ممنونم
-
Dr Aryan 0 من تنها دروسی که خیلی راضیم فیزیک و ریاضیه برای تجربی آره شیمی و زیست هم خوبن ولی وقتی اینقد دیر منتشر میشن چه به درد من میخورن آخه بالاترین درصدم تو آزمون ها هم فیزیکه
والا من که از شیوه تدریس استاد کازرانیان راضیم شما رو نمیدونم -
@mohammad-m
شما چطوری فیزیک میخونید؟Dr Aryan 0 درسنامه دوازدهم رو می بینم نکته برداری میکنم سوال های آخر فصل اون مبحث رو حل میکنم و تمارین و فعالیت های کتاب رو هم همینطور
درسنامه پایه رو فقط می بینم نکته برداری خیلی جزئی تست ها رو اول دوازدهم رو کامل میزنم اونایی که غلط یا نزدم چک میکنم از فیلم ها
تست پایه اگه وقت داشته باشم کامل اگه نداشته باشم نصف تا 70 درصد تست ها رو میزنم و باز غلط و نزده ها رو چک
کنکورچه اول اگه وقت کنم میزنم (تست زماندار) و چک غلط ها
پیش آزمون آزمونم رو اگه وقت شد میزنم
پس آزمون آزمونم رو حتما بعد آزمون چک میکنم (اون سوالایی که غلط و نزدم)
هر چی تست بیشتر بزنم درصدم بهتر میشه تو آزمون ها 80 داشتم 50 هم داشتم اون 50 عه بیشتر بخاطر کم کاری خودم تو مباحث دوازدهم بوده -
@sahar-tuo احتمالا چون دهم و یازدهم تست های فیزیک رو کامل زده بودم الان وقت کمتری رو پایه میذارم بیشتر رو دوازدهم فوکوس میکنم
-
@sahar-tuo احتمالا چون دهم و یازدهم تست های فیزیک رو کامل زده بودم الان وقت کمتری رو پایه میذارم بیشتر رو دوازدهم فوکوس میکنم
-
اتفاقا من از راه ابریشم اقای طلوعی برای دوازدهم راضی نبودم الان دارم صفرتاصد اقای کازرانیان رو میبینم....هر معلمی ی سبک تدریسی داره بایدببینی با کدوم جور میشی واسه دهم اقای کازرانیان ضعیف بودن نمیدونم چرا ولی یازدهم و دوازدهمشون عالیه من تابستون فقط با دیدن صفرتا صد ها بالای ۷۰ درصد میزدم توی ازمون های گاج تازه نکته و تست رو هم نمیدیدم درست تازه فیزیکمم اصلا خوب نبود فیزیک دو رو ۱۴ شدم توی امتحانات آقای طلوعیم نکته و فرمول های خلاقانه زیاد میگن ب قول خودشون ک من دوست ندارم واقعا توی فیزیک ۳ لنگ میزدم الان یکم جون گرفتم
-
اتفاقا من از راه ابریشم اقای طلوعی برای دوازدهم راضی نبودم الان دارم صفرتاصد اقای کازرانیان رو میبینم....هر معلمی ی سبک تدریسی داره بایدببینی با کدوم جور میشی واسه دهم اقای کازرانیان ضعیف بودن نمیدونم چرا ولی یازدهم و دوازدهمشون عالیه من تابستون فقط با دیدن صفرتا صد ها بالای ۷۰ درصد میزدم توی ازمون های گاج تازه نکته و تست رو هم نمیدیدم درست تازه فیزیکمم اصلا خوب نبود فیزیک دو رو ۱۴ شدم توی امتحانات آقای طلوعیم نکته و فرمول های خلاقانه زیاد میگن ب قول خودشون ک من دوست ندارم واقعا توی فیزیک ۳ لنگ میزدم الان یکم جون گرفتم
Amir Ezadpanah میگم بیا عوض
-
آقای طلوعی با چه زبونی از شما تشکر کنم واقعا فرشته نجات بودید به جرات میتونم بگم نامبر وان دبیر فیزیک ایران هستین
من قسمت دمای تعادل تستاش میترسیدم همیشه و ول میکردم اصلا نمیفهمیدم چیکار کنم
الان دارم تستارو گاز میگیرم و واقعا مقایسه جواب شما با میکرو کردم اصلاااااااااااا قابل قیاس نیستبخدا کتاب های درسی رو بدن به شما بنویسین کل ایران فیزیک کنکور معرکه میزنند واقعا با شما فیزیک قابل درکه و من خودم با دو تا موسسه قبلا کار کردم و فقط کپی پست میزدنن از رو هم ولی شما فرشته اید
امیدوارم همایش امسال قبل کنکور شما تو الا داشته باشید که مشتاقانه منتظریم و همچنین تمام دبیرای الا چون همایش فقط با شماها دبیرای الا میچسبه و نه با هیچ مافیای کنکوریییییواقعا دم دبیرای راه ابریشم عوامل گرممممم معرکه اینننن
Alireza K 1 مدیر آقای طلوعی بگید همایش بزاره حتمناااااا من کل مدرسه رو میگم بیان برای آقای طلوعی یهتخفیفی هم میگیریم
-
@m-an
خب پک تجربی رو چرا با آقای طلوعی نزاشتید به اجبار گفتید با کازرانیان باشه؟Dr Aryan 0 نمیدونم چرا حس میکنم تو همون اکانت فیکه آرین اِم پی هستی که تا الان صد بار اخراج شده از رو هم نمیره
-
@mohammad-m اهان قبلا برا پایه از فیلما الا استفاده میکردید یا ن از روی کتاب کمک اموزشی میخوندید؟
@sahar-tuo با آلا آشنا نبودم اون موقع از کتب کمک آموزشی تست میزدم
-
آقای طلوعی دوره نکته و تست دوازدهم دارن؟
-
Dr Aryan 0 درسنامه دوازدهم رو می بینم نکته برداری میکنم سوال های آخر فصل اون مبحث رو حل میکنم و تمارین و فعالیت های کتاب رو هم همینطور
درسنامه پایه رو فقط می بینم نکته برداری خیلی جزئی تست ها رو اول دوازدهم رو کامل میزنم اونایی که غلط یا نزدم چک میکنم از فیلم ها
تست پایه اگه وقت داشته باشم کامل اگه نداشته باشم نصف تا 70 درصد تست ها رو میزنم و باز غلط و نزده ها رو چک
کنکورچه اول اگه وقت کنم میزنم (تست زماندار) و چک غلط ها
پیش آزمون آزمونم رو اگه وقت شد میزنم
پس آزمون آزمونم رو حتما بعد آزمون چک میکنم (اون سوالایی که غلط و نزدم)
هر چی تست بیشتر بزنم درصدم بهتر میشه تو آزمون ها 80 داشتم 50 هم داشتم اون 50 عه بیشتر بخاطر کم کاری خودم تو مباحث دوازدهم بوده@mohammad-m
ممنون -
آقای طلوعی دوره نکته و تست دوازدهم دارن؟
Dr Aryan 0 دوره نکته و تست همین تستای تسلطه دیگه مکه دوره تست و تسلط چجوریع
-
دقیقا دوتا نکته درسنامه آقای طلوعی همینجوری تو تستا بود
یکی ام تتا هشتادم و یکی هم برا فصل نیرو شناسی
دیگه بقیه ام که غیر مستقیم ربط داده بودن بماندفیزیک این آزمون خیلی آسون بود یا برای من اسون بود ؟؟؟
فقط اعصاب خورده که نتونستم شیمی دهم خوب بزنم وقت کم آوردم خیلی
راستی این آزمون شیمی ریاضیا آقای پویان نظر طراح بود -
M M.an این موضوع را از راه ابریشم آلاء جابهجا کرد
-
M M.ba78 این موضوع را از Deleted topics جابهجا کرد