به اون مسلط باشین بعد برین مهروماه بزنین
-
بقیه کجان؟
در کدوم درس ها قوی هستین چطور خوندین به ما هم بگین.
@دانش-آموزان-آلاء -
سلام دوستان الایی من توازمون ریاضی 80 وامار 100 زدم برا این درس ها فقط میشه گفت یه درسنامه خ کم بخونیدبعدش همش تست بزنید تواین درس بایدباهرتیپ تستی درگیرشد فقط فقط تست این رمزشه به نظرم کتاب ابی سی سال کنکورواول بزنین بعدبرید سراغ تست های خوشخوان
-
براعربی هم بگم شما اول ازهمه قواعدوبخونیدبعدبرین سراغ متن کتاب پیادش کنین بعدخودتون اول ازدرسا یه ترجمه کنین بعدش بایه کتاب مقایسه کنین ببینن کجاهااشتباه ترجمه کردین یاکدوم لغات روبلدنیستین بعداصلاح کنین براعربی بایدابتدااول دبیرستان عالی بلدباشی بعدسراغ بقیه اش به نظرم خ سبزکتاب خوبیه براش
-
Faeze2000
من برای ادبیات از کتابای موضوعی نشر الگو استفاده میکنم البته درکنار متابای موضوعی کتاب جامع ادبیات الگو رو هم تستاشو میزنم بنظرم این کتابا خوبن برای ادبیات -
Faeze2000
من برای ادبیات از کتابای موضوعی نشر الگو استفاده میکنم البته درکنار متابای موضوعی کتاب جامع ادبیات الگو رو هم تستاشو میزنم بنظرم این کتابا خوبن برای ادبیاتfatemeh1998 در پست جامع نحوه ی مطالعه ی دروس ( کتاب + فیلم + تست و ... ) برای آزمون های آزمایشی --> افزایش تراز و کاهش رتبه !!! گفته است:
Faeze2000
من برای ادبیات از کتابای موضوعی نشر الگو استفاده میکنم البته درکنار متابای موضوعی کتاب جامع ادبیات الگو رو هم تستاشو میزنم بنظرم این کتابا خوبن برای ادبیاتممنونم دوست عزیز؛)