تبادل تجربه تجربیا
-
سلام دوستان
من تا الان تمرکزمو گذاشته بودم رو بودجه قلم چی و الارو کنار گذاشته بودم تقریبا از اولش فقط میدوییدم که به قلمچی برسم
الان میفهمم واقعا کاره اشتباهی کردم و بخاطر همین پیشرفت تراز زیادی نداشتم
حالا شماهایی که قدم به قدم با راه ابریشم بودین شرایطتون چجوریه؟ نظرتون چیه که فقط رو این مجموعه متمرکز بشیم؟ و وضعیت ترازتون چجوریه؟ -
سلام
اگر اینطوری دوستانتون رو منشن کنید تاپیک شما رو زودتر می بینن -
سلام دوستان
من تا الان تمرکزمو گذاشته بودم رو بودجه قلم چی و الارو کنار گذاشته بودم تقریبا از اولش فقط میدوییدم که به قلمچی برسم
حالا شماهایی که قدم به قدم با راه ابریشم بودین شرایطتون چجوریه؟ نظرتون چیه که فقط رو این مجموعه متمرکز بشیم؟ و وضعیت ترازتون چجوریه؟Gio N منم که گزینه دو ام به بودحه بوندی تخصصی ها خیلی خوب نمیرسیدم برای همین تصمیم گرفتم که کیفیت مطالعه رو فدای بودحه بندی نکنم و چیزی که اهمیت داره تسلط و نتیجه سر کنکور نه ازمون ازمایشی، بنابراین تصمیم گرفتم تخصصی هارو قدم قدم با راه ابریشم پیش بیام یعنی درسنامه هارو دقیق ببینم بعد مرور کنم و بعد تمام تست هاشو بزنم و بعد پیش قلم و گزینه رو ببینم بعد کنکورچه هارو حل کنم و بعد پس های قلم و گزینه رو ببینم و دروس عمومی رو از روی بودجه بندی پیش برم
-
سلام دوستان
حالا شماهایی که قدم به قدم با راه ابریشم بودین شرایطتون چجوریه؟ نظرتون چیه که فقط رو این مجموعه متمرکز بشیم؟ و وضعیت ترازتون چجوریه؟Gio N من که والا گیجم و پدرم داره در میاد.
از بودجه بندی های قلنچی با راه ابریشم یکی نیست و خب این کارو سخت میکنه برام، و همزمان نمیدونم چطور کیفیت مطالعه رو فدای سرعت نکنم و متعادلشون کنم.
تو دروس تخصصی تعادلِ نسبتا خوبی برقراره ( من فقط راه ابریشم زیست رو گرفتم ) ولی تو دروس عمومی موندم
کسی نظر و تجربه ای داره، بگه ما هم استفاده کنیم. -
M M.an این موضوع را از راه ابریشم آلاء جابهجا کرد
-
M M.ba78 این موضوع را از Deleted topics جابهجا کرد