حذف موردی مباحث و تمرین بیشتر روی قسمت های خاص
-
بچه ها در حدی نیستم ک بخوام مشاوره بدم
اما ی نکته ای که خودم بهش رسیدمو گفتم با شما هم در میون بزارم مخصوصا ک الان این مورد خیلی رواج پیدا کرده
اینکه بعضیا میان یک سری از مباحث رو کنار میزارن مثل حرکت شناسی یا دینامیک
یا هندسه تو ریاضی و...
ی نکته ای ک هست اینه این کار ب شدت اشتباهه
مثال بیارم کنکور95
امسال از حدود 5.6 تا تست حرکت و دینامیک 4 تاش حتی اگر یک بار فقط جزوه معلم رو خونده بودید در حد اینکه بفهمی حرکت چیه دینامیک چیه
4 تا راحت حل میشد فقط دوتاش ی خوردعه وقت گیر بوده مثلا تو حرکت سقوط ازاد ی خورده وقت گیر بود
که با این حال همین سوالم کنکور93 تکرار شده بود(اهمیت کار کردن تستای کنکور)
پس ببینید اونی مبحثی رو کنار گزاشته و نمیخونه سوالای اسون رو از دست میده بعد مجبوره بشینه روی بقیه سوالات کلی وقت بزاره
اما بعد ازش نمیپرسن ک تو حرکتو زدی بهت نمره بیشتر بدیم تو ک نزدی کمتر اونا میگن چندتا درست زدی
یا مثلا سوال بازتاب نور 95 هم اسون بوده پس کسی ک وقتشو الکی صرف این کرده اما حرکت رو نخونده شاید 4 تا سوالو از دست داده
یا هندسه که دوتا از سوالاش از تمرین کتاب بوده
اینجا کسی سود میکنه ک تمام مباحث رو تعادلی خونده
قطعا کسی بازتاب نور رو نمیخوند اما حرکتو میخونده 3 یا 4 تا سوال جلو میوفتاد اخه اون طراح همیشه حرفای بین دانش اموزا رو گوش میکنه میاد اسونا رو از اون بحثایی میده ک همه میگن نخونیم سختاشو پخش میکنه روی بقیه سوالات
مثل اسیدو باز
ببخشید کلیم حرف زدم ولی فک کنم حرفای بد نبود حداقل واسه اونایی ک میخان مبحثی برن جلو -
اگه فزیک 1 رو بخوام حذف کنم و در عوض فصل 1 و2 پیش رو بخونم. به نظرتون خوبه؟
-
Asma.h77
اخه بیشتر وقتا فیزیک 1 اسوونه اگر بزاری کنار شاید سوال های اسون از دستت بره بعد از اون ور فیزیک پیش سخت باشه اونارم نتونی کامل بخونی
به نظر من همه رو تعادلی بخون حالا اونایی ک اسون ترنو بیشتر بخون -
سلام منم با نظر
شما کاملا موافقم چون تو کنکور 95 من خودم تجربش کردم -
درود!تو چنا درس این چواب نمیده!زیست و شیمی!امسال سینتیکو با اسیدوباز تلفیق کردن!زیست رو هم که اصن نمیشه حرفشو زد!ولی با ریاضیش موافقم!اون خوبه!خودم مثلا مقاطع مخروطی و اینا رو حذف کردم!
-
درود!تو چنا درس این چواب نمیده!زیست و شیمی!امسال سینتیکو با اسیدوباز تلفیق کردن!زیست رو هم که اصن نمیشه حرفشو زد!ولی با ریاضیش موافقم!اون خوبه!خودم مثلا مقاطع مخروطی و اینا رو حذف کردم!
@Dr.Bernosi در حذف موردی مباحث و تمرین بیشتر روی قسمت های خاص گفته است:
من امار حذف کردم
با شمارش تکوار و واره ادبیات فقط -
من فزیک 1 +مدار و خازن رو حذف کردم . ولی بهم میگن اشتباه کردی . حالا نمیدونم چیکار کنم؟
-
من امار حذف کردم
با شمارش تکوار و واره ادبیات فقطترنم در حذف موردی مباحث و تمرین بیشتر روی قسمت های خاص گفته است:
من امار حذف کردم
با شمارش تکوار و واره ادبیات فقطآمار آسونه که!ولی سعی کنین تو عمومیا چیزی حرف نکنین!مخصوصا تو ادبیاتو عربی!چون معلوم نیس چنتا سوال ازش بدن!همینطور که امسال از شارش 6 تا سوال کم شدش و بحثای چدیدتری وارد شد!
-
Asma.h77 در حذف موردی مباحث و تمرین بیشتر روی قسمت های خاص گفته است:
من فزیک 1 +مدار و خازن رو حذف کردم . ولی بهم میگن اشتباه کردی . حالا نمیدونم چیکار کنم؟
کل فیزیک سختیش الکتریسیته ساکنو دینامیکو حرکته!بقیش راحتن!
-
منم میگم اشتب کردی
من خودم امسال سر کنکور تنها سوالایی که کامل حل کردم خازن و مقاومت بودش
اما مثلن سوال شارنتونستم حل کنم
سخ هس
اما اولش
ولی بگما
خیلیا این دو فصل رو حذف میکنن
ینی تقریبا 60 درصد بچه ها
اما کسایی هم که میخوننش این فصل از نفس میندازن -
کل فیزیک سختیش الکتریسیته ساکنو دینامیکو حرکته!بقیش راحتن!
@Dr.Bernosi ولی فزیک 1 خیلی وقتم رو میگیره
-
طراحا دارن برمیگردن عقب!بنظرم ممکنه حتی از مولکولم امسال تست بدن!ممکنه از گوارش یدونه تست بدن!اصن کاراشون معلوم نیس!
-
ترنم در حذف موردی مباحث و تمرین بیشتر روی قسمت های خاص گفته است:
من امار حذف کردم
با شمارش تکوار و واره ادبیات فقطآمار آسونه که!ولی سعی کنین تو عمومیا چیزی حرف نکنین!مخصوصا تو ادبیاتو عربی!چون معلوم نیس چنتا سوال ازش بدن!همینطور که امسال از شارش 6 تا سوال کم شدش و بحثای چدیدتری وارد شد!
-
من رو ریاضی وقتم میره بیشتر!وگرنه فیزیک درس قشنگیه بنظرم!راحت میشه بهش تکیه کرد و درصد بالا 60 گرف
-
من رو ریاضی وقتم میره بیشتر!وگرنه فیزیک درس قشنگیه بنظرم!راحت میشه بهش تکیه کرد و درصد بالا 60 گرف
-
@Dr.Bernosi
امار سوالای حفظی ام داره زیاد که سخته
امکان اشتباه هم توش هس
اما درمورد ادبیات 50 50 ام که حذف کنم یا نهترنم در حذف موردی مباحث و تمرین بیشتر روی قسمت های خاص گفته است:
@Dr.Bernosi
امار سوالای حفظی ام داره زیاد که سخته
امکان اشتباه هم توش هس
اما درمورد ادبیات 50 50 ام که حذف کنم یا نهمن راسش هیچ درسیو حذف نکردم!درسایی که میخواستم حذف کنمو گذاشتم بعد عید بخونم!مثلا هندسه و آمارو اینا!چون بقول دوستمون ممکنه امسال یه سوال فقط با چاگذاری حل شه!
-
خود من تکیه گاه اصلیم زیسته!چون اونچنان نسبت به بقیه سخت نیس!
-
خلاصه میتونم بهتون بگم براحتی میتونین بدون حذف بحثی تو درسای اختصاصی میانگین 50 بگیرین!و این خیلی عالیه