سلام دوستان من جزوههای شیمی آقای پویانفر، ریاضیات ریاضی آقای ثابتی و فیزیک ریاضی استاد طلوعی که برای سال گذشته هست رو میفروشم.
IMG_20230927_233804.jpg IMG_20230927_232548.jpg IMG_20230928_163230.jpg IMG_20230927_232539.jpg IMG_20230927_234326.jpg IMG_20230927_234741.jpg
کتابهای گاج هم دیگه، البته اینها برای سال 98-99 هستنIMG_20230928_163201.jpg IMG_20230928_163109.jpg
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@ریاضیا ریاضی فیزیک
@راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی
@راه-ابریشم-پرو-شیمی
سلام به دوستان
من خودم برای جزوه باید میفرتم مغازه و پرینت میزدن و یکبار رفتم و 120صفحه رو که میشه پشت رو 60تا و برگه ها هم از خودم بود گرفتن 60 هزارتومن
و ما که جزوه باید هفته ای حداقل 100صفحه بگیریم نمیصرفه و خودم به چند تا فامیل و اشنا گفتم ولی همشون یه جور پیچوندن . منم رفتم تو گوگل سرچ کردم دیدم که سایت هایی هستن که پرینت میگیرن با تعرفه کمتر و براتون پست میکنن
قیمتاشو که دیدم کرک ریخت تک رو 300 تومن دو رو 400تومن در حالی که تو شهر ما 1200 و 1500 هستن و ازونجا میخوام ک ازین به بعد پرینت بگیرم الان 140صفحه رو که 70 پشت رو میشه رو تقریبا 29000تومن میشه که هزینه پست هم تقریبا 12000میاد روش ولی باز بصرفه تر از اینجا هست
گفتم ی تاپیک بزنم که به سایر دوستان اطلاع رسانی کنم که تو این فشار اقتصادی که روی خانواده ها هست میتونن صرفه جویی کنن و این که بالای 100هزارتومن رایگان میشه هزینه پستش
اسم سایتش هم topcopy هست
با تشکر
@دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
امید به خدا در کنکور 404 با همه اون سختی هایی که تا الان طی کردم و این مسیر سخت رو خودم انتخاب کردم با همه چالش هایی که تا الان داشته ....😲 😕
چه روز هایی که با ناراحتی سپری شدن ولی ادامه دادم 😠
مشکلاتم برطرف نمیدن ولی ادامه دادم🏋🏼
هر مشکلی که فکرش رو بکنید ...☘
باز به خدا توکل میکنم تا تو این مسیر درست قدم بردارم
هر جایی زمین خوردم دوباره بلند میشم و ادامه میدم
زندگی همه مراحلش همینه 💪
بالا و پایین زیاد داره اما همه اینها شیرینی زندگیه⭐
بیشتر کار میکنم و خودم رو میسازم چون هیچ کس جز به اندازه خودم همراه و دلسوزم نبوده تا به الان...🥇
تو این مسیر همه کسانی که بهم کمک میکنن رو فراموش نمیکنم
با آرامش خاطر مسیر رو ادامه میمد و میدونم که خدا حواسش به همه چیز من هست....
ممنونم از خودمون که تصمیم گرفتیم تو این مسیر تلاش میکنیم و تیم خوب آلا💫
✍🏼 18 شهریمور ماه1403🌹
سلام دوستان
من همه روش های حل تستای فیزیک رو با آقای طلوعی یاد گرفتم که همونجور که خودتون می دونید با راه حل های عادی تستا خیلی متفاوته. الان یه مشکلی دارم. مثلا وقتی میرم آزمون میدم و می خوام آزمون رو تحلیل کنم، پاسخنامه ارائه شده برای اون آزمون رو متوجه نمیشم چون کلا از آقای طلوعی یه جور دیگه یاد گرفتم. یا حتی کتاب تستا که مثل ایشون حل نمی کنن. کس دیگه ای هست این مشکل براش پیش اومده باشه، میشه راهنمایی ام کنید که شما چیکار می کنید؟
سلام دوستان، کتابهای آلا رو که به صورت سیاه سفید چاپ کردم که از
ریاضیات ریاضی استاد ثابتی ۸۰ درصد (بیشتر با مداد)
شیمی استاد پویانفر 5 درصد
فیزیک ریاضی استاد طلوعی ۵ درصد
استفاده کردم.
جزوهها تمیزن و در حد نو و میتونید به طور کلی یا فرسنگ به فرسنگ فنر بزنید :)
کتابهای تست گاج که برای سال 98 هستن رو دارم میدم: شیمی جامع- فیزیک جامع- کتاب تست و کتاب جواب ریاضیات
چون اینجا نشد عکسها رو براتون توی لینک گذاشتم، عکس های بیشتر خواستین هم براتون قرار میدم..
https://forum.alaatv.com/topic/61352/جزوه-های-راه-ابریشم-پرو?_=1696058252072
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@ریاضیا @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی
@راه-ابریشم-پرو-شیمی
│زندگےِ کنکورےِ مَن│
-
%(#e37200)[سلام سلام] .. حالتون چطوره جماعت ..؟ سلامتید ..؟
قصد دارم با همکاری شما این تاپیک رو پر کنیم از تجربه های خوب و مفیدی که می تونه به کارِ هر دانش آموزی بیاد ..کنکور به خودیِ خود سخت نیست واقعا؛ بلکه ناآشنا بودن با مسیر کنکورِ که باعث می شه در طول مسیر خطاهای زیادی رو مرتکب بشیم و بعضی وقتا نتونیم این خطاها رو جبران کنیم (%(#db0000)[هدف از این تاپیک اینه که تجربیات خودمون رو با هم به اشتراک بزاریم و به همدیگه کمک کنیم تا همه با هم بهترین نتایج رو بگیریم ..])
شاید برای شما هم اتفاق افتاده باشه که در طول مسیر با یک سبک جدید درس خوندن آشنا بشید و به کلّی روندتون رو تغییر بده و باعث بشه بازدهتون بیشتر بشه.. (%(#c800ff)[حالا فرض کنید همین تجربۀ خوب رو در اختیار یه دانش آموزی قرار بدید که تازه مسیر کنکورش رو شروع کرده و هنوز با مسیر پیشِ رو ناآشناست ..])
امیدوارم یه روزی برسه که دانش آموزا با مراجعه به این تاپیک هیچ ابهامی از مسیر نداشته باشن و حسابی انگیزه بگیرن برای درس خوندن ..
(%(#00ff44)[از پشت کنکوری های عزیز و دوازدهمیای گل انتظار همکاری بیشتری داریما!]) ..
@تجربیا @ریاضیا @انسانیا @بچه-های-کنکور-تجربی-1400 @بچه-های-تجربی-راه-ابریشم @بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم @دانش-آموزان-آلاء
-
سوال .. %(#ff6200)[آیا خوبه که امسال همزمان با دهمم یازدهم رو شروع کنم و جهشی بخونم یازدهم رو سال بعد هم دوازدهم بخونم ..؟]
جواب .. بهترین ضرب المثلی که در این خصوص به ذهنم می رسه اینه که %(#ff0000)["از هول حلیم افتاد تو دیگ"] .. سال دهم سال خیلی مهمیه، چون اولین سالی هست که وارد دبیرستان می شید .. اگه امسال رو خیلی سفت و سخت شروع کنید این احتمال وجود داره وقتی به سال دوازدهم رسیدید حسابی خسته بشید از درس خوندن و حتی کنار بکشید از دورِ کنکور! (دیدم که می گم) .. پس سال دهمتون رو قربانی یاد گیری یازدهم نکنید .. پیشنهاد می کنم امسال فقط روی دروس دهم تمرکز کنید و اندک اندک با فضای تست زنی آشنا بشید .. سال دهم رو خوب یاد بگیرید و در بازه های مناسب مطالب رو مرور کنید .. ولی باز هم می گم در این کار به هیچ وجه افراط نکنید .. دلیل دیگه این هست که برای فهم اکثر دروس یازدهم نیاز به پایه دهم هم دارید و شما هنوز دهم رو تموم نکردید ..! و دلیل آخر که کمرنگ تره اینه که همیشه این امکان وجود داره که کتاب های سال بعدتون تغییرات زیادی داشته باشن .. به همین دلیل ممکنه مطلبی که امسال از سال یازدهم می خونید سال بعد تغییر کرده باشه یا به کل حذف شده باشه ..
-
کنکور عقب افتاد
کنکور حذف شد
سخت ترین درس نودو نه شیمی بود
هیچکس فارسیوتو کنکور 98 100نزد
فقط 35درصد بچها انتخاب رشته کردن
و.....ووو......وو.....
عاجزانه عاجزانه از هر دبیرستانی که اینو میخونه،خواهش میکنم سمت اخبار نرو!
اقا باور کن اینا هیچ ربطی به منو تو ندارن
بخدا هیچ تاثیری تو روندت ندارن هیچ،زمینت هم میزنن
.
.
اینارو منی دارم میگم که سال دهم،همه چیو تستی کار کردم،
تابستون دهم به یازدهم ،دهم اوکی بود،نصف یازدهم هم خودم خونده بودم
توی همون تابستون ساعت مطالعه ام 10-12 ساعت بود،
هیچکدوم از دوستام روند منو نداشتن
ولی
از نصفه های یازدهم ،
اینستا بیچارم کرد،
اخبار کنکور و کرونا
ولی هیچ موقع به خودم نگفتم که دآخه اینا به تو هیچ ربطی نداره،نگفتم اخه 99 به توچه؟؟؟
و همه اینا باعث شد من مهمترین تابستون،یعینی تابستون یازدهم به دوازدهم رو بخاطر هیچ و پوچ از دست دادم.
بچها
اینستا و اخبارش نه تنها دوران کنکور ، بلکه کل عمر و جوونیتونو به باد میده
روزی که میخواستم حذفش کنم، گفتم بعد کنکور دوباره میام، ولی الان میدونم که من هییییچ وقت دیگه نصب نخواهم کرد،چون هیییچ کاربردی نداره(لطفا خودتونو با دلایل پیش پا افتاده گول نزنید)
ببخشید طولانی شد.یه نتیجه گیری هم برای دوستانی که حال خوندن متن بالارو ندارن:
شبکه های اجتماعی رو بزارید کنار
هیچ کلمه ای هم به اسم (اخبار کنکور)براتون معنایی نداشته باشه.
.
.
با آرزوی موفقیت برای همه دوستان
یاعلی -
سوال .. %(#ff6a00)[سلام بچه ها کسی هست که با آلا پیش رفته باشه و نتیجه دیده باشه یعنی افزایش درصد و تراز داشته باشه و از نظر اینا تامین شه ..؟]
جواب .. من خودم سال دهم و یازدهم رو با فیلم های آلا پیشروی داشتم .. فیلم های آلا مزایای زیادی دارن که به چند موردشون اشاره می کنم .. تدریس کامل مفاهیم و ترکیب نکات بین 3 پایه (مخصوصا در درس زیست شناسی) .. حل تست های فراوون برای تفهیم بهتر مباحث (مخصوصا شیمی و فیزیک و ریاضی) .. اشاره به جزعی ترین نکات کتاب و تدریس بیشتر بدانیم های مهم کتاب درسی .. و از همه مهم تر ..! فیلم های آلا به این صورت نیستن که قبلا کلاس آنلاینی برگذار شده باشه و شما بعدتر آفلاینش رو تماشا کنی .. این فیلم ها به گونه ای ظبط و تدوین شدن که هر زمان که تماشاشون می کنی حس کهنگی بهت دست نمی ده و یا این حس رو پیدا نمی کنی که ای وای این کلاس قبلا آنلاینش برگذار شده و عقب افتادم ..
من سال دهم و یازدهم فرصت شرکت تو کلاس های آنلاین رو داشتم ولی ارزیابی که کردم دیدم کلاس های پایه آلا کیفیت خیلی بهتری دارن .. (سال دهم و یازدهم سال هایی هستن که باید بیشتر مفاهیم رو یادبگیری نه تکنیک های تست زدن) بهتون پیشنهاد می دم حتما سال دهم و یازدهم رو با آلا پیش ببرید .. در رابطه با سال دوازدهم امّا فعلا آلا رو توصیه نمی کنم .. پروژه راه ابریشم از نظر تعداد تست و کیفیت مطالب خیلی خوبه ولی متاسفانه حجم خیلی زیاد و اندکی تاخیر تو روند انتشار (بی برنامگی) باعث شد که خود من امسال با آلا پیش نرم .. (امیدوارم هر چقدر زمان می گذره روند انتشار و باقی مشکلات هم برطرف بشن و اون موقع به سال دوازدهم آلا هم نمره قبولی می دم) ..
پیشنهاد .. به نظرم خیلی بهتر می شه که آلا ظبط فیلم های اختصاصن دوازدهم رو متوقف کنه و دوره های جامع بیشتر و جمع بندی رو شروع کنه (چون سال دوازدهم دانش آموز باید دروس پایه رو هم جمع کنه و فکر نمی کنم کسی علاقه داشته باشه اختصاصن از فیلم های دوازدهم استفاده کنه) ..
-
سوال .. %(#ff6200)[من امسال پایه یازدهم تجربی هستم و رو راست بگم اصلا خوب درس نخوندم و برام مهم نبود یه جورایی ولی خب الان اهمیت زیادی برام پیدا کرده چون هدف اصلیم رو پیدا کردم پایه دهمم هم ضعیفه و چیزی به امتحانات ترم نمونده و خیلی استرس دارم وبخاطر اینه که درس نخوندم میخواستم بدونم میتونم معدل خوبی بگیرم ترم اولو و بعدشم برای کنکور بخونم اگر از الان شروع کنم ..؟]
جواب .. هیچ موقع برای شروع درس خوندن دیر نیست (چون شما می تونید تا آخر عمرتون n بار کنکور شرکت کنید) .. ولی اگه می خواید سال اول قبول شید و دیگه اینورا پیداتون نشه شاید این چند توصیه کمکتون کنه .. در گام اول بهتون پیشنهاد می دم یه برگه در دست بگیرید .. داخل اون برگه هدفتون، آرزوتون، شغل آیندتون، علاقتون و دانشگاهی که قصد ورود بهش رو دارید بنویسید و مدام با خودتون تکرار کنید (گوووور بابای گذشته) .. مهم نیست دهم خیلی ضعیفید یا همین یازدهم رو سه ماهش رو از دست دادید .. مهمترین اتفاق اینه که شما بالاخره در این مسیر قرار گرفتید و می خواید برای آینده خودتون بجنگید .. اگه دانش آموزی کشش مطالعه بیش تر از ده ساعت رو داشته باشه و به تمام تکنیک هایی که مشاورای حاذق پیشنهاد می دن مسلط باشه می تونه در طی 6 ماه پروژه کنکورش رو ببنده .. شما از الان چیزی حدود 20 ماه با کنکور 1401 فاصله دارید (البته حواست نباشه مثل برق و باد می گذره!) .. حالا که هدفتون رو مکتوب کردید و اون کاغذ رو یه جای خوب گذاشتید و به این نتیجه رسیدید که هیچ اهمیتی نداره قبلا هیچ تلاشی نکردید وقتشه که شروع کنید .. پیشنهاد می کنم اول سال یازدهم رو تمااااااام مفاهیمش رو از فیلم های آلا کاملا مسلط بشید و بعدش دهم رو بخونید .. فعلا برای شما روزی 6 ساعت در زمان مدرسه و 10 ساعت هنگام تعطیلی با استراحت زیاد رو صلاح می دونم .. هر 2 هفته نیم ساعت به این تایم اضافه کنید و رفته رفته به مطالعه طولانی مدت عادت کنید .. معدل برات مهم نباشه (تاثیری تو کنکورتون نمی زاره و حتی اگه تا کنکور شما قرار باشه معدلی لحاظ بشه قطعا معدل دوازدهم خواهد بود.) .. امتحانات مدرستون هم نمی گم مهم نیست ولی اگه همرو 15 بشید هم اتفاق خاصی نمی افته ..! شما این مدت باقی مونده تا امتحانات رو کمی سخت تر کار کنید و تمام فیلم های آلا رو تا نوبت اول به خوبی پیش ببرید اون هم درست می شه .. همونطور که گفتم اگه تمام تکنیک های مشاوره ای رو یاد بگیرید می تونید تو 6 ماه کنکورتون رو جمع کنید .. برای همین بهتره به یه مشاور مطمعن و ماهر مراجعه کنید .. من هم می تونم مشاوره رایگانی معرفی کنم که خیلی بهتون کمک می کنه .. (منتها لازمه که بیاید Pv) ..
-
-