سلام سلام
تقریبا توی هر سنی داریم میبینم که اعتیاد به گوشی چقدر وحشتناک شده
داشن آموزا و دانشجوها نمیتونن درس بخونن
و آدمای دیگه هم نمیتونن از دنیا واقعی لذت ببرن
دقت کردین ساعتها گوشی دست مونه تهش اگه ازمون بپرسن چیکار میکردی ؟ هیچ جوابی نداری؟ هیچ کار مفیوی نکردی ک حای یادت نمیاد دقیقا چه ویدیوهایی توی اکسپلور دیدی
مغزت یه عالمه فرکانس و دیتا دریافت کرده و الکی شلوغ شده
خبببببب روال کار از چه قراره به صورت هفتگی از قسمت کنترل والدین گوشی مون عکس میفرستیم
تا خجالت بکشیم و دیگه این کار زشت رو انجام ندیم😁
1000004122.jpg
سلام:)
یه سوال دارم ممنون میشم اگه اطلاعی دارین دونسته هاتون رو باهام در اشتراک بذارین
کسی که درس پاس نشده داره میتونه تو امتحانای ترمیم خرداد شرکت کنه؟؟!
مدرسه گفته تو خرداد پاسشون کنه یعنی امتحانایی که قراره تو خرداد بده برای سوابق هم تاثیر دارن؟!؟
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دانش-آموزان-آلاء و @همه
سلام سلام😄
حالتون چطوره کنکوری ها؟😃
خب قضیه چیه؟
قراره ما در حد توانمون به کنکوری ها کمک کنیم.
خب حالا چطوری؟
بروبچ کنکوری میتونین تو تاپیک پایینی سوال های مشاوره ای تون رو از دانشجو های رشته های تاپ که تو مسیر کنکور کلی تجربه کسب کردن و بلد کار هستن بپرسین
و بنده حقیر(😅) در حد تجربه های خودم و به کمک هانیه جان @haniehno به سوال هاتون توی پست های این تاپیک (ترجیحا به صورت ویس) جواب میدیم.
سوالاتون قراره حول مشکلات مشاورهای کنکور مثل انگیزه و برنامه نوشتن و مشاور و آزمون ها و... باشه.
چیز هایی که هممون با پوست و گوشت و استخوان تجربه کردیم یا درحال تجربهش هستیم.
https://forum.alaatv.com/topic/56518/مشاوره-کنکوری-گفتگو
درضمن حواستون باشه😉:
✅️اسپم ممنوعه🚫
✅️گفتگو ها و سوال هامون تو تاپیک بالایی(تاپیک گفتگو) انجام میشه⚠️
✅️اینجا فقط به سوالاتون جواب میدیم⬇️
و دعوت میکنم از همه ی دانش آموزان آلا: @دانش-آموزان-آلاء
و فارغ التحصیلان و رتبه برتر های آلا که تجربه هاشون واسه یه کنکوری خیلی باارزشه: @فارغ-التحصیلان-آلاء @رتبه-های-انجمن-آلاء
سلام وقتتون بخیر.
از اونجایی که کم کم داریم به نهایی ها نزدیک میشیم، استرس من هم بیشتر میشه. اون حس آمادگی رو در خودم نمیبینم. از طرفی بار ها به مشاورم گفتم بیا از اول سال عمومی ها رو مرتب در برنامه ام قرار بده حتی شده یک ساعت در روز ولی مستمر. متاسفانه ذره ای به حرفم توجه نمیکنه و طوری واکنش نشون میده که دیگه این درخواستم رو تکرار نکنم. ولی من نمیتونم بیخیال بشم، بحث آینده هست. کل برنامه رو پر کرده از تست، تست، تست. درک میکنم تست زدن خیلی مهمه، تراز آزمون های آزمایشی مهمه. اما سال آینده که میخوام کنکور بدم تاثیر معدل از خود کنکور بیشتره و این یعنی باید به این جنبه هم اهمیت داد. اما از طرفی نمیتونم از تست زدنم کم کنم و بشینم به طور مثال انسان و محیط بخونم. به هر حال این وسط باید یک درسی رو قربانی کرد.
لطفا راهنمایی کنید.
@دانش-آموزان-آلاء
سلام شبتون بخیر
چطورین رفقا؟!
میخام یه چالش بزارم، نمیدونم قبلا همچین تاپیکی بوده یا نه ولی خب من ایجاد کردم دیگه..!😁
رفقا بیاین یه متن بنویسیم و هر جملش با این کلمه شروع بشه: "چقده خوبه که.."
و داشته هامونو بگیم و خدامونو واسه اینکه تو زندگیمون داریمشون شکر کنیم..!✨❤
مثلا متن خودم:
چقد خوبه که میتونم واسه هدفام تلاش کنم...
چقد خوبه که وسط ناامیدی زیاد، بازم امید دارم...
چقد خوبه که عضو انجمن آلا هستم و کلی رفیق دارم...
چقد خوبه که انسانیت درونمو حس میکنم..
چقد خوبه که پیتزا و شیرکاکائو با تی تاپ درمون دردامه...
چقد خوبه که قیمه اختراع شده...
چقد خوبه که میتونم برم بیرون و خونوادم و رفیقامو بغل کنم...
چقد خوبه که سالمم...
چقد خوبه که خونوادم کنارمن...
چقد خوبه که میتونم خودمو کارامو انجام بدم...
چقد خوبه که داداشم هوامو دارم...
چقد خوبه که ...
چقد خوبه که بدنیا اومدم...!
:))))
خدا برای همه ی "چقد خوبه ها که" شکرت..!
بیاین یبار هم که شده بجای نداشته هامون، داشته هامونو بگیم..!
پ.ن: تاپیک رو زدم بخش مشاوره ای، چون فکر میکنم واسه روحیه مون خیلی خوب باشه..!
@دانش-آموزان-آلاء @راه-ابریشم-پرو-زیست تجربی @دوازدهم ریاضی فیزیک @انسانیا @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @راه-ابریشم-پرو-شیمی @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی @راه-ابریشم-پرو-فیزیک-کازرانیان @راه-ابریشم-پرو-ریاضی-تجربی
سلام دوستان. من فارغ 97 ام و بخاطر مشکلاتی درسو ول کردم و کنکور شرکت نکردم. الان برای 405 میخونم. سوالی داشتم. یه سایتی و یه معلم ادبیات میگه که برای رتبه های زیر 500 و دو رقمی حتی در صورت تاثیر مثبت یازدهم باید ایجاد سابقه و ترمیم انجام شه. واقعا این حرف صحت داره؟ پس مثبت شدن و قطعی موندنش چه فرقی داره با هم؟ ممنون میشم کسی میدونه جواب بده. به امید موفقیت همگی
دخترکی در قلب من چنگ میزد اکنون مرده است
حال واقعا تنها هستم تنهای تنهای تنها
با جسد ها سوار اتوبوس زندگی میشوم مقصد کجاست توهماتی که از زندگی ساخته ام
((((خب شاید زیادی صورتی بودم ))))
از اونجایی که قرار نیست هیچ وقت همدیگه رو ببینم پس میتونم راحت صحبت کنم نه ؟
من متاسفانه نوه اول و فرزند اول خانواده هستم
و یه جورایی الگو بقیه بارها و بارها بهم گفتن که خوشحالیم مثلاً x همچین الگوی خوبی داره و کلا رفتارهاشون تقلیدی از منه ( برای همین بیشتر دوستام بزرگ تر از خودم هستن چون میتونم از مسئولیت ها فرار کنم و بچگانه رفتار کنم )
خب وقتیenfj باشی همیشه ازت انتظار دارن خوشحال باشی و به بقیه انرژی بدی
من خودم این رشته رو انتخاب کردم ( اما الان که انتخاب کردم دیگه دست از سرم برنیمدارن از پایه دهم مدام درمورد کنکور من صحبت شد( اصلا پدر مادر من هیچ موضوع دیگه ای ندارن )حتی یکی از اقوام دورمون دو سال پیش تماس گرفت کنکور چیکار کردی ؟ )
خلاصه اینکه بنا به دلایلی امسال رو فقط اجازه دارم کنکور بدم
ترم اول بخاطر مشاور بدی که داشتم(کلی من رو عقب انداخت) و یه افسردگی شدیدی گرفتم باز نمیتونتسم با کسی صحبت کنم فقط گریه میکردم ( این مورد هم باز کسی ندیده معمولا لبخند میزنم چون ممکنه گریه ام بگیره )
دچار یه سردرگمی شدیدی شده بودم دینا عیجب بنظر میومد همه چیز سخت تر از اون چیزی بود که تصورش رو میکردم اما همه این مراحل رو رد کردم
اما هرچی میخوام از این کنکور لذت ببرم (چون اولین سد زندگی منه) بنظرم واقعااااااا هیجان انگیزه اما امسال ترازهای قلم چی افتضاح بود ( مثل یه ترسو دیگه ادامه ندادم) و فشار خوانواده خیلی خیلی اذیتم میکنه
دوست دارم باتری رو از ساعت جدا کنم و چند ساعت بخوابم
دارم دیوونه میشم
I need یکمی حس خوب 🫂
سلام و وقت بخیر
آقا ما بعد از دوسال برگشتیم تا دوباره شروع کنیم برای کنکور
اما این سری با تغییر رشته به ریاضی فیزیک یکمی سردرگم هستم که مطالب که تا حالا نخوندم و جدید هستم را چگونه مسلط بشم.
شیمی و فیزیک که مثل هم هستن ولی ریاضیات برام سواله
گسسته و حسابان و.... چی هستن اصلا و چجور باید بخونم ؟؟؟؟
♥️♥️♥️
سلام
دقیقا از تایتلی که نوشتم مشخصه
عملا هیچی دیگه جواب نمیده تکنیک پومودرو هم جواب نمیده...
نمیتونم بشینم پای کتابام جوری هم نیست که بگم بدم میاد از درس خوندن
اوکیم با درس و کتاب ولی خیلی زود خسته میشم و دلم میخواد برم وب گردی...
یا این که خوابم میگیره
لطفا اگه راهی دارین بگین...
اینو هم اضافه کنم الان تایم امتحانات دی ماهه و وقت برای استراحت هم نمیتونم به خودم بدم که آره مثلا یه روز هیچی نخونم چون نمیشه
@دوازدهم @دانشجویان-پزشکی @دانشجویان-مهندسی @دانشجویان-درس-خون
برنامه ریزیه درسی مناسب
-
سلام من کلاس دهم هستم و میخوام که از امسال درس خوندم رو بایه برنامه ریزیه درسی خوب و مناسب ادامه بدم تا زمان کنکور خوشحال میشم کسی بهم یه برنامه خوب یا یه مشاوره خوب بده
-
-
Mahboobe barkhordari سلام خب من مشاور نیستم و یازدهم تجربی هستم اما به سری چیزها بلدم که گفتم بهت بگم
️خب شما الان اومدی دهم مثل نهم هشتم نیست که با 2 ساعت یه درس رو خوندن 20 می گرفتی امسال باید قطعا بیشتر بخونی و تا هر موقع که احساس کردی بلد نیستی و مسلط نیستی دست از خوندن برندار و اینکه مفهومی هم بخون حفظ نکن بعضی درسا حفظ لازمه چون تو تست دقیقااا خود جمله رو میاره و تو برنامه ریزیت درس های متنوع بزار یه روز یه درس نزار چند تا درس بزار من نمیدونم چند ساعت مطالعه داری ولی برای افزایش ساعت مطالعه یهویی نکن 12 ساعت کم کم مثلا روز به روز 15 دقیقه هی اضافه بکن تست هم بزن تست هم بزن اما تست تحلیلی من خودم فکر میکردم باید زمان دار میزدم اصلا نمیدونم چرا همچین فکری کردم و می دیدم که همش میگفتن تجربی زیاد بزنه اینا من فقط فکر میکردم زیاد باید بزنم و سرعتی واس همین درصدم خیلیییی پایین بود ولی امسال تحلیلی میزنم خداروشکر خیلی بهتره پس تست تحلیلی بزن برای مرور اینا یا آزمون آخر سر از خودت می گیری زمان بزار ولی زمانت هم خیلیی کم نباشه اول حرفه ای بشو مسلط بشو و بعد زمان دار بزن
نکته بعدی درس ها رو عمیق بخون مخصوصا زیست اگر تجربی هستی چون تو زیست خیلی نکات پنهان شده هست و حتما فیلم های آقای موقاری رو ببین نکات و جزوه همه درس ها رو بخون خداوکیلی نباید تنبلی کرد ولی استراحت هم بکن چون دهمی چون زیاد بخونی و استراحت نکنی از درس اذیت میشی و حالت بد میشه خدایی نکرده و حتمااا ساعت مطالعه ات رو یادداشت کن درصد تست هات رو بنویس که ببینی پیشرفت داری یا پسرفت داری حتما هم هدف و انگیزه داشته باش -
Parimah Aghajanireplied to Mahboobe barkhordari on آخرین ویرایش توسط Parimah Aghajani انجام شده
Mahboobe barkhordari سلام من با توجه به تجربیاتم میگم به نظر من شما درس ها رو تقسیم بندی کنین تا بتونیم سه سالو یاد بگیرین کامل. مثلا امسال که دهمین برای یک سال درساتونو تقسیم کنین که همین امسال یاد بگیرین و مثلا مجبور نشین باز سال یازدهم که درسا سنگین تر بشه هم درسای یازدهمو و هم دهمو بخونین چون من برای خودم اتفاق افتاده .بعد نکته ی دیگه اینکه به دبیر ها ی گرامی هم زیاد کار نداشته باشین چون اگه بخواین مدام به حرفاشون گوش بدین باید یه سال دیگه هم پشت کنکور بمونین
مدام خودخوری نکنین ما همه انسانیم اگه یه وقت تنبلی کردین هی خودتونو نخورین که وای حالا چیکار کنم دیگه تموم شد
چون در این صورت هم بازم مجبور میشین بمونیم پشت کنکور
و اما دفتر برنامه ریزی، لطفا با خودتون روراست باشین و اگه واقعا به دردتون نمی خوره نمی خواد ساعت بنویسین چون مایه نا امیدی و عصبانیت و استرس و انرژی منفی تون میشه که این از همه چیز بذاره و در غیر اینصورت بازم احتمال اینکه باید یه سال دیگه رو بمونیم افزایش پیدا می کنه مثلا من خودم وقتی ساعت دو تعطیل می شدم ظهر دو و ده دقیقه خونه بودم و بعدش میشد ناهار و نماز که خودتون ببینین دیگه چه قد وقت برا آدم می مونه از ساعت ده به بعدم که هر چی سعی می کردم بخونم یک دفه ای می دیدم وسط درسا خوابم برده و دفتر برنامه ریزی وووووااااققققعععااااا به دردم نخورد
با خودتون لطفا دوباره رو راست باشین اگه خیلی احساساتی هستین و دوست دارین یکم تفریح کنین هفته ای یکبار برین بیرون آخر هفته. کسایی رو دیدم که از خودشون می زنن و خرخون بازی در میارن لطفا جزو این دسته هم نباشین هفته ای یکبار حدود دو ساعت می تونین برین بیرون و این اشکالی نداره حتی اگه درساتونم مونده باشه
رابطه تونو با خدا قوی تر کنین
و استرس تونو کنترل کنین
وگرنه....
دیگه خودتون می دونین بقیش چی میشه!
به نظر من حداقل هفته ای هفت ساعت هر کدوم از درسای عمومی باید مطالعه بشه
من خودم چون یه جوری بود که مثلا امروز که شنبه بود برا فرداش که یکشنبه بود باید چهار تا درس اختصاصی به خاطر مدرسه می خوندم خداییش ببعضی وقتا بود حتی یک ماه زبان انگلیسی نخوانده بودم
در ضمن بگم این درس نقطه قوتم بود ولی.....
اگه یک ماه نخونینش پس لطفا از فکر رشته ها ی تاپ هم بیاین بیرون
وسواسو بذارین کنار
به هر چیزی خیلی گیر ندین
مثلا هی نگین تمرکز ندارم یه بار بگین ولش کن بابا
چون وقتی خیلی می گین واقعا براتون اتفاق می افته
وقت استراحت هم حتما بزارین هر یک ساعت و نیم تا یک ساعت و چهل و پنج دقیقه یک ربع.
تست هم که میگن بزنین من مثلا یه چیزای عجیبی شنیدم میگن هزار و ۲۰۰ تا تست در هفته که این یعنی روزی تقریبا ۱۵۰ تا تست بزنی تازه فرض کن با این همه درس تشریحی که باید خونده بشه تا بشه تستشم زد به نظر من اگه روزی ده عدد هم تست بزنی بهتر از اینه که روزی ۲۰۰ تا بزنی ولی ده درصدشونم نفهمی چی میگن
حسودی رو هم بزارین کنار هی نگین فلانی این جور کرد فلانی اینجور کرد
تازه من بین همکلاسیام بودن آدمهایی که دروغ می گفتن و نه اینکه از خودم بگم نه همه هم می دونستن دروغگو هستن
لطفا خودتون مشاور خودتون باشین هیچ کس دیگه ای از زندگی شما خبر نداره نمی دونه شما چه خصوصیاتی دارین نمی دونه شما اصلا در روز چیکار میکنین شما میرین ساعت مطالعه ی تستی و تشریحی تونو می گین و اون هم میگه چیکار کنین حتی حرفایی می زنن که خیلی ها واقعا نمی تونن عمل کنن
لطفا حرفای منم برای خودتون شخصی سازی کنین چون منم واقعا از زندگی شما خبر ندارم
لطفا کنکور رو همه چیز خودتون نکنید چون واقعا همه چیز نیست
در آخر اگه آدم شادی باشین تو همه ی مراحل زندگی تون موفق خواهید بود -
Mahboobe barkhordari برنامه ریزی به روش ايکس X که استاد امینی راد عزیز توضیح دادن و امیدوارم هرجا هستند سلامت و موفق باشند
سرچ کنین تو گوگل"برنامه ریزی به روش ایکس آلا""براتون فیلم توضیحات استاد میاد -
Parimah Aghajani غلط املایی هم دارم
-
mohammad.gando ریاضی دانش آموزان آلاءreplied to Mahboobe barkhordari on آخرین ویرایش توسط انجام شده
در تکمیل حرف دوستان. تابستون رو هم اصلا رها نکن. یه ماهش به تفریح باشه ولی مابقیش رو بخونی، به راحتی از هزاران نفر جلو میوفتی...
-
Mahboobe barkhordari دیوانه اید مگه ..!؟ چه خبرتونه ..! بنده خدا پشیمون شد از مشاوره خواستن ..!-_-
ببین همین اول مسیر بهت می گم .. برای کنکور به 3 چیز خیلی باید اهمیت بدی .. درک مفهومی دروس و حفظ کردنشون .. تکنیکای تستی و استراتژی کنکور ..
مورد اول رو باید هر 3 سال انجام بدی یعنی امسال که دهم هستی فقط روی دروس دهمت تمرکز کن و کامل یاد بگیر درسارو .. سال یازدهم هم همینطور و سال دوازده نیز هم ..
یادگیری تکنیک های تستی رو به مرور زمان بعضیاش رو یاد میگیری از کتاب های تستی .. ولی تکنیک هایی هم هست که خیلییی کاربردین ولی باید تو کلاسای آنلاین بعضی موسسات شرکت کنی تا بتونی یادبگیریشون .. (غالب این تکنیک هارو سال دوازدهم با شرکت در کلاس های جامع یادبگیر)
و اما استراتژی کنکور .. که مهم ترینه بین این 3 مورد .. ببین تو در طی این 3 سال باید یاد بگیری چطور کنکوری فکر کنی و چطور یه دانش آموز کنکوری بشی .. دانش آموز کنکوری می دونه هدفش چیه .. شرایط کنکور چیه .. چه سوالاتی مطرح می شه در کنکور .. تیپ تست های مختلف چیه .. تعداد سوالات و زمان پاسخگویی به سوالات چقدره .. می دونه به کدوم درسا بیشتر علاقه داره و به نقاط قوت خودش آشناست .. می دونه هر درسی رو چطور باید خوند و مرور کرد .. می دونه تست زدن چقدر می تونه پر اهمیت باشه .. و......
حالا یه برنامه و اصولی رو بهت می گم که بتونی در پایان سال دوازدهم هر 3 مورد رو 100% آماده باشی ..
اولا تو امسال دهم هستی .. باید اول اینو بفهمی که وارد دبیرستان شدی و باید تفاوت سطح دروس با دوران متوسطه اول رو متوجه بشی .. همین روزا شروع کن برای خودت یه نقشه راه بکش .. ببین می خوای در آینده چه هدفی رو دنبال کنی .. راجب دانشگاه ها و رشته ها تحقیق کن و اون چیزی که خیلی بهش علاقه داری رو پیدا کن (انگیزه مهم ترین عامل محرک یه دانش آموز کنکوریه) ..
امسال که دهم هستی ازت چند چیز می خوام .. اولا خیلی به خودت فشار نیار (اگه از الان سفت بچسبی آخراش شل می شی .. افراط و تفریط نکن و گاماس گاماس جلو بیا) .. 2. در کنار آموزش دبیرای مدرستون حتما از فیلم های آلا استفاده کن (برای یادگیری مفهومی و بعضی تکنیکای تستی) .. 3. خیلی آروم آروم ساعت مطالعت رو ببر بالا .. ببین وقتی سال دوازدهم شدی باید روزهای تعطیل بیشتر از 10 ساعت درس بخونی بدون اینکه خسته بشی .. پس از سال دهم شروع کن به عادت کردن .. یعنی در طی 3 هفته روز های تعطیل 5 ساعت بخون .. یا 4 ساعت! .. سه هفته بعد نیم ساعت بیار روش (می خوام آروم آروم عادت کنی) تا اواخر سال دهم تا 7 یا 8 ساعت بیاری کافیه .. تا اواخر سال یازدهم هم تا 10 ساعت بیاری کافیه .. و سال دوازدهم هم ببر بالای 10 ساعت ..
اینم بگم که کنکور درسته همه چیز نیست .. ولی مهم ترین چیزی هست که در این سن باهاش روبه رو می شی .. در این مسیر شاید خیلیا با قصد و مرض بخوان روحیت رو خراب کنن یا مانعت بشن .. این رو بدون که اگه استوار باشی و ادامه بدی .. در پایان راه این تو هستی که بهشون می خندی .. هر سوال دیگه ای داشتی از چت بپرس .. فعلا همینا به ذهنم رسید ..