IMG_۲۰۲۴۱۰۳۱_۱۵۵۰۲۰.jpg
سلام وقت بخیر
این قسمت که جلوی پاسخ انتگرالا اضافه کردم درست نیست ؟
بعد مشکلی ندارع که انتگرال اولی مشتق پشت پرانتزش ضریب ۴ رو نداره؟
باتوجه به :
u'×u^n dx
@فارغ-التحصیلان-آلاء
ari_14 Akito و....
@دانشجویان-مهندسی @دانشجویان-پزشکی ( البته نمیدونم ریاضی یک شما چطوره ولی تگ میکنم )
من فردا امتحان حسابان دارم از 2 فصل اول ..بلد نیستم چطوری حسابانو بخونم ..نشستم دارم فیلم های استاد صادق ثباتی رو میبینم ولی حس میکنم ناکافیه به نظرتون بعد از اتمام ویدیو ها برم جزوه دبیر خودمون و استاد ثباتی رو بخونم برم تستت های خیلی سبز رو بزنم یا بعد از فیلم ها برم مستقیم سر تستا؟یا روش بهتری دارید بهم بگید وای هرچه سریع تر بهتر 8 صبحح امتحانمه
جناب آقای ثابتی
-
با سلام و عرض ادب و احترام خدمت جناب آقای استاد ثابتی. من الان پایه دوازدهم ریاضی هستم و از کلاس دهم تا حال فیلم های شمارا می دیدم و کتاب ها را جلو می بردم. انشاءالله همیشه سالم و تندرست و بسیار عالی زندگی کنید و موفقیت های بسیاری را در مسیر زندگی پشت سر بگذارید.بی نهایت از شما سپاس گزارم.
-
Mohammad Amin Behzadi
فقط فیلم دیدی؟ -
با سلام. بله فیلم هارا مشاهده و خلاصه نویسی می کنم.
-
Mohammad Amin Behzadi
دمت گرم تست؟ -
بله، تست هارا هم می زنم.
-
Mohammad Amin Behzadi
چند دقیقه ای؟ -
هر تست تقریبا 1 تا4دقیقه.
-
Mohammad Amin Behzadi سلام دوست آلایی من پایه یازدهم تجربی هستم تو ریاضی مخصوصا قسمت هندسه ضعف دارم نمیدونم چیکار کنم اصلا چطوری تست بزنم میشه راهنماییم بکنید؟
-
با سلام. من خودم هم مشکل دارم. ولی یک بار فیلم های مرتبط با آن را نگاه می کنم و تست های کتاب تست را بدون زمان گیری میزنم و تقریبا هر سوال 10 دقیق وقت می گزارم و پس از این که 10و15 سوال رو تحلیل کردم، فردا همون تست هارو با زمان گیری می زنم، در مدت زمان تقریبی 20 دقیقه. موفق باشید.
-
Mohammad Amin Behzadi
چقدر خوب -
Mohammad Amin Behzadi
خیلی رو تست وقت میزاری ۱۰ دیقه زیاده -
Mohammad Amin Behzadi ممنون بابت توضیحات تون️️
-
خیلی خوبه
تست آموزشی باید روش وقت گذاشته بشه تا خوب بره تو مغز منم برای تست ها همینکارو میکنم -
ممنون
-
عرض سلام و ادب و احترام خدم استاد ثابتی عزیز امیدوارم که حالتون خوب باشه
یک سوال!!!!!
اینکه صفر تا صد نیاز نیست جدید ضبط بشه؟؟؟
چون من فقط با شما میتونم راحت تر یاد بگیرم .
من سعی دارم قبل از عید 1400 کل فیلم (کل کتاب ) رو تمام کنم ونکته تست رو شروع کنم یا کتاب تست بزنم(خیلی سبز)
باتشکر علیرضا برزگر _99/11/1 -
سلام وقتتون بخیر.. امیدوارم حالتون خوب باشه.. اول میخواستم تشکر کنم به خاطر زحمات فراوانتون.. و بگم همایش گدار بی نظیره از هر نظری.. فقط اینکه من با یه مشکلی رو به رو شدم.. در تست 42 گدار حسابان باید روی نمودار تابع دوتا تقارن یکی نسبت به محور X ها و یکی نسبت به محور Y انجام بشه.. همون طور که خودتون هم در توضیحاتتون گفتین.. اما موقع انتخاب گزینه گفتید که گزینه 4 درسته.. در صورتی که زمانی ما به نمودار گزینه ی چهار میرسیم که نمودار رو فقط نسبت به محور Yها قرینه کنیم و بعد دو واحد به بالا ببریم.. ولی سوال از ما خواسته علاوه بر تقارن نسبت به محور Y نسبت به محور X هم قرینه کنیم.. یعنی گزینه ی 2 درسته.. اگه میشه بازبینیش کنین.. خیلییی ممنونممم