زیست دهم
-
Hamed Shorgashti 😅😅🌻🌻🌻🌹🌹🌹من دیگه کارم از پناهندگی گذشته...اینجا کاتون خوابم😂😂😂همش پلاسم اینجا✌🏻😂
@ermia-mirzakhani صفر تا صد زیست دهم کجاست من فیلمارو دیدم مال پیرارسال بود و کتابشم قدیمی بود😑
-
@ami-ot7 زیست که نیست ریاضیم عیقب تر از معلما هست ای خداااا
-
@ami-ot7 زیست که نیست ریاضیم عیقب تر از معلما هست ای خداااا
Hamed Shorgashti از کارگاه نکته و تست آقای امینی راد برای زیست استفاده کن
اسمش کارگاه نکته و تسته ولی همون کتابو آموزش میده تقریبا
فکر کنم همین پارسال ضبط شده،کتابش جدیده -
@ermia-mirzakhani صفر تا صد زیست دهم کجاست من فیلمارو دیدم مال پیرارسال بود و کتابشم قدیمی بود😑
Hamed Shorgashti سلام...من از صفر تا ۱د آقای موقاری استفاده میکنم...با اینکه کتاب ما مقدار قابل توجهی😅تغییرات داره ولی من سعی میکنم اون تغییراتم یاد بگیرم..علاقه خودمه...شما میتونید همون از آقای موقاری استفاده کنی قسمتای اضافشو بزنی جلو یا نگاه نکنی یا....😉انشاالله موفق باشی🌻🌹
-
Hamed Shorgashti سلام...من از صفر تا ۱د آقای موقاری استفاده میکنم...با اینکه کتاب ما مقدار قابل توجهی😅تغییرات داره ولی من سعی میکنم اون تغییراتم یاد بگیرم..علاقه خودمه...شما میتونید همون از آقای موقاری استفاده کنی قسمتای اضافشو بزنی جلو یا نگاه نکنی یا....😉انشاالله موفق باشی🌻🌹
@ermia-mirzakhani اها ممنون
-
Hamed Shorgashti از کارگاه نکته و تست آقای امینی راد برای زیست استفاده کن
اسمش کارگاه نکته و تسته ولی همون کتابو آموزش میده تقریبا
فکر کنم همین پارسال ضبط شده،کتابش جدیده@infinitie-a یعنی کتابش به روز هست؟
-
@infinitie-a یعنی کتابش به روز هست؟
Hamed Shorgashti بله برای کنکور ۱۴۰۱ هست
یعنی اگه الان یازدهم باشی میتونی از دهمش استفاده کنی -
Hamed Shorgashti بله برای کنکور ۱۴۰۱ هست
یعنی اگه الان یازدهم باشی میتونی از دهمش استفاده کنی@infinitie-a نه من الان دهمم
-
@ermia-mirzakhani ریاضی رو چیکار میکنی
-
@infinitie-a نه من الان دهمم
Hamed Shorgashti مشکلی نداره تغییرات زیادی نداره فکر کنم
-
@ermia-mirzakhani ریاضی رو چیکار میکنی
Hamed Shorgashti سلام😊ریاضیو ما خداروشکر دبیرمون عالین دیگه از آلا استفاده نمیکنم....ولی تدریس آقای لکستانی بود چی بود ایشونو نگا کردم خوشم اومد فک کنم با ایشون پیش بری خیلی خوبه🌻🌹