کدام گزینه؟؟
-
چه دبیری برای فیزیک 1 پیشنهاد میدین دوستان؟ یکوچولو....
غریبه که نیستین . خیییلی مشکل دارم. بین دبیرایی که صفر تا صد دارند کدومشون بهتره؟
@دانش-آموزان-آلاء @ریاضیا -
غریبه که نیستین . خیییلی مشکل دارم. بین دبیرایی که صفر تا صد دارند کدومشون بهتره؟
@دانش-آموزان-آلاء @ریاضیا@mohammad-gando داداشی و یاری تو دهم خوبن اما ویدیو های اقای یاری زیاد هستش
-
استاد یاری خیلی عالین
من دهم رو با ایشون نگا کردم واقعن خوب بودن -
سلام من چند جلسه از تدریس استاد یاری رو دیدم واقعا عالی بودن اصلنم خسته کننده نبود تدریسشون
خلاصه یکی از بهترینای فیزیکن که همه میتونن با تدریسشون اوکی بشن
کاش برای دوازدهم هم تدریس داشتن -
@دانش-آموزان-آلاء @ریاضیا@mohammad-gando سلام شما اگه دوازدهم هستید بنده اقای یاری رو قطعا معرفی نمیکنم چون ویدیوهاشون بشدت زیاده ، من دوبار اقای کارزانیان رو معرفی میکنم
چرا دوبار؟ بار اول جلسات اول هر فصل کارگاه نکته و تستشون ک یه درسنامه ی جامع هست اگ دیدی اوکیی ک خوت برو تست بزن وقت نزار برا فیلمی اگ دیدی نه پایه ایی مشکلت برو سراغ صفر تا صد های کنکوری اقای کارزانیان.... البته اگر مفهوم یه کمیت رو مشکلی رو میخوی بفهمیییی برو سراغ اقای داداشی .