استاد ادبیات:/
-
0-0ftm در استاد ادبیات:/ گفته است:
ابوالفضل ریسی نه منظورم جزوه س!آخه من اون جدول هارو همع رو کشیدم😶 گفتم اگر فقط همون جدول ها هست نگیرم
اگر تست ادبیات داره بگیرمتست ایهام نبود فقط اون جدول ایهام با یه سری قید و نقش دستوری و تست و .... ولی نه تست ایهام
Ilya Mansouri اوه مرسی از شما 💫💫
-
:balloon: سسسلام:beaming_face_with_smiling_eyes: :gem_stone:
:balloon: میخام فیلم ادبیات ببینم:expressionless_face: :beaming_face_with_smiling_eyes: :gem_stone:
:balloon: به نظرتون تدریس کدوم اساتید رو نگاه کنم:beaming_face_with_smiling_eyes: :gem_stone:
:balloon: :beating_heart:
:balloon: تجربیا :beating_heart:
:balloon: ریاضیا :beating_heart:
:balloon: دانش-آموزان-آلاء :beating_heart:chichak am سلام عزیزم استاد میثم خانی خیلی عالیه ولی فیلماشون تازه داره ضبط ميشه و کامل نیس فیلمای تدریس سبطی هم تو سایت هس
عزیزم میشه یه سوال دارم ازت شماها چجوری تگ میکنید.؟! تگ من آبی نمیشه
😭 -
chichak am سلام عزیزم استاد میثم خانی خیلی عالیه ولی فیلماشون تازه داره ضبط ميشه و کامل نیس فیلمای تدریس سبطی هم تو سایت هس
عزیزم میشه یه سوال دارم ازت شماها چجوری تگ میکنید.؟! تگ من آبی نمیشه
😭Zahra bagherzadeh 0 سلام عزیزه دل:smiling_face_with_heart-eyes:
ممنونم عزیز:yellow_heart: :sparkles:
برای منشن کردن علامت @ رو میزارید بعد اسم فرد رو مینویسید بعضی اسما همون اول خودش اسم رو میاره فقط کافیه انتخابش کنی:yellow_heart: :blue_heart: :heart_suit: -
Ilya Mansouri اوه مرسی از شما 💫💫
-
یسنا :yellow_heart: :sparkles:
ممنونم خانوم معلم:smiling_face_with_heart-eyes::yellow_heart:
موفق باشی:yellow_heart: :red_heart: :blue_heart: :water_wave:chichak am سلامت باشی خواهر عزیزم
امیدوارم تو هم به هر رشته ای که دوست داری برسی -
chichak am سلامت باشی خواهر عزیزم
امیدوارم تو هم به هر رشته ای که دوست داری برسییسنا مرسی از دعای قشنگت عزیزم:grinning_face_with_sweat: :green_heart: :heart_suit: :yellow_heart: :blue_heart:
:face_blowing_a_kiss: :red_heart: :kiss_mark: