سلام شبتون بخیر
چطورین رفقا؟!
میخام یه چالش بزارم، نمیدونم قبلا همچین تاپیکی بوده یا نه ولی خب من ایجاد کردم دیگه..!😁
رفقا بیاین یه متن بنویسیم و هر جملش با این کلمه شروع بشه: "چقده خوبه که.."
و داشته هامونو بگیم و خدامونو واسه اینکه تو زندگیمون داریمشون شکر کنیم..!✨❤
مثلا متن خودم:
چقد خوبه که میتونم واسه هدفام تلاش کنم...
چقد خوبه که وسط ناامیدی زیاد، بازم امید دارم...
چقد خوبه که عضو انجمن آلا هستم و کلی رفیق دارم...
چقد خوبه که انسانیت درونمو حس میکنم..
چقد خوبه که پیتزا و شیرکاکائو با تی تاپ درمون دردامه...
چقد خوبه که قیمه اختراع شده...
چقد خوبه که میتونم برم بیرون و خونوادم و رفیقامو بغل کنم...
چقد خوبه که سالمم...
چقد خوبه که خونوادم کنارمن...
چقد خوبه که میتونم خودمو کارامو انجام بدم...
چقد خوبه که داداشم هوامو دارم...
چقد خوبه که ...
چقد خوبه که بدنیا اومدم...!
:))))
خدا برای همه ی "چقد خوبه ها که" شکرت..!
بیاین یبار هم که شده بجای نداشته هامون، داشته هامونو بگیم..!
پ.ن: تاپیک رو زدم بخش مشاوره ای، چون فکر میکنم واسه روحیه مون خیلی خوب باشه..!
@دانش-آموزان-آلاء @راه-ابریشم-پرو-زیست تجربی @دوازدهم ریاضی فیزیک @انسانیا @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @راه-ابریشم-پرو-شیمی @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی @راه-ابریشم-پرو-فیزیک-کازرانیان @راه-ابریشم-پرو-ریاضی-تجربی
سلام
یسوال داشتم از بچه های کنکوری
شما همه ی تست های یه منبع رو برای درس ها کار میکردین یا نه یه بخش رو کار میکنین (یا میکردین) و بقیش تست های آزمونی و.. میزدین
مثلا برای یه فصل فیزیک منبع ۶۰۰ تا تست داره
لازمه که همهی ۶۰۰ ها بطور کامل کار کنم؟ یا زوج یا فرد بزنم و تست های آزمونی بزنم؟
میدونم نسبت به هر فرد متفاوته ولی میزان تست تقریبی هر فصل برای تسلط روی درسی مثل فیزیک چند تا هست؟
ممنون میشم جواب بدین🪷
بچه ها اعصابم واقعا خورده امروز تست فصل 1 شیمی داشتیم و من واقعا نمیدونم چرا نتونستم اونقد خوب بدم البته باید بگم که جزو نفرات برتر مدرسه ام اینطوری نیست بنیه درسیم ضعیف باشه ولی برا شیمی واقعا به بن بست خوردم دبیرمون استاد دانشگاهه و مدرسمون هم فرزانگانه خیلی سوالات مفهومی میده بنظرتون چیکار کنم دیگه خسته شدم از نمره کم شیمی
سلام و درود و خسته نباشید خدمت همه دانشجویان عزیز😂✋
یه عادتی که سر کنکور پیداش کردم یادگیری از طریق تست بود و خب استاد آناتومی هر جلسه کوییز میگیره
دوست دارم خودم قبلش یکم تمرین کنم ولی چه کتابی ؟
شنیدم آقای مجتبی کرمی کتاب تست برای آزمون علوم پایه طراحی میکنه
شما استادای دیگه ای میشناسید ؟
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-پزشکی
@دانشجویان-پیراپزشکی
سلام سلام😄
حالتون چطوره کنکوری ها؟😃
خب قضیه چیه؟
قراره ما در حد توانمون به کنکوری ها کمک کنیم.
خب حالا چطوری؟
بروبچ کنکوری میتونین تو تاپیک پایینی سوال های مشاوره ای تون رو از دانشجو های رشته های تاپ که تو مسیر کنکور کلی تجربه کسب کردن و بلد کار هستن بپرسین
و بنده حقیر(😅) در حد تجربه های خودم و به کمک هانیه جان @haniehno به سوال هاتون توی پست های این تاپیک (ترجیحا به صورت ویس) جواب میدیم.
سوالاتون قراره حول مشکلات مشاورهای کنکور مثل انگیزه و برنامه نوشتن و مشاور و آزمون ها و... باشه.
چیز هایی که هممون با پوست و گوشت و استخوان تجربه کردیم یا درحال تجربهش هستیم.
https://forum.alaatv.com/topic/56518/مشاوره-کنکوری-گفتگو
درضمن حواستون باشه😉:
✅️اسپم ممنوعه🚫
✅️گفتگو ها و سوال هامون تو تاپیک بالایی(تاپیک گفتگو) انجام میشه⚠️
✅️اینجا فقط به سوالاتون جواب میدیم⬇️
و دعوت میکنم از همه ی دانش آموزان آلا: @دانش-آموزان-آلاء
و فارغ التحصیلان و رتبه برتر های آلا که تجربه هاشون واسه یه کنکوری خیلی باارزشه: @فارغ-التحصیلان-آلاء @رتبه-های-انجمن-آلاء
تازه میخوام شروع کنم
-
IUGR خیلی خوبه که خودتون باور دارید که تواناییشو دارید / بچه ها همه هستن کمکتون میکنیم
-
zahra_sh .قتی به ته ته این راه نگاه کنین و بدونین که با موفق شدنتون چه کسایی رو خوشحال و چه دل هایی رو شاد میکنین خود به خود پرمیشین از انگیزه
-
Dr.Fateme.2291 وقتی
-
fatemeh67
سعی کن تایمای درسیتو بکنی یک ساعتو ربع تا نیم
یک ساعتشو بخونی
نیم ساعت تست بزنی
یا اگر تمام یک ساعتو نیمو خوندی فرا یا هر روزی که اون درس تو برنامت بود اول تستاشو بزن -
یااا خدااااا کل مملکت میخااااان دکترررررر شن................امیدواارم همتوووووووون موووفق بشید رقیباااااااای گل
-
شماها آزمون هم میدین ؟
من قلم چی میرم حس میکنم نمیتونم به آزمونا برسم ریاضی فیزیکو میخونم ولی نتیجه نمیگیرم -
من گزینه2...همش عقبم از برنامه ازموووون
-
@hadis-1999
من احساس میکنم موقع تست زنی خیلی وقتم رو خوب مدیریت نمیکنم واسه همین نمیرسم خیلی تست بزنم برا همین خوب نمیدم ترازم آزمون قبل شد ۵۴۰۰ تا هفت هزار خیلی راهه
بیاین ماها که هممون لیسانسه هستیم با هم بخونیم به هم کمک کنیم من مطمئنم که موفق میشیم -
mrs.hosseini70 در تازه میخوام شروع کنم گفته است:
شماها آزمون هم میدین ؟
من قلم چی میرم حس میکنم نمیتونم به آزمونا برسم ریاضی فیزیکو میخونم ولی نتیجه نمیگیرمسلام. فیزیک از چه کتابی می خونید؟
-
ARTHUR
پایه گاج
پیش خیلی سبز
یه بار دوستم گفت زوج و فرد کار کن که برسی همه تست ها رو بزنی ولی احساس میکنم وقتی همه تست ها کار بشه خوب جواب میده -
ARTHUR
پایه گاج
پیش خیلی سبز
یه بار دوستم گفت زوج و فرد کار کن که برسی همه تست ها رو بزنی ولی احساس میکنم وقتی همه تست ها کار بشه خوب جواب میدهکتاب های خوبی هستن. ولی بزرگترین ایراد این کتاب ها طبقه بندی کردن تست ها هست. مثلاً تیتر زده معادله مستقل از زمان ، همه ی تست هایی که با این معادله حل میشن رو اورده زیرش.بعد تنها کاری که آدم باید بکنه اینه که اطلاعات مسئله رو قرار بده توی فرمول و به جواب برسه. بعد کتاب گاج اومده تست های یه کم سخت رو جدا کرده در قالب یک قدم تا صد اورده. این به نظر من یه ایراده چون شما سر آزمون این قدرت تحلیل رو پیدا نمیکنی که از چه تستی بگذری و چه تستی رو حل کنی.
حالا اگه فقط با همین مدل درس خوندن کسی بره سر جلسه آزمون چی میشه؟ 1-درس رو بلده ولی نمیتونه تست بزنه. 2-زمان کم میاره. چرا چون اونجا دیگه بهش نمیگن این سوالو از مستقل از زمان برو اینو اینجوری ! همین باعث میشه یه تایمی رو تلف کنه تا بفهمه از چه فرمولی باید استفاده کنه بعد تازه بیاد سوال رو حل کنه.
من پشت کنکوری هستم. پارسال تا دی-بهمن گاج کار میکردم و درس رو بلد بودم. توی خونه اکثر تست ها رو درست حل میکردم اما آزمونو خراب میکردم. رفتم کتاب آقای شهریاری (مبتکران) رو خریدم مشکلم به کل حل شد. (اما چون دیگه دیر شده بود فرصت نمیشده دوباره بخوام یه کتاب فیزیک دیگه بخونم پشت کنکوری شدم )ایشون تمام سوالا رو با فرمول های کتاب حل میکنه ( فرمول تستی ممنوع!) دلیلش رو هم داخل کتاب میگه. ریز طبقه بندی نکرده کتابو و همین باعث میشه خودت فکر کنی از چه فرمولی باید استفاده کنی. توی چاپ 94(چاپ جدیدش فکر کنم یه کم تغییر کرده) 2 سری تست هست. سری اول تست آموزشی هست که با هدف یاد دادن درس اورده شده که منتخب تست های دانشگاه آزاد + منتخب سنجش + تالیفی هست. سری دوم تست ها تست های کنکور هستن که به ترتیب سال (نه طبقه بندی شده)( از دهه ی 50 منتخب کرده ) که باید به صورت آزمون حل بشن یعنی زیر فشار زمان و بدون طبقه بندی ! دقیقاً همون صحنه ای که توی آزمون باهاش مواجه میشیم!
من خیلی راضیم از این کتاب(آموزش کامل(صفرتاصد)+تست های گلچین شده با تعداد مناسب+آزمون+پاسخ اَبَر تشریحی!) . شما هم اگه دیدید نتیجه نمیگیرید حتماً به کتاب ایشون یه نگاهی بندازید.در مورد زوج و فرد به نظرم(در مورد کتاب گاج میگم) اول تست های ستاره دار رو باید کار کنی بعد اگه فرصت داشتی بری یک قدم تا صد و بازم اگه وقت داشتی بری بقیه ی تست ها رو بزنی. چون تست های تکراری زیاده داره و اگه بخوای همه رو حل کنی زمان زیادی باید صرف کنی.
چقد حرف زدم!
-
mrs.hosseini70 ممنون
-
دوستان ممنون از کمکتون
-
ARTHUR در تازه میخوام شروع کنم گفته است:
ARTHUR
پایه گاج
پیش خیلی سبز
یه بار دوستم گفت زوج و فرد کار کن که برسی همه تست ها رو بزنی ولی احساس میکنم وقتی همه تست ها کار بشه خوب جواب میدهکتاب های خوبی هستن. ولی بزرگترین ایراد این کتاب ها طبقه بندی کردن تست ها هست. مثلاً تیتر زده معادله مستقل از زمان ، همه ی تست هایی که با این معادله حل میشن رو اورده زیرش.بعد تنها کاری که آدم باید بکنه اینه که اطلاعات مسئله رو قرار بده توی قرمول و به جواب برسه. بعد کتاب گاج اومده تست های یه کم سخت رو جدا کرده در قالب یک قدم تا صد اورده. این به نظر من یه ایراده چون شما سر آزمون این قدرت تحلیل رو پیدا نمیکنی که از چه تستی بگذری و چه تستی رو حل کنی.
حالا اگه فقط با همین مدل درس خوندن کسی بره سر جلسه آزمون چی میشه؟ 1-درس رو بلده ولی نمیتونه تست بزنه. 2-زمان کم میاره. چرا چون اونجا دیگه بهش نمیگن این سوالو از مستقل از زمان برو اینو اینجوری ! همین باعث میشه یه تایمی رو تلف کنه تا بفهمه از چه فرمولی باید استفاده کنه بعد تازه بیاد سوال رو حل کنه.
من پشت کنکوری هستم. پارسال تا دی-بهمن گاج کار میکردم و درس رو بلد بودم. توی خونه اکثر تست ها رو درست حل میکردم اما آزمونو خراب میکردم. رفتم کتاب آقای شهریاری (مبتکران) رو خریدم مشکلم به کل حل شد. (اما چون دیگه دیر شده بود فرصت نمیشده دوباره بخوام ییه کتاب فیزیک دیگه بخونم پشت کنکوری شدم )ایشون تمام سوالا رو با فرمول های کتاب حل میکنه ( فرمول تستی ممنوع!) دلیلش رو هم داخل کتاب میگه. ریز طبقه بندی نکرده کتابو و همین باعث میشه خودت فکر کنی از چه فرمولی باید استفاده کنی. توی چاپ 94(چاپ جدیدش فکر کنم یه کم تغییر کرده) 2 سری تست هست. سری اول تست آموزشی هست که با هدف یاد دادن درس اورده شده که منتخب تست های دانشگاه آزاد + منتخب سنجش + تالیفی هست. سری دوم تست ها تست های کنکور هستن که به ترتیب سال (نه طبقه بندی شده)( از دهه ی 50 منتخب کرده ) که باید به صورت آزمون حل بشن یعنی زیر فشار زمان و بدون طبقه بندی ! دقیقاً همون صحنه ای که توی آزمون باهاش مواجه میشیم!
من خیلی راضیم از این کتاب(آموزش کامل(صفرتاصد)+تست های گلچین شده با تعداد مناسب+آزمون+پاسخ اَبَر تشریحی!) . شما هم اگه دیدید نتیجه نمیگیرید حتماً به کتاب ایشون یه نگاهی بندازید.در مورد زوج و فرد به نظرم(در مورد کتاب گاج میگم) اول تست های ستاره دار رو باید کار کنی بعد اگه فرصت داشتی بری یک قدم تا صد و بازم اگه وقت داشتی بری بقیه ی تست ها رو بزنی. چون تست های تکراری زیاده داره و اگه بخوای همه رو حل کنی زمان زیادی باید صرف کنی.
چقد حرف زدم!
خیلی توضیحاتشون کامله!
منم فیزیک فرید شهریاری دارم خیلی هم راضیم.آموزش واقعا مفهومی -
ممنون از توضیحات و راهنمایی هاتون حتما کتابو میگیرم
به نظرتون اگه همین فیلمهای آلا رو برای فیزیک شیمی و ریاضی ببینم و بعدا برم تست زیییاد حل کنم از روی همین کتابا حالا یا مبتکران یا خیلی سبز ولی دیگه درسنامه هاشونو نخونم خوبه ؟
چون من اصل مشکلم با این سه درسه
بازم ممنون از کمک هاتون -
ممنون از توضیحات و راهنمایی هاتون حتما کتابو میگیرم
به نظرتون اگه همین فیلمهای آلا رو برای فیزیک شیمی و ریاضی ببینم و بعدا برم تست زیییاد حل کنم از روی همین کتابا حالا یا مبتکران یا خیلی سبز ولی دیگه درسنامه هاشونو نخونم خوبه ؟
چون من اصل مشکلم با این سه درسه
بازم ممنون از کمک هاتونحتماً یه نگاه کلی داشته باشید و نکاتی رو که یاد گرفتید مرور و تایید کنید .
در مورد ریاضی حالا بچه های تجربی بیشتر راهنمایی میکنن (من رشته م ریاضیه ) ولی اصلاً از این درس غافل نشید چون به شدت ترازتون رو بالا میبره. این کارنامه رو ببینید!
موفقیت تو ریاضی فقط یه راه داره . حل تعداد بسیار زیاد تست و تحلیل سوالات.چون حل سوالات زیاد باعث میشه شما با سوالات متنوعی روبه رو بشی و ایده های زیادی بگیری .
درمورد شیمی حتماً یه کتاب آزمون بگیر و کار کن. آزمون فار ، موج آزمون نشر الگو یا تکمیلی (پیش)مبتکران یکی از اینا رو انتخاب کن. -
@sadegh73 سلام میتونیدتو برنامه ریزی بمنم کمک کنید چهارم تجربیم بامعدل خیییییییییلی پایین
-
ARTHUR
ممنونم ازتون خیلی خوب راهنمایی کردین فیلم مثالثات آقای امینی رو دیدم خیلی راضی بودم شیمی هم خیلی خوب بود امیدوارم برسم مباحثی که عقب افتادم جبران کنم یک دنیا ممنون بابت راهنمایی هاتون