IMG_20241003_203339.jpg
IMG_20241003_203922.jpg
سلام. برای این سوال که طول قطر مربع رو خواسته من اومدم یکی از قطر های مربع رو رسم کردم، یکی از نقاطی که در معادله خط قطر صدق میکنه منطبق میشه بر خطی که در صورت سوال داده شده و اون یکی نقطه هم مختصات مبدا مختصات رو پیدا کرد. از اینکه این نقاط درست هستند یا نه مطمئن نیستم. در هر صورت، طبق فرضیات، الان یک نقطه به مختصات (۰,۰) و یک خط به معادله y = 3x-9 داریم. برای بدست آوردن طول قطر مربع باید فاصله نقطه از خط رو بدست بیاریم. تمام این مراحل رو طی کردم اما جوابی که بدست آوردم با هیچکدوم از گزینه ها همخوانی نداشت.
IMG_20241003_204209.jpg
این سوال رو هم لطفا توضیح بدید.
@یازدهم @دوازدهم @تجربیا @ریاضیا
@دانش-آموزان-آلاء
مدیر محترم انجمن لطفا
-
سلام خسته نباشید خدمت تیم پر تلاش الاء،
خوشبختانه امسال الاء خیلی پر بار اومده و دوره جدید زیاد داره از این بابت خیلی ممنونم،ولی ایا این همه دوره امسال باعث نمیشه سرعت شما کند بشه به عنوان مثال ریاضی دهن آقای لکستانی که طرفدار های زیادی داره تدریس شون خیلی عقب هست لطفا ویدیو بعد از ظبط سریع دانلود کنید چون یه دفعه ۴یا۵ تا ویدیو دانلود میشه معلومه که معلم تو یه روز ۵ تا ویدیو ظبط نکرده و تاخیر در اپلود بود،باز ببخشید از جسارتم لطفا ریاضی دهم صفر تا صد (آقای لکستانی ) رو بررسی کنید خیلی عقبیم
با تشکر فراوان -
-
M.an بله ، ما هم درک میکنیم که شما امسال به خاطر وضعیت کرونا ک پروژه راه ابریشم واقعا سرتون شلوغه و از طرفی شما هیچ وظیفه ای در قبال ما ندارید و تا اینجا هم خیلی لطفا کردید،ولی حالا که شما که دارید زحمت می کشید این ریاضی دهم آقای گلستانی رو پیگیری کنید چون بقیه دروس از سال های قبل هست ولی ریاضی دهم نیست،خسته نباشید خیلی شریف و بزرگوارید
-
Yazdan Gonabadi
نگران نباشید
کامل میشه -
M.an سلام ببخشید آقای لکستانی برای ریاضی دهم تورق هم ظلمی کردن که موقع جست و جو میزنیم پایه دهم و ریاضی بالا نمیاره لطفا درستش کنید چون تو سایت هست ولی وقتی فیلتر میکنیم نمیاد من که مشکلی ندارم برای دوستان گفتم که دیده بشه و بتونن استفاده کنن ،با اشکر
-
-
Yazdan Gonabadi
سلام
فکر می کنید شایسته هست که کلمه ظلم رو به کار ببرید !الان دیدم یه مشکل کوچیک هست که حل میشه
-
M.an سلام ببخشید اشتباه تایپی بود میخواستم بگم
ظبط کردن واقعا شرمنده منظورم اون نبود باور کنید اشتباه تایپی بود وگرنه شما عالی هستید و هیچ وظیفه ای در حق ما ندارید ولی این همه لطف به ما میکنید خیلی ممنونم از الا اجرتون با امام زمان -
Yazdan Gonabadi
خواهش می کنم پیش میاد
ممنون که اطلاع دادین درستش می کنیم