درسنامه
-
![متن جایگزین](
آدرس عکس)
من اینارو خریدم از هرکی پرسیدم گفتن بهترین هستن
واسه زیست خیلی سبز عالیه شیمی مبتکران عالیه بقیه اش هنوز نخوندم ولی دیگه گفتن اینابهتریننارام رشیدی سلام منم همین ریاضی رو دارم خوب نیست
️ولی زیست و شیمی خوبن
-
ارام رشیدی سلام منم همین ریاضی رو دارم خوب نیست
️ولی زیست و شیمی خوبن
زهرا بنده خدا
واسه ریاضی فکرکنم سیرتاپیاز درسنامش خوب باشه -
سلام
برای یازدهم تجربی چ کتاب هایی سراغ دارین ک درسنامه کامل داشته باشه؟؟مخصوصا برای شیمی و ریاضی و انگلیسی و دینی و زمین شناسی
تستاش زیاد مهم نیست ولی اگه چندتا نمونه سوال از انواع تیپ سوال ها داشته باشه هم خوبه
@دانش-آموزان-آلاء
@یازدهم
@تجربیاaaa bbb سلام
من از بچهها پرسیدم گفتن ریاضی مهروماه درسنامه خوبی داره و بهترش میکرو و سیر تا پیازه
براشیمی مبتکران خوبه که هم تک جلدش هست هم دو جلد فرقشون اینه که دوجلدی تستای بیشتری داره و جلد اول مال فصل اوله،جلددوم برا ۲فصل آخر
زیست خیلی سبز
دینی سفیرخرد خوبه البته من ندارم معلممون گفت تستای خوبی داره
عربی خیلی سبز -
aaa bbb سلام
من از بچهها پرسیدم گفتن ریاضی مهروماه درسنامه خوبی داره و بهترش میکرو و سیر تا پیازه
براشیمی مبتکران خوبه که هم تک جلدش هست هم دو جلد فرقشون اینه که دوجلدی تستای بیشتری داره و جلد اول مال فصل اوله،جلددوم برا ۲فصل آخر
زیست خیلی سبز
دینی سفیرخرد خوبه البته من ندارم معلممون گفت تستای خوبی داره
عربی خیلی سبززهرا بنده خدا
خیلی ممنون -
زهرا بنده خدا
خیلی ممنون -
سلام
برای یازدهم تجربی چ کتاب هایی سراغ دارین ک درسنامه کامل داشته باشه؟؟مخصوصا برای شیمی و ریاضی و انگلیسی و دینی و زمین شناسی
تستاش زیاد مهم نیست ولی اگه چندتا نمونه سوال از انواع تیپ سوال ها داشته باشه هم خوبه
@دانش-آموزان-آلاء
@یازدهم
@تجربیا -
aaa bbb سلام
ببخشید من تاپیک جدید نزدم گفتم همین هست دیگه چه کاریه
میشه بگید کتاب ادبیات۱۱ام که از نظر تست و درسنامه خوب باشه چی خوبه
عجله داشتم نمیشه تا فردا شب صب کنم
ببخشیدزهرا بنده خدا
سلام خواهش میکنم
من توی اون تاپیک هم گفتم از نظر درسنامه من واسه امسال شگفت انگیز خیلی سبز رو گرفتم و عالی بود.
و یه سالی هم مبتکران طالب تبار داشتم اونم خیلی خوب بود.
واسه تست فارسی کتابی نگرفتم ولی فکرکنم بازم مبتکران و تست خیلی سبز خوب باشه
نمونه کتاب هارو دانلود کنین و بررسی کنین با کدوم کتاب راحت ترین و سایت چی بخونم هم تحلیل های خیلی خوبی داره واسه کتابا -
زهرا بنده خدا
سلام خواهش میکنم
من توی اون تاپیک هم گفتم از نظر درسنامه من واسه امسال شگفت انگیز خیلی سبز رو گرفتم و عالی بود.
و یه سالی هم مبتکران طالب تبار داشتم اونم خیلی خوب بود.
واسه تست فارسی کتابی نگرفتم ولی فکرکنم بازم مبتکران و تست خیلی سبز خوب باشه
نمونه کتاب هارو دانلود کنین و بررسی کنین با کدوم کتاب راحت ترین و سایت چی بخونم هم تحلیل های خیلی خوبی داره واسه کتابا -
aaa bbb خیلی ممنون
زهرا بنده خدا
خواهش میکنم -
دوستان عزیزی که درمورد کتاب(درسی-کمک درسی-غیر درسی)نظری دارن یا مشکل دارن میتونن برای جلوگیری از زدن تاپیک های اضافه به تاپیک تازه تاسیس زیر مراجعه کنن:
https://forum.alaatv.com/topic/25179/کتاب-شناسی?_=1606760253209
امیدوارم مفید باشهاستارتر تاپیک «کتاب شناسی»