چطور درس بخونم
-
سلام دوستان لطفا اگه میتونید کمکم کنید خیلی سردرگمم ،
من فیلمای آقای موقاری رو میبینم و هر فیلم تقریبا ۳ ساعت وقت میبره یعنی کل وقتم صرف زیست میشه و نمیتونم درسای دیگه رو بخونم از طرفی نکته هاشون خوبه ، روزانه تقریبا ۱۷ ساعت فیلم میبینم و نکاتشون رو مینویسم ولی دوستم بهم گفت که تو کاملا اشتباه میکنی خوب من چکار کنم ؟ کسی هم نیست که بهم مشاوره بده ، خواهش میکنم راهنماییم کنید چجور درس بخونم مثلا درس ریاضی رو اصن از رو کتاب نمیفهمم معلمم هم اصلا خوب نیست ،
اینجا کسی مشاوره بلده که راهنماییم کنه؟ ممنون میشم
یازدهم تجربی ام -
من فیلمای آقای موقاری رو میبینم و هر فیلم تقریبا ۳ ساعت وقت میبره یعنی کل وقتم صرف زیست میشه و نمیتونم درسای دیگه رو بخونم از طرفی نکته هاشون خوبه ، روزانه تقریبا ۱۷ ساعت فیلم میبینم و نکاتشون رو مینویسم ولی دوستم بهم گفت که تو کاملا اشتباه میکنی خوب من چکار کنم ؟ کسی هم نیست که بهم مشاوره بده ، خواهش میکنم راهنماییم کنید چجور درس بخونم مثلا درس ریاضی رو اصن از رو کتاب نمیفهمم معلمم هم اصلا خوب نیست ،
یازدهم تجربی ام -
یازدهم تجربی امta pi من خودم این کارو میکنم. 1) کلاسای مدرسه رو ول کردم
2) فقط شیمی، فیزیک و ریاضی رو فیلم میبینم
3) بیس اصلیم کتابه حداقل 4 بار کتاب رو میخونم حتی تو ریاضی
4) هر روز مرور میکنم -
یازدهم تجربی ام -
ta pi من خودم این کارو میکنم. 1) کلاسای مدرسه رو ول کردم
2) فقط شیمی، فیزیک و ریاضی رو فیلم میبینم
3) بیس اصلیم کتابه حداقل 4 بار کتاب رو میخونم حتی تو ریاضی
4) هر روز مرور میکنمArian Abedi برنامه ریزی شما چطور هست؟
-
Arian Abedi برنامه ریزی شما چطور هست؟
ta pi من هر روز 2-4 درس رو میخونم مثلا شیمی، زیست، عربی، دینی
روز بعد ریاضی، فیزیک، ادبیات، دینی -
ta pi من هر روز 2-4 درس رو میخونم مثلا شیمی، زیست، عربی، دینی
روز بعد ریاضی، فیزیک، ادبیات، دینیArian Abedi فیلم های آموزشی چقدر وقتتون رو میگیره ، چه روزایی فیلم میبینید
-
Arian Abedi فیلم های آموزشی چقدر وقتتون رو میگیره ، چه روزایی فیلم میبینید
ta pi من بیشتر با کتاب میرم فیلم فقط مال اون موقعی هست که تست های مبحثی رو نتونم بزنم
-
17 ساعت فیلم؟!؟!؟!؟!؟ چه خبره؟ اصلا کی تست میزنی خداییش؟
-
ta pi بله درسته
همزمان نکات رو مینویسین؟یا دور دومی هم وجود داره؟خب مرور چی میشه این وسط! اصن نمیشه همون نکات رو هم مرور کرد
فک کنم اگر از جزوات داخل انجمن استفاده کنید بهتره -
17 ساعت فیلم؟!؟!؟!؟!؟ چه خبره؟ اصلا کی تست میزنی خداییش؟
Arian Abedi بله این مقدار زمان فیلم میبینم و متاسفانه وقت برای تست و درس های دیگه نیست
-
Arian Abedi بله این مقدار زمان فیلم میبینم و متاسفانه وقت برای تست و درس های دیگه نیست
ta pi حداکثر وقتی که باید بزاری رو فیلم نباید بیشتر از 2-3 ساعت باشه
ثانیا کلا فضای مجازی رو حذف کن وقت بیشتری داشته باشی -
ta pi من بیشتر با کتاب میرم فیلم فقط مال اون موقعی هست که تست های مبحثی رو نتونم بزنم
Arian Abedi بله منم پارسال همین روش و دقیقا برنامه شما رو داشتم البته تابستون ، اما الان پس برنامه های مدرسه و امتحانت رو چکار کنم
-
Arian Abedi بله منم پارسال همین روش و دقیقا برنامه شما رو داشتم البته تابستون ، اما الان پس برنامه های مدرسه و امتحانت رو چکار کنم
ta pi الان 3 هفته وقت داری زوم کن رو اون بعد سه هفته تست بزن
-
ta pi حداکثر وقتی که باید بزاری رو فیلم نباید بیشتر از 2-3 ساعت باشه
ثانیا کلا فضای مجازی رو حذف کن وقت بیشتری داشته باشیArian Abedi یعنی بنظرتون همین کتاب ها رو اگه بخونم میتونم به درصدای خوبی برسم؟
-
ta pi الان 3 هفته وقت داری زوم کن رو اون بعد سه هفته تست بزن
Arian Abedi ببخشید منظورتون رو متوجه نمیشم