پست جامع نحوه ی مطالعه ی دروس ( کتاب + فیلم + تست و ... ) برای آزمون های آزمایشی --> افزایش تراز و کاهش رتبه !!!
-
سلام دوستان . امروز این تاپیک رو زدم چون دیدم خیلی از دوستان سوال می پرسند در مورد نحوه ی مطالعه ی دروس و نحوه ی برنامه ریزی برای رسیدن به بودجه بندی آزمون و... .
در اینجا از همه ی دوستان عزیز دعوت می کنم که در هر درسی که درصد های خوبی کسب کردن روش مطالعه ( یا منابع ) و اصول برنامه ریزی خودشون رو بگن تا بقیه ی دوتان هم استفاده کنند .
لطفا روش های مطالعه ی خودتون رو (+ ساعت مطالعه ی اون درس ) با درصد تون در آزمون آزمایشی بگید(اسم آزمون آزمایشی فراموش نشه )
در کل دوستان بگید که چه کارهایی انجام دادید که درصد و تراز بالایی رو در آزمون بدست آوره اید
ممنون از همه ...******** چهارم تجربی -------- چهارم ریاضی *******
با کمک هم پله پله تا پیشرفت ....... -
خیلی تاپیک خوبیه
امیدوارم دوستان بگن ک چ جوری خودشونو به برنامه آزمون میرسونند -
سلام دوستان . امروز این تاپیک رو زدم چون دیدم خیلی از دوستان سوال می پرسند در مورد نحوه ی مطالعه ی دروس و نحوه ی برنامه ریزی برای رسیدن به بودجه بندی آزمون و... .
در اینجا از همه ی دوستان عزیز دعوت می کنم که در هر درسی که درصد های خوبی کسب کردن روش مطالعه ( یا منابع ) و اصول برنامه ریزی خودشون رو بگن تا بقیه ی دوتان هم استفاده کنند .
لطفا روش های مطالعه ی خودتون رو (+ ساعت مطالعه ی اون درس ) با درصد تون در آزمون آزمایشی بگید(اسم آزمون آزمایشی فراموش نشه )
در کل دوستان بگید که چه کارهایی انجام دادید که درصد و تراز بالایی رو در آزمون بدست آوره اید
ممنون از همه ...******** چهارم تجربی -------- چهارم ریاضی *******
با کمک هم پله پله تا پیشرفت ....... -
من خودم امروز دینی قلم چی رو 87 زدم --> روش مطالعه ام : اول خوندن کامل متن و آیات از روی کتاب درسی بعد سعی می کنم بین آیات و متن درس ( و شعرها) خودم ارتباط برقرار کنم بعد کتاب میکرو گاج رو می خونم ( خوندن سریع فقط روی آیات کمی سرعتم رو پایین تر میارم ) بعد از چند روز تست می زنم اما نه همه ی تست های کتاب رو بخشی شون رو !!! بقیه رم در طول هفته می زنم تعدادی رو هم نگه می دارم برای بعدا ...... امیدوارم براتون مفید بوده باشه .
-
من خودم امروز دینی قلم چی رو 87 زدم --> روش مطالعه ام : اول خوندن کامل متن و آیات از روی کتاب درسی بعد سعی می کنم بین آیات و متن درس ( و شعرها) خودم ارتباط برقرار کنم بعد کتاب میکرو گاج رو می خونم ( خوندن سریع فقط روی آیات کمی سرعتم رو پایین تر میارم ) بعد از چند روز تست می زنم اما نه همه ی تست های کتاب رو بخشی شون رو !!! بقیه رم در طول هفته می زنم تعدادی رو هم نگه می دارم برای بعدا ...... امیدوارم براتون مفید بوده باشه .
-
من دیروز دینی قلمچی رو صد زدم ... درسنامه ی دینی گاج رو خوندم ( فقط پیام آیاتش ) + تست های سراسری + ازمون 8ابان 94 هم بررسی کردم صد زدم (البته پیش رو صد زدم ) ... و مهم ترین عامل : فیلم های جمع بندی استاد رجبرزاده
سلام
دینی پایه برای شما هم سخت بود؟یا من فقط اینجوری احساس میکنم؟ -
NGU در پست جامع نحوه ی مطالعه ی دروس ( کتاب + فیلم + تست و ... ) برای آزمون های آزمایشی --> افزایش تراز و کاهش رتبه !!! گفته است:
سلام
دینی پایه برای شما هم سخت بود؟یا من فقط اینجوری احساس میکنم؟سلام من پیش رو صد زدم ولی دینی پایه 1 غلط داشتم .. فقط درس 3 رو از رو کتاب و فیلم استاد رجبرزاده دیدم نرسیدم تست بزنم جز تست8ابان پارسال
-
بهتون پیشنهاد میدم فیلم های جمع بندی استاد رو شب قبل ازمون ببینید خیلی تاثیر گذاره هم مرور میشه هم کلمات کلیدیش میاد دسستتون راحت تست رو میزنید
zahra1303 در پست جامع نحوه ی مطالعه ی دروس ( کتاب + فیلم + تست و ... ) برای آزمون های آزمایشی --> افزایش تراز و کاهش رتبه !!! گفته است:
بهتون پیشنهاد میدم فیلم های جمع بندی استاد رو شب قبل ازمون ببینید خیلی تاثیر گذاره هم مرور میشه هم کلمات کلیدیش میاد دسستتون راحت تست رو میزنید
سلام
ممنون
من خودمم پیش رو خوب زدم ولی پایم خییلی داغون شد .
حتما انجام میدم ان شاء الله که بهتر بشه ترازم. -
zahra1303 در پست جامع نحوه ی مطالعه ی دروس ( کتاب + فیلم + تست و ... ) برای آزمون های آزمایشی --> افزایش تراز و کاهش رتبه !!! گفته است:
سلام
ممنون
من خودمم پیش رو خوب زدم ولی پایم خییلی داغون شد .
حتما انجام میدم ان شاء الله که بهتر بشه ترازم. -
-
محمد99 در پست جامع نحوه ی مطالعه ی دروس ( کتاب + فیلم + تست و ... ) برای آزمون های آزمایشی --> افزایش تراز و کاهش رتبه !!! گفته است:
zahra1303 کدوم استاد؟؟؟ وقت گیر نیست؟؟؟
استاد رنجبر زاده ن معمولا در حد 5یا10 یا 15 دقیقس ... بستگی ب درسش داره دیگه
-
-
محمد99 در پست جامع نحوه ی مطالعه ی دروس ( کتاب + فیلم + تست و ... ) برای آزمون های آزمایشی --> افزایش تراز و کاهش رتبه !!! گفته است:
zahra1303 کدوم استاد؟؟؟ وقت گیر نیست؟؟؟
استاد رنجبر زاده ن معمولا در حد 5یا10 یا 15 دقیقس ... بستگی ب درسش داره دیگه