IMG_۲۰۲۳۱۱۰۳_۱۶۲۱۰۹.jpg
سوال اول و سوم که یه تیپ تستن چند صفر داره یا چند تا عامل ۲/۵ و.. داره که راحته ولی این دو تا تیپو واقعا تا حالا ندیدم میشه راهنمایی کنید
سوال دومم با عاد گردن چیزی به ذهنم نرسید که حل بشه ولی تا مربع ۹ رفتم فقط رسیدم به عدد ۱۱ ، گزینه های عجیبی هم داره گزینه اوله که حذفه
@بچه-های-ریاضی-کنکور-1403
@ریاضیا
@دوازدهم
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@رتبه-های-انجمن-آلاء
مشکل تست گسسته
-
سلام بچه ها. من توی درس گسسته واقعا ضعیفم و هرکاری میکنم نمیتونم تستهاش رو بزنم. یعنی مغزم قفله اصن انگار. هرچی به صورت سوال نگاه میکنم و با عبارتهاش ور میرم نمیتونم حلش کنم...
اگه راهکاری میدونید بهم کمک کنید. تو همه ی آزمونا درصد گسستهم افتضاحه. نهایتش ۲۰ درصد...
بقیه مباحث ریاضیاتم بد نیست، میانگین هندسه ۳ و حسابان ها ۵۰ درصده ولی لامصب این گسسته خرابش میکنه... -
علی میرحیدری اول باید بگم که تست گسسته مدلی هست که یا همه میتونن حلش کنن یانع اینقدر سخت میشه که تمام اجدادطراح سوال میاد جلوی چشمامون....
اما درکل برای حل تست گسسته اول باید تشریحی رو متوجه شده باشین و یکی دیگه نکته ای که دبیر مابهمون میگه اینکه توی گسسسته از چیزی که خیلی ساده و آروم گوشه ای از سوال نشسته باید استفاده کنی و اون پیچ مساله رو بازکنی..
حق الانصاف هم درست میگه و اصلی ترین کارگسسته هم همینه.....
یه پنج تا صفحه ک تست بزنید راه می افتید -
سلام دوست عزیز
گسسته بر خلاف اینکه میگن درسی سخت و گنگه میشه با یکمی تمرین و تلاش به یه حد نرمال و خوبی توش رسید
با دوره های صفر تا صد اقای ثابتی بخون
بعدش با کتاب تستت (ترجیحا میکروطلایی) به وفور تست بزن
من با همین روش تو قلمچی حتی به درصد 100 هم تو گسسته فکر میکردم