ترقوه و قفسه سینه
-
سلام به همگی امیدوارم حال تون خوب باشه
یه سوال داشتم استخوان ترقوه از قفسه سینه بالاتره؟ یا قفسه سینه بالاتره؟ چون من هررر چییی به عکس نگاه میکنم می بینم که ترقوه از جفت اول قفسه سینه رد شده
میشه راهنماییم بکنید؟
تجربیا
دانش-آموزان-آلاء -
حرف تون درسته استخوان ترقوه از روی دنده ی شماره ی یک رد میشه و روش قرار گرفته
ولی اگه کل ۱۲ جفت رو بخواییم در نظر بگیریم نسبت به ترقوه،ترقوه در کل بالاتر میشه -
یه سوال داشتم استخوان ترقوه از قفسه سینه بالاتره؟ یا قفسه سینه بالاتره؟ چون من هررر چییی به عکس نگاه میکنم می بینم که ترقوه از جفت اول قفسه سینه رد شده
میشه راهنماییم بکنید؟
تجربیا
دانش-آموزان-آلاء@sani-painting
بچه ها چطور پستتون رو mention میکنید؟
-
میشه راهنماییم بکنید؟
تجربیا
دانش-آموزان-آلاء@sani-painting سلام... بله ببنید ترقوه در کل از دنده شماره یک وقتی میخاد به جناغ متصل شه عبور میکنه و قفسه سینه همونطور ک خوندیم شامل جناغ و دندها و ستون مهره میشع پس میتونیم بگیم ترقوه بالاتر از اینا قرار داره...
-
حرف تون درسته استخوان ترقوه از روی دنده ی شماره ی یک رد میشه و روش قرار گرفته
ولی اگه کل ۱۲ جفت رو بخواییم در نظر بگیریم نسبت به ترقوه،ترقوه در کل بالاتر میشهدریا دریایی متوجه شدم خودم خیلیی ممنونم خودم مغزم ارور داد چون فیلم های آقای موقاری رو هم دیدم گفته بودن که رو جفت 1 میشه ولی بازم ممنون
-
@sani-painting سلام... بله ببنید ترقوه در کل از دنده شماره یک وقتی میخاد به جناغ متصل شه عبور میکنه و قفسه سینه همونطور ک خوندیم شامل جناغ و دندها و ستون مهره میشع پس میتونیم بگیم ترقوه بالاتر از اینا قرار داره...
-
@sani-painting خاهش میکنم
-
@sani-painting
بچه ها چطور پستتون رو mention میکنید؟
Amir Siavsh برای منشن کردن خب این رو @ اول بزنید بعد مثلا تجربیا یا دانش آموزان آلا یا انسانیا و نمونه های مختلف رو بنویسید الان شما در گروه دانش آموزان آلا هستید چون من منشن کردم برای شما پیام اومد