نمره بد
-
سلام به تمام آلایی های عزیز امیدوارم حال تون خوب باشه
من یازدهم تجربی ام و رو نمره ام حساسم کلا از وقتی که مدرسه میرم اینجوریمحتی نمره ام یه ذره کم شه ناراحت میشم و انگیزه هم میره و این نمره کم هی تو مغزم می چرخه میشه لطفا کمکم کنید؟ راهکاری دارید که اینجوری نشم؟ ممنون
@تجربیا @ریاضیا @انسانیا @دانش آموزان الا@sani-painting سلام گلم . ببین نمره ۲۰ خیلی خوبه . من تا چند وقت پیش همیشه ۲۰ میگرفتم و اینا . ولی الان چند وقته نمره های کلاسیم به ۱۸ یا ۱۷ رسیده .
هدف تو وقتی کنکور باشه باید یه جورایی بیخیال نمره ۲۰ بشی
اینو واقعا بهت میگم درسای کلاسی هیچ ربطی به کنکور نداره . تو اگه واسه کنکور فقط کتاب بخونی تاثیر نداره . باید تست بزنی
نمیگم کلا بیخیال نمره باش و معدلت بیاد پایین ن اصلا این طور نیست . فقط سعی کن حساس نباشی
و یه توصیه دوستانه . هیچ وقت خودتو با بقیه مقایسه نکن
تو فقط باید از دیروز خودت بهتر باشی
پس تلاش کن و ناامید نشو بخاطر چند تا نمره الکی
موفق باشی -
@sani-painting سلام گلم . ببین نمره ۲۰ خیلی خوبه . من تا چند وقت پیش همیشه ۲۰ میگرفتم و اینا . ولی الان چند وقته نمره های کلاسیم به ۱۸ یا ۱۷ رسیده .
هدف تو وقتی کنکور باشه باید یه جورایی بیخیال نمره ۲۰ بشی
اینو واقعا بهت میگم درسای کلاسی هیچ ربطی به کنکور نداره . تو اگه واسه کنکور فقط کتاب بخونی تاثیر نداره . باید تست بزنی
نمیگم کلا بیخیال نمره باش و معدلت بیاد پایین ن اصلا این طور نیست . فقط سعی کن حساس نباشی
و یه توصیه دوستانه . هیچ وقت خودتو با بقیه مقایسه نکن
تو فقط باید از دیروز خودت بهتر باشی
پس تلاش کن و ناامید نشو بخاطر چند تا نمره الکی
موفق باشیFatima jafari مرررسی از راهنماییت
اره خودم با دیگران مقایسه نمیکنم چون زندگی من قطعا مثل اونا نیست و فرق داریم ولی امسال که تست بیشتر کار میکنم احساس میکنم تشریحیم یه مقدار ضعیف شده نمیدونم طبیعی هست یا نه
-
سلام به تمام آلایی های عزیز امیدوارم حال تون خوب باشه
من یازدهم تجربی ام و رو نمره ام حساسم کلا از وقتی که مدرسه میرم اینجوریمحتی نمره ام یه ذره کم شه ناراحت میشم و انگیزه هم میره و این نمره کم هی تو مغزم می چرخه میشه لطفا کمکم کنید؟ راهکاری دارید که اینجوری نشم؟ ممنون
@تجربیا @ریاضیا @انسانیا @دانش آموزان الا@sani-painting سلام ،به نمره اهمیت بدید ولی نه دیگه در این حد که واسه ۲۵صدم ناراحت شید کار اشتباهیه.یکی از رتبه های ۳ رقمی کنکور پارسال که میشناختمش ریاضیشو ۵ میگرفت چون در برگه تشریحی جواب نمیداد الانم دانشجوی دانشگاه تهرانه.
نمره امتحان که رشته و دانشگاه و تعیین نمیکنه. -
بی خی بابا تا کنکور هس نمره امتحان چ اهمیتی داره